Προς το περιεχόμενο

Καλύτερα windows για games??

kostasdirtt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Re paidia pws einai dynaton na proteinete gia games kapoio leitourgiko pou exei asymbatothtes me polla, estw, palia paixnidia? Gia tou logou to alhthes, mia matia se problhmata sxetika me xp kai games sto forum arkei.. (p.x. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=357426 ). Akomh, to compatibility mode einai megalh apogohteysh: Ektos tou oti de trexei sxedon TIPOTA apo ta win9x programmata h paixnidia, oti trexei trexei xalia (xanei frames klp)!

Oson afora to oti ta paixnidia trexoun kalytera sta xp logw kalyterhs diaxeirishs ths mnhmhs, ayto einai lathos. Akomh ki an dextoume oti h diaxeirhsh mnhmhs twn xp einai kalyterh, to mono pou tha kerdiseis einai grhgorotero fortoma twn paixnidiwn, oxi kalyterh apodosh. Antithetws, h xrhsh cpu einai megalyterh otan h karta hxou trexei me drivers WDM (oi monoi drivers gia xp-2000). Oi palioi drivers twn 98 (typou vxd) einai oi elafryteroi kai idanikoteroi gia paixnidia. Aytoi omws trexoun mono se 98 h winme.

Se telikh analysh: An se endiaferoun POLY ta paixnidia ksexna ta xp, douleye mono 9x/me. An xreiazesai gia kapoio logo ta xp (proswpika de briskw kanena logo, alla ayto einai dikh sou apofash), tote dual boot me xp kai 9x/me. Gia pio logo na thysiaseis estw kai ena paixnidi exontas MONO xp, eilikrina de katalabainw!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το σίγουρο είναι οτι υπάρχουν games που δεν παίζουν στα xp. Έχω αρκετά.

Αυτό που έλεγα σε προηγούμενο post, win98 και xp στο ίδιο partition ήταν πατάτα :wink: . Είχα την εντύπωση οτι τα xp αν εντόπιζαν τα 98 στο δίσκο έκαναν ειδικές ρυθμίσεις για να bootαρει κάποιος σε αυτά. Μέτα από δοκιμή αποδείχτηκε οτι είχα άδικο. Δεν μπόρεσα με τίποτα να μπώ στα 98. Αυτά.

Καλύτερα για games είναι τα Windows 98SE φυσικά , εκτός κι άν παίζεις μόνο πρόσφατα παιγνίδια οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμη και με τα XP.

Καλύτερα για games είναι τα Windows 98SE φυσικά , εκτός κι άν παίζεις μόνο πρόσφατα παιγνίδια οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμη και με τα XP.

Ayto to post diafwnei rizika, o anthrwpos de mporei na paiksei max payne kai nba live 2003 sta xp!

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=357426

Re paidia pws einai dynaton na proteinete gia games kapoio leitourgiko pou exei asymbatothtes me polla, estw, palia paixnidia?

Από εποχής NBA Live 2000 δεν έχω συναντήσει κανένα μεταγενέστερο παιχνίδι που να μην μπόρεσα να τρέξω. Σε ότι αφορά τα παλιά, απορείς πως ένα λειτουργικό που έχει απαγκιστρωθεί από το DOS, δεν μπορεί να παίξει ικανοποιητικά τα παλιά παιχνίδια. Για αυτό όμως δεν αυθύνονται αποκλειστικά τα Win. Όταν το παλιό παιχνίδι ανίχνευε την GF2Ti μου ως Riva128, ή την τωρινή μου ως δεν ξέρω κι εγώ τι, δεν φταιει το λειτουργικό? Μέχρι πότε θα απαιτούμε το backwards compatibility?

Akomh, to compatibility mode einai megalh apogohteysh: Ektos tou oti de trexei sxedon TIPOTA apo ta win9x programmata h paixnidia, oti trexei trexei xalia (xanei frames klp)

Συμφωνώ και είναι κάτι κοινώς αποδεκτό...

Oson afora to oti ta paixnidia trexoun kalytera sta xp logw kalyterhs diaxeirishs ths mnhmhs, ayto einai lathos. Akomh ki an dextoume oti h diaxeirhsh mnhmhs twn xp einai kalyterh, to mono pou tha kerdiseis einai grhgorotero fortoma twn paixnidiwn, oxi kalyterh apodosh.

Δεν είναι θέμα το αν θα το δεχτείς εσύ ή όχι. Κάθε λειτουργικό με NT core (δηλαδή και τα Win2000) κάνει μακράν ανώτερη διαχείριση της διαθέσιμης μνήμης. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι στο παλιό μου σύστημα (PIII500, 192MB Ram, TNT2Ultra) είχα χρησιμοποιήσει κάποιο utility (νομίζω ήταν διαγνωστικό κάποιου παιχνιδιού) το οποίο έδειξε ότι με 98 είχα μια διαμεταγωγή στην μνήμη της τάξεως των 200ΜΒ/sec και κατόπιν στα XP (τα οποία πέρασα) της τάξεως των 800. Και για του λόγου το αληθές, το Colin Mc Rae 2 που ήταν unplayable στα 98, το καταευχαριστήθηκα στα ΧP.

Se telikh analysh: An se endiaferoun POLY ta paixnidia ksexna ta xp, douleye mono 9x/me.
Αν τον ενδιαφέρουν τα παλιά παιχνίδια, θα συμφωνήσω. Σε άλλη περίπτωση, θα διαφωνήσω κάθετα. Ένα σωστα στημένο XP σύστημα θα του δώσει μια πολύ καλύτερη gaming εμπειρία...

Marcos_Aurilius:

1) 1 παιχνιδι (οχι dos) που δεν παιζει σε xp ειναι τo Carmageddon. Συγκεκριμενα λεει οτι δεν παιζει σε NT.

2) Ειναι κακο πραγμα η backwards compatibility? Αν καποιος θελει να θυμηθει ενα παλιο του παιχνιδι ειναι προτιμοτερο να μην μπορει να το τρεξει απο το να μπορει?

3) Ειναι αποδεκτο το οτι ειναι αχρηστο το compatibility mode? Απο ποιον? Εκτος αν απλα επαληθευεις.. Η ουσια ειναι οτι υπαρχει μεγαλη ασυμβατοτητα σε παλια παιχνιδια η οποια καθε αλλο παρα αποδεχτη μπορει να ειναι! Ποσο μαλιστα οταν τα xp θεωρουνται περισσοτερο συμβατα απο αλλα ΝΤ based λειτουργικα.

4) Οσον αφορα το οτι το το Colin Mc Rae 2 ηταν unplayable στα 98 αλλα αψογο στα xp δε το καταλαβαινω. Εννοεις οτι φορτωνε πιο γρηγορα τα ταμπλο και τα μενου? Και μη μου πεις οτι εχανε frames η εσπαζε λογω κακης διαχειρισης της μνημης, εκτος αν εχεις ..64 ΜΒ.

Ξαναλεω, μπορει τα xp να ειναι καλυτερο λειτουργικο, με καλυτερη διαχειριση μνημης και αλλα πολλα. Αλλα αν καποιος θελει να παιζει τα παντα τοτε πρεπει να εχει 98/Me εστω σαν dual boot με xp. Δηλαδη τι να κανει, να βαλει μονο xp? Χωρια που το προβλημα ασυμβατοτητας δεν αφορουν μονο παιχνιδια αλλα και παλαιοτερα προγραμματα (πχ το crack του filmnet για 98 ειναι πολυ καλυτερο απο την αντιστοιχη εκδοση για xp). Τα win με cernel 95 (95/98/me) υπηρχαν και δουλευτηκαν αρκετα χρονια, τα προγραμματα (εφαρμογες, drivers) που γραφονταν για τα συγκεκριμενα windows ηταν πολλα, και ωριμασαν πανω στο cernel αυτο. Και τωρα ξαναγραψιμο απο την αρχη για τις εφαρμογες, τους drivers, αντε σιγα σιγα να γινει και optimization.. Πραγματα που εχουν ωριμασει στα παλια windows ξανααρχιζουν απο το μηδεν. Η μεταβαση στο cernel των NT που επιχηρει η microsoft ειναι δυσκολη και θα παρει χρονο. Δεν κρινω αν ειναι σωστη, αυτο που λεω ειναι οτι παρουσιαζει προβληματα βρεφικης ηλικιας. Και τα προβληματα ειναι ακομη πολλα και υπολογισιμα. Γι' αυτο ανεφερα και το post του tux που δεν μπορει να παιξει max payne (και αλλα καινουργια παιχνιδια) σε xp. Φυσικα και ξερω οτι το max payne παιζει σε xp, χαιρω πολυ. Ωστοσο, στο συγκεκριμενο μηχανημα αυτο δεν ειναι εφικτο.. Aφου ξαναεστησε λοιπον xp o tux και ειχε τα ιδια προβληματα, κατεληξε στα winme οπου ολα παιζουν ρολοι. Προβλημα αξιοπιστιας λοιπον για τα xp, σε ολο του το μεγαλειο.

1) 1 παιχνιδι (οχι dos) που δεν παιζει σε xp ειναι τo Carmageddon. Συγκεκριμενα λεει οτι δεν παιζει σε NT.

Ελπίζω να μην εννοεις το TDR2000 που παίζω στο δικό μου PC. Απ'την άλλη, πριν από 10 μέρες έπαιζα με φιλαράκι μου (τον lithros) το Carmageddon (πρέπει να ήταν το 2 ή κάτι τέτοιο - παλαιολιθικό, αλλά όχι the very first one...)

2) Ειναι κακο πραγμα η backwards compatibility? Αν καποιος θελει να θυμηθει ενα παλιο του παιχνιδι ειναι προτιμοτερο να μην μπορει να το τρεξει απο το να μπορει?

Το θεωρώ εν μέρει κακό. Αυτό επειδή για να διατηρηθεί η backwards compatibility, το λειτουργικό θα πρέπει να κάνει συμβιβασμους (όπως είναι η διατήρηση του DOS - επιμένω σε αυτο...) Δεν μπορούμε να απαιτούμε από ένα λειτουργικό να τρέχει προγράμματα 10ετίας και να είναι το ίδιο αποδοτικό στις σύγχρονες εφαρμογές...

3) Ειναι αποδεκτο το οτι ειναι αχρηστο το compatibility mode? Απο ποιον? Εκτος αν απλα επαληθευεις.. Η ουσια ειναι οτι υπαρχει μεγαλη ασυμβατοτητα σε παλια παιχνιδια η οποια καθε αλλο παρα αποδεχτη μπορει να ειναι! Ποσο μαλιστα οταν τα xp θεωρουνται περισσοτερο συμβατα απο αλλα ΝΤ based λειτουργικα.

Από ποιόν? Κάνε απλά μια δημοσκόπηση εδώ μέσα να ακούσεις γνώμες... Για το αν μπορεί να είναι αποδεκτή η ασυμβατότητα που περιγράφεις, βλ. την προηγούμενη απάντηση...

4) Οσον αφορα το οτι το το Colin Mc Rae 2 ηταν unplayable στα 98 αλλα αψογο στα xp δε το καταλαβαινω. Εννοεις οτι φορτωνε πιο γρηγορα τα ταμπλο και τα μενου? Και μη μου πεις οτι εχανε frames η εσπαζε λογω κακης διαχειρισης της μνημης, εκτος αν εχεις ..64 ΜΒ.

Εσυ όταν χαρακτηρίζεις ένα παιχνίδι unplayable, εννοείς τα menu του??? Εννοώ αυτό ακριβώς που είπες: ότι έχανε πολλά κάρέ κίνησης επειδή ο δίσκος δεν προλαβαινε να διαβάζει την πίστα (ακόμα και στο μικρότερο field of view). Όσο για το σύστημά μου, ήμουν ξεκάθαρος και συγκεκριμένος: PIII500, 192MB Ram, TNT2Ultra.

Ξαναλεω, μπορει τα xp να ειναι καλυτερο λειτουργικο, με καλυτερη διαχειριση μνημης και αλλα πολλα. Αλλα αν καποιος θελει να παιζει τα παντα τοτε πρεπει να εχει 98/Me εστω σαν dual boot με xp.

Συμφωνήσαμε σε αυτό...

Δηλαδη τι να κανει, να βαλει μονο xp?

Ναι, αν τον ενδιαφέρουν παιχνίδια των τελευταίων 3-4 χρόνων και όχι παλαιότερα.

Τα win με cernel 95 (95/98/me) υπηρχαν και δουλευτηκαν αρκετα χρονια, τα προγραμματα (εφαρμογες, drivers) που γραφονταν για τα συγκεκριμενα windows ηταν πολλα, και ωριμασαν πανω στο cernel αυτο. Και τωρα ξαναγραψιμο απο την αρχη για τις εφαρμογες, τους drivers, αντε σιγα σιγα να γινει και optimization.. Πραγματα που εχουν ωριμασει στα παλια windows ξανααρχιζουν απο το μηδεν. Η μεταβαση στο cernel των NT που επιχηρει η microsoft ειναι δυσκολη και θα παρει χρονο. Δεν κρινω αν ειναι σωστη, αυτο που λεω ειναι οτι παρουσιαζει προβληματα βρεφικης ηλικιας.

Αν σε άκουγα χωρίς να ξέρω, θα νόμιζα πως τα WinXP βγήκαν πριν 3-4 μήνες...

Φυσικα και ξερω οτι το max payne παιζει σε xp, χαιρω πολυ. Ωστοσο, στο συγκεκριμενο μηχανημα αυτο δεν ειναι εφικτο.. Aφου ξαναεστησε λοιπον xp o tux και ειχε τα ιδια προβληματα, κατεληξε στα winme οπου ολα παιζουν ρολοι. Προβλημα αξιοπιστιας λοιπον για τα xp, σε ολο του το μεγαλειο.
Απ'την στιγμή που το παιχνίδι παίζει έστω και σε έναν, ολοι οι υπόλοιποι κάνουν κάτι λάθος. Διαφωνείς? Δεν νομίζω....

Ένα συγνώμη για τους αναγνώστες του thread για την μεγάλη έκταση του post και τα συνεχή quotes, αλλά ήθελα να απαντήσω πλήρως. Δεν θα επαναληφθει...

Ελπίζω να μην εννοεις το TDR2000 που παίζω στο δικό μου PC. Απ'την άλλη, πριν από 10 μέρες έπαιζα με φιλαράκι μου (τον lithros) το Carmageddon (πρέπει να ήταν το 2 ή κάτι τέτοιο - παλαιολιθικό, αλλά όχι the very first one...)

Δηλαδη τη μια λες οτι οσα παιχνιδια δε βασιζονται στο dos παιζουν και οταν σου λεω ενα που δε βασιζεται στο dos και ΔΕΝ παιζει το χαρακτηριζεις παλαιολιθικο? Εντελως υποκειμενικο το οτι δε σου αρεσει το συγκεκριμενο παιχνιδι. Επισης ενα παλιο παιχνιδι δεν ειναι για πεταμα μονο και μονο επειδη ειναι παλιο.

το λειτουργικό θα πρέπει να κάνει συμβιβασμους (όπως είναι η διατήρηση του DOS - επιμένω σε αυτο...) Δεν μπορούμε να απαιτούμε από ένα λειτουργικό να τρέχει προγράμματα 10ετίας και να είναι το ίδιο αποδοτικό στις σύγχρονες εφαρμογές...

Το DOS στο οποιο αναφερεσαι εχει ηδη καταργηθει απο τα winme, αυτο ομως δεν τα εμποδιζει να τρεχουν τα παντα. Οσον αφορα την κυρια πηγη ασυμβατοτητας των xp (το NT cernel) ειναι μεν σταθεροτερο απο το παλιο cernel αλλα πολλες παλιες εφαρμογες το αντιπαθουν. Δεν απαιτω συμβατοτητα με παιχνιδια απο ενα λειτουργικο του οποιου ο πυρηνας σχεδιαστηκε για επαγγελματικη χρηση κυριως. Απλα δε το προτιμω, αφου εχω εναλλακτικες λυσεις.

Από ποιόν? Κάνε απλά μια δημοσκόπηση εδώ μέσα να ακούσεις γνώμες...

Ναι, θα εκανα αν με ενδιεφερε. Αλλα ποιος ο λογος? Το να πουν ολοι οτι προτιμουν τα xp να ειναι ασυμβατα με παλιες εφαρμογες (που δε το νομιζω) ειναι δικαιωμα τους. Αλλα το να πουν οτι ειναι προτιμοτερο για παιχνιδια ενα λειτουργικο συστημα με ασυμβατοτητες σε παλιες εφαρμογες ειναι παραλογο. Και μιλαμε γενικως για παιχνιδια, οχι απλως νεα παιχνιδια.

Εσυ όταν χαρακτηρίζεις ένα παιχνίδι unplayable, εννοείς τα menu του??? Εννοώ αυτό ακριβώς που είπες: ότι έχανε πολλά κάρέ κίνησης επειδή ο δίσκος δεν προλαβαινε να διαβάζει την πίστα (ακόμα και στο μικρότερο field of view). Όσο για το σύστημά μου, ήμουν ξεκάθαρος και συγκεκριμένος: PIII500, 192MB Ram, TNT2Ultra.

Το δεχομαι αλλα με καθε επιφυλαξη. Αν μπορουσα να δοκιμασω το ιδιο παιχνιδι σε xp και 98 θα το εκανα, ωστοσο κατι τετοιο δεν ειναι προς το παρον δυνατο.

Δηλαδη τι να κανει' date=' να βαλει μονο xp?[/quote']

Ναι, αν τον ενδιαφέρουν παιχνίδια των τελευταίων 3-4 χρόνων και όχι παλαιότερα.

Η διαφωνια μας εγγυται κυριως στο εξης: Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου η στερηση της ελευθεριας επιλογης. Και κατι τετοιο πετυχαινεται με την ανθυποβολη οτι τα xp, αν και σου στερουν την δυνατοτα επιλογης απο μια μεγαλη γκαμα εφαρμογων, σου προσφερουν ασφαλεια, σταθεροτητα και βελτιστη αποδοση (το τελευταιο παραμενει για μενα υποθετικο και αμφιβολο). Οποτε οδηγεισαι στο να μην μπορεις να τρεξεις καποιο απο τα παιχνιδια που εχεις αποκτησει με τον α η β τροπο στο παρελθον (αγορα, κατεβασμα με κοπο κλπ) και εχεις σε καποιες στιγμες τη νοσταλγια η την επιθυμια να ξανατρεξεις. Επιλεγεις λοιπον, ενσυνειδητα πλεον, να πειθεις τον εαυτο σου οτι τα συγκεκριμενα παιχνιδια ειναι τελειως αχρηστα και οτι δε θες να τα ξαναδεις μπροστα σου. Προσωπικα προτιμω να εχω την ελευθερια επιλογης, εστω κι αν δεν προκειται ποτε να χρησιμοποιησω αυτα τα παιχνιδια.

..Η μεταβαση στο cernel των NT που επιχηρει η microsoft ειναι δυσκολη και θα παρει χρονο. Δεν κρινω αν ειναι σωστη' date=' αυτο που λεω ειναι οτι παρουσιαζει προβληματα βρεφικης ηλικιας.[/quote']

Αν σε άκουγα χωρίς να ξέρω, θα νόμιζα πως τα WinXP βγήκαν πριν 3-4 μήνες...

Δηλαδη τωρα, 2 χρονια και βαλε μετα την εισοδο των xp τα προβληματα που παρουσιαζουν ειναι λιγα? (βλεπε forum, topics για xp, προβληματα, ασυμβατοτητες και και και...) Και αν δεχτω οτι τα συγκεκριμενα ατομα εινα ασχετα, τοτε πως και δεν εχουν προβληματα με τα 98/me?

Φυσικα και ξερω οτι το max payne παιζει σε xp' date=' χαιρω πολυ. Ωστοσο, στο συγκεκριμενο μηχανημα αυτο δεν ειναι εφικτο.. Aφου ξαναεστησε λοιπον xp o tux και ειχε τα ιδια προβληματα, κατεληξε στα winme οπου ολα παιζουν ρολοι. Προβλημα αξιοπιστιας λοιπον για τα xp, σε ολο του το μεγαλειο.[/quote''] Απ'την στιγμή που το παιχνίδι παίζει έστω και σε έναν, ολοι οι υπόλοιποι κάνουν κάτι λάθος. Διαφωνείς? Δεν νομίζω....
Ποιο ειναι αυτο το λαθος? Ποσο ευκολο ειναι να βρεθει για τον μεσο χρηστη? Και γιατι παρουσιαζεται μονο στα xp και οχι στα 98? Μηπως λοιπον το σφαλμα δεν ανηκει μονο στον χρηστη? Αν ειναι με καθε παιχνιδι να ψαχνουμε τροπο με patch, updates κλπ μονο και μονο για να το τρεξουμε, αξιζει τελικα ο κοπος?

Ένα συγνώμη για τους αναγνώστες του thread για την μεγάλη έκταση του post και τα συνεχή quotes, αλλά ήθελα να απαντήσω πλήρως. Δεν θα επαναληφθει...

Παρομοιως :wink:

Λοιπόν, να τονίσω ότι δεν αντιπαρατίθεμαι επί προσωπικού με τον qspock (δεν θα το έκανα ποτέ με κάποιον που προσπαθεί να τεκμηριώσει άποψη ;) ), απλά θα διευκρινήσω κάποια πραγματάκια...

- Δηλαδη τη μια λες οτι οσα παιχνιδια δε βασιζονται στο dos παιζουν και οταν σου λεω ενα που δε βασιζεται στο dos και ΔΕΝ παιζει το χαρακτηριζεις παλαιολιθικο? Εντελως υποκειμενικο το οτι δε σου αρεσει το συγκεκριμενο παιχνιδι. Επισης ενα παλιο παιχνιδι δεν ειναι για πεταμα μονο και μονο επειδη ειναι παλιο.

Δεν διευκρίνησες ακόμα πιο από τα Carmageddon εννοεις. Αν εννοείς το πρωτο δεκτό, αν και δεν θυμαμαι να κυκλοφόρησε εκτός DOS. Αν εννοείς κάποιο άλλο της σειράς (2, TDR2000) σου εξήγησα πως τα έχω παίξει και τα δύο under XP... Και το ότι χαρακτήρισα το παιχνίδι παλαιολιθικό (δεν είναι?) δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσει, ούτε πως είναι για πέταμα.

-Ναι, θα εκανα αν με ενδιεφερε. Αλλα ποιος ο λογος? Το να πουν ολοι οτι προτιμουν τα xp να ειναι ασυμβατα με παλιες εφαρμογες (που δε το νομιζω) ειναι δικαιωμα τους. Αλλα το να πουν οτι ειναι προτιμοτερο για παιχνιδια ενα λειτουργικο συστημα με ασυμβατοτητες σε παλιες εφαρμογες ειναι παραλογο. Και μιλαμε γενικως για παιχνιδια, οχι απλως νεα παιχνιδια.

Διάβασες τι με ρώτησες και τι σου απάντησα? Μιλούσαμε για το compatibility mode, μου λες πως δεν σε ενδιαφέρει το να δεις από ποιους θεωρείται αναποτελεσματικό (πράγμα το οποίο αρχικά ρωτούσες) και μου ξαναγυρίζεις το θέμα σε γενικότητες...

-Επιλεγεις λοιπον, ενσυνειδητα πλεον, να πειθεις τον εαυτο σου οτι τα συγκεκριμενα παιχνιδια ειναι τελειως αχρηστα και οτι δε θες να τα ξαναδεις μπροστα σου. Προσωπικα προτιμω να εχω την ελευθερια επιλογης, εστω κι αν δεν προκειται ποτε να χρησιμοποιησω αυτα τα παιχνιδια.

Δεν πείθω τον εαυτό μου για τίποτα (by the way, η λέξη είναι "αυθυποβολή"). Ξέρω ποια παιχνίδια αξίζουν για εμένα (το DOS Tomb Raider I, μου έφαγε μία εβδομάδα για να το κάνω playable στα XP, αλλά το κατάφερα με βοήθεια παιδιών από εδώ μέσα...)και μόνο και επιλέγω την πορεία μου. Σωστά κάνεις και εσύ το ίδιο. Αν όμως κρατάς διαθέσιμη μια δυνατότητα που δεν θα χρησιμοποιήσεις, ταλαιπωρείς τον εαυτό και το μηχάνημά σου...

Αυτά τα ολίγα ;). Γιατί όμως δεν συμμετέχει και κανείς αλλος τελευταία, και το έχουμε πάρει εργολαβικά δύο άτομα?

Δεν διευκρίνησες ακόμα πιο από τα Carmageddon εννοεις.
Μιλαω για το Carmaggeddon II. Οποιος γνωστος μου το δοκιμαζε σε xp δεν επαιζε.

..και μου ξαναγυρίζεις το θέμα σε γενικότητες...

Ποιες γενικοτητες? Το βασικο αντικειμενο της συζητησης μας δεν ειναι η ασυμβατοτητα των xp??? Αν καταλαβες το πνευμα της ερωτησης μου, τοτε ποιος ειναι αυτος που τα γυριζει? Και μη μου πεις παλι "κανε μια δημοσκοπηση να δεις ποιος"...

...το DOS Tomb Raider I, μου έφαγε μία εβδομάδα για να το κάνω playable στα XP, αλλά το κατάφερα με βοήθεια παιδιών από εδώ μέσα...)και μόνο και επιλέγω την πορεία μου. Σωστά κάνεις και εσύ το ίδιο. Αν όμως κρατάς διαθέσιμη μια δυνατότητα που δεν θα χρησιμοποιήσεις, ταλαιπωρείς τον εαυτό και το μηχάνημά σου...

Νομιζω οτι αποδυκνυεις με αυτα που λες ποιος ταλαιπωρειται με το μηχανημα του. Ακριβως γι αυτο δεν μπαινω στον κοπο ουτε καν να δοκιμασω τα xp. Αν ειναι να παιδευτω με 1 βδομαδα το καθε παιχνιδι και με αβεβαιο αποτελεσμα (αν τελικα θα παιξει), τοτε αυτο το θεωρω ταλαιπωρια μη ευπροσδεκτη.

Παραδεχομαι παντως ενα σημειο οπου εχω κανει λαθος: Το ορθογραφικο σφαλμα. Μαλιστα δεν ειναι το μονo: Aν περασεις απο ορθογραφο ολο το κειμενο μου θα υπογραμισει σχεδον ολες μου τις λεξεις! :lol:

Σοβαρα τωρα, σεβομαι την αποψη σου αλλα αυτο δε σημαινει οτι συμφωνω κιολας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...