helen7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Παιδιά εχω το συγκεκριμένο ταμπλετ και έχει χαλάσει η υποδοχή του φόρτιση με αποτέλεσμα να μην φορτίζει.ξέρει κανεις κάπου να το πάω για φτιαξιμο;
denis02 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Φιλε μου αν πιανουν τα χερια σου νατο ανοιξεις μπορεις μεχρι και γραμμη φορτισης της μπαταριας καινουρια να περασεις παρακαμπτοντας την κλασικη εισοδο. Μπορεις να δεις την λυση του μαγνητικου-επαφης φορτιστη δεν ειναι πολυ ακριβοι. Διονυσης
thanosgen Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν σε ενδιαφέρει φίλε μου μπορείς να μας το στείλει εδώ Site: www.Lab-Experts.gr για επισκευή. Το κόστος είναι στα 15€+10€ τα μεταφορικά. Φτιάχνω κάθε μέρα τέτοια προβλήματα. Και μην δώσεις ΠΟΤΕ απευθείας στην μπαταρία γιατί θα το κάψεις.... Υπάρχει κύκλωμα με clock που φορτίζει πιο πριν την μπαταρία. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2014 από thanosgen
JimChris Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εχω το ιδιο μοντελο με custom firmware και φορτιζει και απο usb
charlymp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα και ανοίγοντας το τάμπλετ ε'ίδα ότι αντικαθίσταται πολύ έυκολα όλη η πλακέτα που έχει πάνω τις θύρες και το βύσμα φόρτισης . Ψάχνοντας, βρήκα αυτή εδώ αλλά δε ξέρω αν είναι η ίδια . http://www.undimu.com/ainol-novo-hero-quad-core-p-74727.html Γνωρίζει κανείς αν ταιριάζει ή που μπορώ να βρω τι σωστή γιατί δε μπόρεσα να βρω κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα