Προς το περιεχόμενο

NEO LED-32665 32'' LED TV FULL HD BLACK (e-shop.gr) 184.90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζι με τη τηλεοραση ,μηπως δινουν και κανα κιλο καρυ.... :-D :-D :-D

Bollywood ταινιες παιζει; :D  Bollywood-Dancing.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδη οι Turbo-X,οι f&u,greenpoint κτλ...και ολες οι αλλες rebranded ειναι καλυτερες?
Το ξεφτιλισατε παλι...

Δημοσ.

Δηλαδη οι Turbo-X,οι f&u,greenpoint κτλ...και ολες οι αλλες rebranded ειναι καλυτερες?

Το ξεφτιλισατε παλι...

Ολες χαλια ειναι αλλα οχι και ινδικες, ενταξει παραεγινε το κακο (αν και οι Ινδιες ανεβαινουν στην παγκοσμια κλιμακα δεν τις θεωρω ισαξιες ουτε καν με τις ταιβανεζικες συσκευες ποσο μαλλον με κινεζικες και ιαπωνεζικες πχ).

• Like 1
Δημοσ.

<p>εγω προσωπικά ψινομε  να τιν παρω αλλα με αυτα που λετε εχω μπη σε σκεψεις </p>

Ξεψισου και βγαις απο τις σκαιψεις και παραι μια αλλη.
  • Like 11
Δημοσ.

εγω προσωπικά ψινομε  να τιν παρω αλλα με αυτα που λετε εχω μπη σε σκεψεις 

Ξεψισου και βγαις απο τις σκαιψεις και παραι μια αλλη.
*το "αλλη" γραφεται με ενα λ...
  • Like 12
Δημοσ.

1) Δεν νομιζω οτι θα απεχει πολυ σε ποιοτητα απο τις υπολοιπες 32ρες που βγαινουν κατα καιρους κατω απο 200 ευρω

2) Ειναι η μονη full hd κατω απο 200, ειδικα για επωνυμες πας μια 80αρα παραπανω τουλαχιστον...

3) H ρολς ροης και η τζαγκουαρ ειναι και αυτες ινδικες πλεον, ουτε αυτες τις αγοραζουμε ε??

Δεν νομιζω οτι ειναι κακη επιλογη για μια τηλεοραση κατω των 200 ευρω... 

Δημοσ.

Ολες χαλια ειναι αλλα οχι και ινδικες, ενταξει παραεγινε το κακο (αν και οι Ινδιες ανεβαινουν στην παγκοσμια κλιμακα δεν τις θεωρω ισαξιες ουτε καν με τις ταιβανεζικες συσκευες ποσο μαλλον με κινεζικες και ιαπωνεζικες πχ).

Κοίτα που έγιναν για μερικούς τα κινέζικα noname προϊόντα ανώτερα και αντάξια των Γιαπωνέζικων ξαφνικά... ρε που φτάσαμε..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...