Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω το σχετικο λινκ 

http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/flash-memory/micro-sd/toshiba-microsdhc-16gb-plus-usb-16gb-mayro/prod2810717pp/

Μια  καλη λυση για καποιον που θελει αποθηκευτικο χωρο και  που δεν χρειαζετε μεγαλες ταχυτητες φυσικα ... για την καρτα βλεπουμε στην εικονα οτι ειναι class 2 αλλα στην περιγραφη την εχει ως class 4 οσο αφορα το φλασακι δεν εχουμε  πληροφοριες μαλιστα στο ενα κομματι της περιγραφης το παρουσιαζουν ως 16 MB  :confused: ... 

Απο οτι φαινετε η ολη φαση ειναι λιγο οτι ναι ... δεν εβαλα παραγγελια μιας και αυτη τη στιγμη ειμαι γεματος απο φλασακια και καρτες ... βεβαια οι τιμες εχουν πεσει ... αν δεν αποτελει προσφορα ας κλειδωθει ...μην σας βαλω σε λαθος εξοδα  ;)

Επεξ/σία από tigersgate6
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ, αλλά μόλις πάτησα αποκτησε το μεχρι να πατησω ολοκλήρωση παραγγελίας μου εβγαλε εξαντλημένο... 2 κομμάτια θα είχαν ήμαρτον αυτό το πράμα κατάντησε κουραστικό. 

Να έλεγαν και το μοντέλο του φλασακιου θα ηταν ακομα καλυτερα κιολας, αλλα τωρα εξαντληθηκε οποτε no problem :P

Δημοσ.

Η εχουμε γινει πολυ γρηγοροι εμεις η το Public εχει βαλει το συστημα να μην δεχετε πολλες παραγγελιες ενας κωδικος σε συντομο χρονικο διαστημα .. δε νομιζω να εχουν  συνδεσει την αποθηκη τους με το ηλεκτρονικο καταστημα  -_- .... Οσοι προλαβατε και βαλατε παραγγελια ριξτε μια ενημερωση για την εξελιξη της ... 

Δημοσ.

το συγκεκριμενο πακετο έπαιζε απο την παρασκευη....λογικο να τελειωσει σημερα!

Δημοσ.

το συγκεκριμενο πακετο έπαιζε απο την παρασκευη....λογικο να τελειωσει σημερα!

Τοτε χαιρομαι που για λιγα λεπτα προλαβα μια παραγγελια! 

Δημοσ.

Εχει ακομη λιγα κομματια διαθεσιμα. 

Εdit: Eξαντλημενο ξανα.

E ρε με τους ηλιθιους που εχουμε μπλεξει που θελουν να αποκαλούνται και επαγγελματίες. Ούστ από δω ζωντόβολα.  :mad:

• Like 1
Δημοσ.

καμια εξελιξη εχουμε εδω ? παρελαβε κανεις και αν ναι τι ακριβως ? να μαθουμε εστω  μιας και η περιγραφη ηταν τραγικη ... 

Δημοσ.

Λοιπό παρέλαβα την επόμενη μέρα 16άρα micro SDHC class 4 και το flashάκι 16gb που απ όσο κατάλαβα είναι USB 2.0(δε του έχω κάνει ιδιαίτερη χρήση ακόμα). Ικανοποιημένος. Η πλάκα είναι ότι το πακετάκι είχε πάνω ένα χαζό αυτοκόλλητο που έλεγε summer pack και είχε μια καλοκαιρινή ομπρέλα πάνω ζωγραφισμένη :D

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπό παρέλαβα την επόμενη μέρα 16άρα micro SDHC class 4 και το flashάκι 16gb που απ όσο κατάλαβα είναι USB 2.0(δε του έχω κάνει ιδιαίτερη χρήση ακόμα). Ικανοποιημένος. Η πλάκα είναι ότι το πακετάκι είχε πάνω ένα χαζό αυτοκόλλητο που έλεγε summer pack και είχε μια καλοκαιρινή ομπρέλα πάνω ζωγραφισμένη :D

Ισχυει και το αλλο ωραιο ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση το φλασακι που δειχναν στην εικονα με αυτο που παραλαβαμε. Πολυ πιο ομορφο το γκρι που πηραμε απ' αυτο της εικονας πιστευω. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...