runner69 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Παιδες 1GB ram και 27€ πιστευω οτι δεν πανε μαζι. Αμφιβαλλω οτι θα παραλαβετε ενα λειτουργικο προιον σε αυτα τα χαρακτηριστικα. Λιγο η χαμηλη τιμη, λιγο οι ελαχιστες κριτικες... τεσπα. Μακαρι να ειστε τυχεροι. Θα δειξει. διάβασα βιαστικά το φόρουμ και εριξα την παραγγελία για να προλαβω στον δεύτερο πωλητή που αναφέρεται στο 1ο ποστ. Αφού πληρωσα εκατσα να διαβάσω αναλυτικά του τι πήρα. λοιπον έχει 256 MB ram και δεν έχει 3g. Καμια σχέση με το αρχικό ποστ. Αξίζει να το παρω εστω και ετσι για τα λιγα λεφτα που ζηταει ?Τώρα τι κάνω ? πως ακυρωνω πριν φύγει το δέμα.,? Επειδη βλεπω την πατησε ηδη ενας χρηστης, καλο θα ηταν να προστεθει αυτο το info για τη ram του δευτερου tablet στο πρωτο post ωστε να προλαβουμε και καποιον αλλον γιατι καποιος διαβαζοντας το στα γρηγορα θα νομισει οτι ειναι ιδια με μεγαλυτερη οθονη. 2
tiestointhemix Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Πάρτε κ αυτό (είναι η έκδοση Super all in one): http://www.ebay.com.au/itm/CREATED-X10-10inch-Super-all-in-one-tablet-pc-IPS-3G-GPS-dual-core-dual-sim-/281287723265?pt=AU_PocketBikes&hash=item417e0e0901&_uhb=1 Που διαφερει με το αλλο? Ιδια δειχνουν
parasaser Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 δεν ήξερα για τα προβλήματα, οπότε κάποιος mod ας σβήσει τα μηνύματα μας, αν το κρίνει σωστό, μην χαλάσουμε το ήδη εξειδικευμένο <<27.12 ευρω ταμπλετ>> θέμα.
dimigar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ο πωλητής 2013xuzerong1987 είναι μεν αξιόπιστος αλλά μέχρι τώρα πουλούσε μωρουδιακά!! Πως το γύρισε σε προιόντα για μεγάλα παιδιά δεν γνωρίζω. 1) Aliexpress US $218.50 http://www.aliexpress.com/store/product/CREATED-X10S-10inch-phone-call-tablet-pc-Free-shipping-HDMI-IPS-screen-3G-WCDMA-GPS-Bluetoth/701158_852502955.html 2) Τα ταχυδρομικά από Αυστραλία είναι απαγορευτικά: http://auspost.com.au/apps/international-parcel.html?searchCriteria.countryCode=GR Πως καταφέρνει αυτός να τα στέλνει free; (μάλλον τα στέλνει από Κίνα) Εν πάσει περιπτώσει πήρα ένα, αφού καζίνο δεν πάω, είπα να παίξω λοταρία στο ebay.. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από dimigar
tiestointhemix Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Με 33 ευρω για το 10ιντσο παιζεις και λιγο λοταρια. Σε μερικα βιντεο που εβαλαν τα παιδια δε λειτουργει το touch σε αλλα με unboxing λειτουργει κανονικα. Εγω το πηρα για ενα φιλο και οτι κατσει
Federacion Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 <p>Με 33 ευρω για το 10ιντσο παιζεις και λιγο λοταρια. Σε μερικα βιντεο που εβαλαν τα παιδια δε λειτουργει το touch σε αλλα με unboxing λειτουργει κανονικα. Εγω το πηρα για ενα φιλο και οτι κατσει</p> Αντε να δούμε. Πάντως είμαι καταναλωτικό τεράς τελικά... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
eko13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ας παρουμε εμεις το νοβο στα χερια μας και ας βγει μετα αηφον 6 με 15 ευρω!!
parasaser Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Αντε να δούμε. Πάντως είμαι καταναλωτικό τεράς τελικά... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App αυτός λέει ότι σε 4 ώρες θα τα στείλει όσοι τα αγοράσαμε, άντε να δούμε.
torq Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ο πωλητής 2013xuzerong1987 είναι μεν αξιόπιστος αλλά μέχρι τώρα πουλούσε μωρουδιακά!! Πως το γύρισε σε προιόντα για μεγάλα παιδιά δεν γνωρίζω. είναι κλασσικό κόλπο. πουλάνε προϊόντα χαμηλής αξίας μέχρι να μαζέψουν θετικές και μετά κάνουν τη μπάζα. γίνεται συχνά στο ebay. το συγκεκριμένο κοστίζει στην καλύτερη 100+€, εσείς θα το πάρετε με 27€. δε λέω τίποτα άλλο γιατί θα πέσουν να με φάνε. keep dreaming... 2
eko13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Την μπαζα πως θα κανουν αφου ειναι paypal στην μεση δεν καταλαβαινω...
DownUNDERground Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ελπίζουν ίσως σε αυτούς που δεν θα ζητήσουν refund. Στις 100 συσκευές, 5 να μη ζητήσουν τα λεφτά πίσω είναι 100 ευρώ πχ. Αυτά τα λεφτά μπορεί να είναι 1 μηνιάτικο στην Κίνα. Χωρίς να κουνήσεις από την καρέκλα σου. Not bad. 1
InsertCoinToJoi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Επειδη βλεπω την πατησε ηδη ενας χρηστης, καλο θα ηταν να προστεθει αυτο το info για τη ram του δευτερου tablet στο πρωτο post ωστε να προλαβουμε και καποιον αλλον γιατι καποιος διαβαζοντας το στα γρηγορα θα νομισει οτι ειναι ιδια με μεγαλυτερη οθονη. φιλε μου το εκανα! τωρα για να πω την αληθεια... αυτο το δεκαρακι μου φαινεται πιο ωραιο απο αυτο που προτινα οταν εκανα το ανοιγμα του τοπικ αλλα δεν παιζω αλλη λοταρια. Μια επαιξα... δευτερη δεν σηκωνει η τσεπη μου. Μακαρι να ειχα θα χτυπουσα και αυτο. Τρελλαθηκαν τα κινεζια η θελουν να μας κλεψουν ολοι αραγε?
eko13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 εννοειται το δεκαρακι ειναι πιο ελκυστικο, εχει και τηλεοραση!
fylatos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Κι αν κάνουν ανάληψη τα χρήματα και κλείσουν το λογαριασμό; Λέω εγώ τώρα... υγ έχει συμβεί και το paypal έκανε το χαζό και τελικά πήραμε τα λεφτά μας με dispute στη visa. υγ 2 ελπίζω όλοι να παραλάβουν κανονικά
taxtax Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω γιατί, αλλά όλες οι αρπαχτές που έχω πετύχει τελευταία στο ebay (και σε κανα δυό δοκίμασα την τύχη μου) είναι σε AU$. Κάποιος λόγος θα υπάρχει. Όσοι αγοράσατε, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε αμέσως. Αφήστε 2-3 ημέρες. Το πιθανότερο είναι μέχρι τότε να σας έχει έρθει mail απο το ebay, ότι η πώληση είναι μούφα και να μην πληρώσετε. Έτσι θα γλυτώσετε την ταλαιπωρία με το paypal. Και αν τελικά ο Κινέζος στ'αλήθεια χαρίζει δεν χάνετε και τίποτα. Το πολύ πολύ να παραλάβετε 2 μέρες αργότερα :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα