Προς το περιεχόμενο

No Audio σε παλιο laptop (Toshiba SP 4600) με Win 2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λαπτοπ το πηρα χτες με υπερ μπουκωμενα xp sp3,πηγα σημερα σε 2000,και εβαλα κατευθειαν winamp.                

edit:Δοκιμασα με ακουστικα νταξει ο ηχος,αλλα και παλι χαμηλα.  Θα δοκιμασω και με ηχεια αν και δεν το βλεπω.....

soteras τι εννοεις?

Τελικα ο soteras ειχε δικιο!!!!!!! Αν μπορειτε να με βοηθησετε και με την δικτυου...

Δημοσ.

Το λαπτοπ το πηρα χτες με υπερ μπουκωμενα xp sp3,πηγα σημερα σε 2000,και εβαλα κατευθειαν winamp.                

edit:Δοκιμασα με ακουστικα νταξει ο ηχος,αλλα και παλι χαμηλα.  Θα δοκιμασω και με ηχεια αν και δεν το βλεπω.....

soteras τι εννοεις?

Τελικα ο soteras ειχε δικιο!!!!!!! Αν μπορειτε να με βοηθησετε και με την δικτυου...

εχω ενα παρομοιο λιγο πιο μπροστα  μοντελο για τα πειραματα μου και ψαχνομουν και εγω μα καλα γιατι τοσο χαμηλα ;)

• Like 1
Δημοσ.

SPANK,το χω δει το site,οι drivers ειναι στην μορφη που μου τους ειχες δωσει και εσυ(οχι executable).Υποστηριζει τελικα wifi,και θα μπορει να παιξει counter 1.6/hl1?

Δημοσ.

καντους αποσυμπιεση αν ειναι σε .rar και μετα χειροκινητα εγκατασταση απο τη διαχείριση συσκευών 

Δημοσ.

cs1.6 system requirements

500 mhz processor, 96mb ram, 16mb video card, Windows 2000/XP/ME/SE, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Recommended: 800 mhz processor, 128mb ram, 32mb+ video card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Δημοσ.

Βασικά δες εδω http://www.toshiba-windows-drivers.com/2010/03/toshiba-satellite-pro-sp4600-drivers.html μαλλον εχει ολους τους drivers που χρειάζεσαι

Ο wireless lan driver ειναι?

cs1.6 system requirements

500 mhz processor, 96mb ram, 16mb video card, Windows 2000/XP/ME/SE, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Recommended: 800 mhz processor, 128mb ram, 32mb+ video card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Οποτε.....Λογικα θα μπορεσει να τα παιξει!

Δημοσ.

Παιδες,απο τα devices επελεξα την καρτα,εβαλα τον driver,αλλα πως θα συνδεθω σε ενα wifi hotspot(η συσκευη εμφανιζεται ως toshiba wireless lan mini pci card)

Δημοσ.

Kάπου στο control panel πρέπει να λέει my network connections ή κάτι αντίστοιχο.Δεν τα ξέρω και αυτά τα windows.Η κάτω δεξιά στην επιφάνεια εργασίας δεν έχει καθόλου εικονίδια; 

Δημοσ.

Εγω πάντως λιγο που το έψαξα δεν εχω καταλάβει ακομα αν υπάρχει ενσωματομένο wireless η πρέπει να βάλεις καρτούλα , παντως για να μην παιδεύσαι θα σου έλεγα να αγοράσεις ενα wireless usb stick

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...