Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή στο άλλο thread που είχα ανοίξει δεν μπορώ να μπω λόγο προβλήματος του insomnia, ειχα ρωτησει εκει αν ειναι καλη σαν οθονη, μου την πάσαραν στο e-shop για καλή όσον ότι αφορά το gaming, λόγο 2ms απόκρισης της οθόνης, εσεις τι λετε για την συγκεκριμενη, καλη αγορα?

Για ips panel μου ειπαν επρεπε να ανέβω στα 350+ ευρω

Δημοσ.

Εγώ όπως σου είχα γράψει και στο προηγούμενο thread θα πήγαινα σε 24' και όχι σε 27' όπου με αυτά τα λεφτά που διαθέτεις θα έπαιρνα ένα αξιοπρεπέστατο monitor με ips. Όσο αναφορά την Asus που πήρες δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο απλά σου λέω τι θα προτιμούσα εγώ.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ όπως σου είχα γράψει και στο προηγούμενο thread θα πήγαινα σε 24' και όχι σε 27' όπου με αυτά τα λεφτά που διαθέτεις θα έπαιρνα ένα αξιοπρεπέστατο monitor με ips. Όσο αναφορά την Asus που πήρες δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο απλά σου λέω τι θα προτιμούσα εγώ.

σαν ποια θα επερνες, δεκτή η αποψη σου, άλλα ειπα να παω σε κατι ποιο μεγαλο, διοτι 23αρα ειχα, πάντως αυτη που πηρα δεν μου κανει κολλήματα στα παιχνιδια  οπως διαπίστωσα.

Και η διαφορα μεγεθους οντως εχει διαφορα, απολαμβανω καλύτερα τα παιχνιδια άλλα χανω σε ποιοτητα απ οτι λετε, αν και ips monitor 24αρι δεν εχω δει απο κοντα.

Τωρα καλυτερα να τους πάρω τηλεφωνο πριν πάω την οθονη πισω για τα δυο καμμενα pixel sto e-shop?

Δημοσ.

δεν είναι αναγκη να τους πεις για τα καμμένα πιξελς όταν τη γυρίσεις . απλα οτι μετανιωσες την αγορά και οτι η ποιότητα του προιοντος δεν ηταν η αναμενόμενη. Υπάρχει κίνδυνος μήπως σου πουν οτι μέχρι κάποια πιξελ είναι φυσιολογικό....

Διορθωστε με αν κάνω λάθος. Αλλά το ίδιο είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα και δεν τη δεχονταν πίσω για τα πιξελ. Αλλαξα υποκαταστημα και δικαιολογία επιστροφης και όλα οκ.

Δημοσ.

δεν είναι αναγκη να τους πεις για τα καμμένα πιξελς όταν τη γυρίσεις . απλα οτι μετανιωσες την αγορά και οτι η ποιότητα του προιοντος δεν ηταν η αναμενόμενη. Υπάρχει κίνδυνος μήπως σου πουν οτι μέχρι κάποια πιξελ είναι φυσιολογικό....

Διορθωστε με αν κάνω λάθος. Αλλά το ίδιο είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα και δεν τη δεχονταν πίσω για τα πιξελ. Αλλαξα υποκαταστημα και δικαιολογία επιστροφης και όλα οκ.

οχ... παίζει αυτό?  :blink:

γιατί τους πήρα και τους είπα για καμένα pixel και μου είπαν θα σε πάρει ένας απ το service να μιλήσεις, βέβαια δεν με έχει πάρει ακόμη απ της 9 το πρωί που πηρα. Οπότε λέτε να την πάρω και να παω στο menidi και να πω δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του προϊοντος?

Άλλα η αληθεια ειναι οτι αυτο που μου την σπάει εμενα ειναι τα καμένα pixel, τι λετε να κανω?

κανονικά 0 pixel δεν καλύπτει? τι διάλο 268 ευρω εδωσα

Υ.Γ: Μπορω να πάρω καποιο μοντελο ips, αυτη ειναι εξολοκληρου ips ή οχι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169861, ειναι καλυτερη επιλογη απο αυτην που αγόρασα?

Δημοσ.

http://support.asus.com/warranty.aspx?SLanguage=en&p=13&m=VE278H&hashedid=6bNGnYqsO92TimrA έχει ένα πινακάκι π σ εξηγεί τι παίζει με τα καμμένα πίξελ.Στα διαχωρίζει.Τώρα αν θες πάντως για gaming μην πάρεις 27αρα..με 24 είσαι ότι πρέπει.τώρα για ips εγώ με την dell UltraSharp-U2412M μια χαρά είμαι.Διαφορές δεν έχω παρατηρήσει με ενα άλλο μόνιτορ π είχα με 5 ms όσον αφορά τα ms.Τώρα σαν ποιότητα έχω δει..Δεν το συζητώ..(Επίσης καλύτερα αν σε βολεύει να πας εσύ στο Μενίδι να τελειώνεις.Γιατί αν σ πούν να την πας σε κάποιο άλλο και αυτοί θα την στείλουν και τέτοιες βλακείες θα σε καθυστερήσουν πολύ)

Δημοσ.

http://support.asus.com/warranty.aspx?SLanguage=en&p=13&m=VE278H&hashedid=6bNGnYqsO92TimrA έχει ένα πινακάκι π σ εξηγεί τι παίζει με τα καμμένα πίξελ.Στα διαχωρίζει.Τώρα αν θες πάντως για gaming μην πάρεις 27αρα..με 24 είσαι ότι πρέπει.τώρα για ips εγώ με την dell UltraSharp-U2412M μια χαρά είμαι.Διαφορές δεν έχω παρατηρήσει με ενα άλλο μόνιτορ π είχα με 5 ms όσον αφορά τα ms.Τώρα σαν ποιότητα έχω δει..Δεν το συζητώ..(Επίσης καλύτερα αν σε βολεύει να πας εσύ στο Μενίδι να τελειώνεις.Γιατί αν σ πούν να την πας σε κάποιο άλλο και αυτοί θα την στείλουν και τέτοιες βλακείες θα σε καθυστερήσουν πολύ)

θα τους ξαναπαρω τηλεφωνο, δεν θελω να πεσω κατω απο 27", αν τους πω να μου την αλλαξουν με αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169861 που ειναι ips θα δεχτουν λες, σε ποιότητα θα δω μεγάλη διαφορά αν μου δώσουν την lg?

Δημοσ.

θα τους ξαναπαρω τηλεφωνο, δεν θελω να πεσω κατω απο 27", αν τους πω να μου την αλλαξουν με αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169861 που ειναι ips θα δεχτουν λες, σε ποιότητα θα δω μεγάλη διαφορά αν μου δώσουν την lg?

να στο θέσω αλλιώς..δεν θα κερδίσεις τίποτα με 27άρα ips.(γνώμη μ προσωπικά.Σε 27άρα θα πρέπει να ανέβεις σε ανάλυση για να εκμεταλευτείς τις 27")

• Like 1
Δημοσ.

να στο θέσω αλλιώς..δεν θα κερδίσεις τίποτα με 27άρα ips.(γνώμη μ προσωπικά.Σε 27άρα θα πρέπει να ανέβεις σε ανάλυση για να εκμεταλευτείς τις 27")

καταλαβα παω εδω, σχεδος τα διπλα λεφτα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.161891  :huh: , ποσό απογορευτικο για μενα

Δημοσ.

φίλε να ξέρεις αυτα ειναι και λίγο υποκειμενικα, εγώ μια χαρά παίζω σε 27αρα 1080p ουτε τα pixel βλέπω οπως λενε εδω στο ινσομνια, σιγουρα αν είχα 500-600 ευρω θα έπαιρνα την 1440p αλλα αυτο θα το αποφασισεις εσυ, πανε και δες απο κοντα πως ειναι το gaming σε 27αρα να δεις αν θα διακρινεις τα pixel οπως ισχυριζονται εδω τα παιδια..

• Like 1
Δημοσ.

σωστα λες, εμενα εχει ενα κοκκινο πιξελ, ενα μαυρο πιξελ, και μια σκιουλα...δλδ σαν 10 πιξελ κολλημένα μεταξυ τους άλλα διαφανή 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μην πεις ΜΟΝΟ ότι δεν σε ικανοποιεί σαν προϊόν γιατί ούτως ή άλλος θα δούνε μετά τα καμμένα πιξελ.

Μπορείς να πεις οτι έχει 2-3 καμμένα πιξελ και την σκιά που αναφέρεις, σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Και από εκεί και πέρα αν δεν σου αρέσει σαν οθόνη ζήτα να σου κόψουν πιστωτικό υπόλοιπο.

Καλό θα είναι να δεις και στο σίτε της asus europe πόσα καμμένα πιξελ θεωρούνται δεκτά από την εταιρία. Ο κάθε κατασκευαστείς δίνει άλλα. Η LG παλιά έδινε 0 pixel τώρα τι παίζει γενικά δεν γνωρίζω.

Tόνισε τους την ΣΚΙΑ που ανέφερες όταν της πας, καθώς με 1-2 καμμένα/κολλημένα πιξελ μόνο αν δίνει η αντιπροσωπία 0 pixel εγγύηση θα βγάλεις άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...