Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά με την Dell είμαι τρελά ευχαριστημένος..εδώ είμαι σε σκέψεις να πάρω και δεύτερη μέσα στους επόμενους 2 μήνες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα δεν μου την αλλαξαν για τα καμμενα πιξελ στο ε-σοπ, ειπαν οτι η ASUS ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ 3 ΚΑμενα πιξελ στις οθονες για αντικατασταση,...παντως σαν οθονη ειναι πολυ φωτεινη αν και δεν ειναι ips, και με ικανοποιητικη αντιθεση ασπρου μαυρου θα ελεγα.

Εν τελει την ξαναφορτωθηκα στην πλατη απ το ε-σοπ στο μενιδη, και τωρα θα ζησω με αυτα τα καμενα πιξελ για πολα χρονια.

Δημοσ.

τελικα δεν μου την αλλαξαν για τα καμμενα πιξελ στο ε-σοπ, ειπαν οτι η ASUS ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ 3 ΚΑμενα πιξελ στις οθονες για αντικατασταση,...παντως σαν οθονη ειναι πολυ φωτεινη αν και δεν ειναι ips, και με ικανοποιητικη αντιθεση ασπρου μαυρου θα ελεγα.

Εν τελει την ξαναφορτωθηκα στην πλατη απ το ε-σοπ στο μενιδη, και τωρα θα ζησω με αυτα τα καμενα πιξελ για πολα χρονια.

μεσα σε 7 μερες απο την αγορα δικαιουσε  βαση  νομου να γυρισεις αυτο που αγορασες και να ζητησεις τα λεφτα σου πισω η να παρεις κατι αλλο.αν δεν περασαν 7 μερες απλα θα την πας σαν κυριος και θα πεις θελω να λεφτα μου πισω.μετα θα πας και θα παρεις την dell που σου ειπε ο μιλενιουμ απο επισημο αντιπροσωπο για να μην εχεις κανενα προβλημα με την εγγυηση.εφυγες για επιστροφη χρηματων η αν θες παρε την ντελ απο το e-shop

Δημοσ.

μου ζητησαν να την επιστρεψω για να την ελέγξουν, μου ειπαν οτι μάλλον θα αλλαχτεί, μάλλον το εκαναν επίτηδες για να περασουν οι 7 ημερες και να μου πουν δεν γινετε τιποτα, διοτι μου ειχαν πει οτι θα μου απαντήσουν σε 2 ημερες και το καθυστέρησαν κανοντας τις ημερες 8. Ειναι μεγαλοι απατεωνες, ξερουν καλα την δουλεια τους, αυτοι θα χασουν, διοτι την επομενη φορα δεν θα ξανα παρω τιποτα απο αυτους, το eshop το ξερω καλα, ψωνιζα απο εκει απο το 2005, και σταματησα να ψωνίζω το 2008, μετα ψώνιζα απο πλαίσιο κυρίως άλλα και απο αλλα μαγαζια εκτός απο ε-σοπ.

Εδωσα  ΣΤΟΥς Π@Π@ΡΕς ευκαιρία άλλα αυτοι παραμένουν οι ίδιοι, έλπιζα οτι αυτα τα 6 χρονια που ειχα να ψωνισω απο εκει θα ειχαν βελτιωθει, αλλα λάθος έκανα, τεσ πα στα @@ μου, η asus ειναι καλη, με ips πανελ βέβαια  θα ήμουν πολυ καλυτερα, άλλα ο.κ επειδη ηθελα περισσοτερες ιντσες.

Να πανε να τ@@τ οι μ@λακες, απλα δεν θα με ξαναδουν, αυτοι θα χασουν και οχι εγω.

• Like 1
Δημοσ.

μου ζητησαν να την επιστρεψω για να την ελέγξουν, μου ειπαν οτι μάλλον θα αλλαχτεί, μάλλον το εκαναν επίτηδες για να περασουν οι 7 ημερες και να μου πουν δεν γινετε τιποτα, διοτι μου ειχαν πει οτι θα μου απαντήσουν σε 2 ημερες και το καθυστέρησαν κανοντας τις ημερες 8. Ειναι μεγαλοι απατεωνες, ξερουν καλα την δουλεια τους, αυτοι θα χασουν, διοτι την επομενη φορα δεν θα ξανα παρω τιποτα απο αυτους, το eshop το ξερω καλα, ψωνιζα απο εκει απο το 2005, και σταματησα να ψωνίζω το 2008, μετα ψώνιζα απο πλαίσιο κυρίως άλλα και απο αλλα μαγαζια εκτός απο ε-σοπ.

Εδωσα  ΣΤΟΥς Π@Π@ΡΕς ευκαιρία άλλα αυτοι παραμένουν οι ίδιοι, έλπιζα οτι αυτα τα 6 χρονια που ειχα να ψωνισω απο εκει θα ειχαν βελτιωθει, αλλα λάθος έκανα, τεσ πα στα @@ μου, η asus ειναι καλη, με ips πανελ βέβαια  θα ήμουν πολυ καλυτερα, άλλα ο.κ επειδη ηθελα περισσοτερες ιντσες.

Να πανε να τ@@τ οι μ@λακες, απλα δεν θα με ξαναδουν, αυτοι θα χασουν και οχι εγω.

είναι 14 ημέρες που μπορείς να επιστρέψεις από online site να  ακούτε λιγάκι  την Μερκελ...........

κάνει το παν για την ανάπτυξη στο ίντερνετ...... 

Link.png Site: Επιστροφές-eshop

Όροι Επιστροφής

1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
  2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Δημοσ.

μου ζητησαν να την επιστρεψω για να την ελέγξουν, μου ειπαν οτι μάλλον θα αλλαχτεί, μάλλον το εκαναν επίτηδες για να περασουν οι 7 ημερες και να μου πουν δεν γινετε τιποτα, διοτι μου ειχαν πει οτι θα μου απαντήσουν σε 2 ημερες και το καθυστέρησαν κανοντας τις ημερες 8...

Δεν έχει σημασία, είσαι εντός των ορίων, πήγαινε την αμέσως πίσω, μην μασάς!
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία, είσαι εντός των ορίων, πήγαινε την αμέσως πίσω, μην μασάς!

εχει περασει μηνας φιλαρακι

να πω δεν τους ξέρετε τι είναι, εδώ στο ινσόμνια έχουν γραφτεί άπειρα σχόλια για το εν λόγω μαγαζί και πάλι εκεί πάτε και τα χώνετε ορισμένοι.. 

μαλλον δεν διαβασες τι εγραψα ποιο πανω 

Δημοσ.

Πότε την αγόρασες και πότε την επέστρεψες ακριβώς?

την αγορασα ΣΑΒΑΤΟ κ την επεστρεψα τριτη, την κρατησαν μεχρι την επομενη τεταρτη, οπου και με ειδοποιησαν και πηγα να την παρω

Δημοσ.

την αγορασα ΣΑΒΑΤΟ κ την επεστρεψα τριτη,...

Eίσαι μέσα στα όρια ανεξάρτητα με το τι σου είπαν, απαίτησε να σου την αλλάξουν άμεσα, μη μασάτε ρε παιδιά με την πρώτη λαλακία που θα σας πεί οποιοσδήποτε -συνήθως άσχετος- υπάλληλος απαντήσει στο τηλέφωνο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...