Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας πριν λιγο καιρο εφτιαξα ενα pc amd fx6300,asus των 80 ευρω,8gb ram

και αφησα το πάλιο τροφοδοτικο Lamtech 700W και την παλια μου καρτα γραφικων 430gt

θελω να κανω αναβαθμιση σε r9 270 Η κατι παρομοιο.. λετε να εχω θεμα με το τροφοδοτικο μου προτεινετε να το αλλαξω?? μεχρι τωρα δουλευει μια χαρα με την υπαρχουσα καρτα

Δημοσ.

ναι αλλαξε το.

Ειναι κριμα να εχεις δωσει τοσα χρηματα για υπολογιστη και να εμπιστευεσαι ενα τροφοδοτικο του 20αρικου.

παρε ενα Thermaltake smart se 630W και θα εισαι σουπερ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας πριν λιγο καιρο εφτιαξα ενα pc amd fx6300,asus των 80 ευρω,8gb ram

και αφησα το πάλιο τροφοδοτικο Lamtech 700W και την παλια μου καρτα γραφικων 430gt

θελω να κανω αναβαθμιση σε r9 270 Η κατι παρομοιο.. λετε να εχω θεμα με το τροφοδοτικο μου προτεινετε να το αλλαξω?? μεχρι τωρα δουλευει μια χαρα με την υπαρχουσα καρτα

και εγω ετσι ελεγα με την κινεζια (trust) που ειχα μεχρι που μου εκαψε καρτα γραφικων , καμερα , σκληρο και καρτα ηχου της μητρικης....

Επεξ/σία από trujillo2008
Δημοσ.

κοιταω ομως και τις ετοιμες συνθεσεισ που εχει στο eshop και βλεπω οτι στηνουν pc πανω σε force τροφοδοτικα tvn 30 ευρω.. εγω το ειχα παρει 65

Δημοσ.

Επειδή απο οτι καταλαβαίνω τα χρήματα που μπορει να διαθέσει ο φίλος σε πρώτη φάση δεν ειναι πολλα γνώμη μου θα ηταν ειτε να θυσιάσει για αρχή τον ssd και να πάρει να ποιοτικότερο τροφοδοτικό που οπως και να το κανουμε ειναι επένδυση για το μέλλον θα μεινει δηλαδη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24102&cat=17&sub=165&pmanuf=undefined&sort=3&step=2 ή να μαζέψει χρήματα και να τα πάρει ολα μαζι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...