InsertCoinToJoi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Συγνωμη λαθος.... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2014 από InsertCoinToJoi
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Με τα 256mb μούφα ειναι; πολυ λιγη ραμ... Ούτε σε κινητό δεν αρκεί πλέον.
manosfp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 <p>τι ακριβως δειχνει η εικονα? το ταμπλετ ειναι το αλλο με την 256 ραμ</p> Δείχνει προϊόντα με εξωφρενικά χαμηλές τιμές. Επίσης οι μέχρι τώρα πωλήσεις του αφορούν... αρκουδάκια! 1
eko13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 εχει και καποια ταμπλετ αμα δεις... εχει πουλησει και εχει θετικη αξιολογηση για αυτο http://www.ebay.com/itm/New-4-0-IPS-XGA-Screen-All-Winner-A10-1-2GHz-S10-9-7-inch-DDS-Tablet-PC-/251462473009?nma=true&si=ubhCkVFt8%252FYxkBQk61arjVeN7k8%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 οποτε εχουμε ελπιδες ;-) 1
agnostos99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Επειδή φαίνεται ότι θα πάμε στις 100 σελίδες με το εδώ ο xiao εκεί ο xiao που ειναι ο xiao ας προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε καθαρό και ας αναμένουμε. Πάντως απ ότι φαίνεται 2 μέρες αγοράστηκαν τα μισά με ρυθμό 1 ανά δίωρο περίπου ενώ από τη στιγμή της ανακοίνωσης εδώ (ή και σε άλλο εληνικό σαιτ ταυτοχρονα) έφυγαν πάνω από τα μισά σε καμια ωρα! Οπότε συνέλληνες υπομονή και είτε έτσι είτε αλλιώς θα τελειώσει "συντομα"
thodoris_9 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ τον TS, παρήγγειλα και 'γω και ότι γίνει. Με την επιστροφή, αν χρειαστεί, στο Ebay ελπίζω να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα. Πόσο να περιμενώ να έρθει, πριν ανοίξω θέμα? Edit: Βιάστηκα ο χαζός Παρασύρθηκα και το παρήγγειλα γρήγορα και μετά είδα ότι δεν αφορά το Ainol και το κυριότερο μιλάει για 256(!!!) RAM. Δεσμεύομαι εδώ ότι αν μου έρθει τελικά το δίνω στην ίδια ακριβώς τιμή σε όποιον το θέλει... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2014 από thodoris_9
parasaser Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Πόσο να περιμενώ να έρθει, πριν ανοίξω θέμα? παιδιά μαζί θα ανοίξουμε, εφόσον χρειαστεί αυτό θα είναι ένα βήμα παραπάνω στο πόσο αναξιόπιστος (ίσως) είναι ο πωλητής! για την ώρα ας περιμένουμε!
zacharias99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ΜΑΚΑΡΙ να παραλάβετε όλοι και να ΣΚΑΣΟΥΝ ορισμένοι από το κακό τους Δυστυχώς δεν πρόλαβα την προσφορά και τώρα χτυπάω το κεφάλι μ, αφου στη χειρότερη να έμπαινα στη διαδικασία του claim και να έπαιρνα τα λεφτά μου μετά από λίγο καιρό πίσω!! Φίλε thodori άραξε καμιά εβδομάδα... Δες σιγά σιγά αν δήλωσε το tablet ως shipped. Κοίτα να έχεις tracking number πριν τις 10 μέρες και στη συνέχεια περιμένεις 2-3 εβδομάδες για να έρθει... Τώρα αν κάπου κολήσει η όλη φάση απλά στέλνεις ένα mail, ρωτάς και αν δεν πάρεις ικανοποιητική απάντηση ρίχνεις και μια ματιά στο νήμα να δεις τι λένε τα υπόλοιπα παιδιά... Τέλος, αν μετά από 30-35 μέρες κάτι δε σου κάθετε καλά κάνεις και ένα claim Και είσαι κύριος... Έτσι θα το έκανα εγώ και έτσι μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα! 2
s2117 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Εννοείται μακάρι να παραλάβετε όλοι. Εγώ αν και πρόλαβα, δεν πήρα τελικά γιατί θεωρώ ότι δεν παίζει να παραλάβουμε και μία φορά πριν αρκετά χρόνια (ανάμεσα στις δεκάδες που έχω κάνει) την έπαθα γιατί δεν το κυνήγησα σωστά και έκλαιγα τα λεφτά μου. Πάντως, μία συμβουλή αν θέλετε, είναι να βιντεοσκοπήσετε το άνοιγμα της συσκευασίας που θα σας έρθει, σε περίπτωση που περιέχει κάτι άσχετο... 1
Fronimitis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Παιδια ευχομαι να παραλαβετε ολοι!Εγω δυστυχως τωρα το ειδα και δεν προλαβα. Προσεξτε μην σας στειλει το 2ο ταμπλετ που οντως αξιζει τοσα λιγα. Αληθεια αν παραλαβετε,το ανοιξετε και δειτε αλλο ταμπλετ γινεται επιστροφη χρηματων;
s2117 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Αν το χειριστείς σωστά,γίνεται. Στη χειρότερη,να πρέπει να το στείλεις πίσω και να χάσεις τα μεταφορικά που θα καταβάλλεις 1
stelrp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ακύρωση εκανα νωρίς το απόγευμα γιατί παρασύρθηκα και έδωσα παραγγελία για το 256mb. Το προιόν δεν πρόλαβε να αποσταλεί καν, βοήθησε και η διαφορά ώρας και τουλάχιστον το ebay ενημερώνει σχετικά όταν η παραγγελία γίνεται shipped. Θα ενημερώσω σχετικά τί θα γίνει με την επιστροφή χρημάτων στο paypal. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι αν προλάβεις και δεν στο στείλει , δεν τα χάνεις τα λεφτά σου. Τί στο καλό , δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία παραγγελία που ακυρώνεται.... Για 27 ευρώ ίσως και να αξίζει ότι πάρεις (αν πάρεις....) αλλά εχω ήδη ταμπλετ 512mb (νομίζω) και έψαχνα κάτι καλύτερο.
tiniakos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Βλέπω ο συνήγορος του πολίτη θα έχει πολύ δουλειά. Μακάρι να παραλάβετε tablet και όχι σοκοφρέτες, πάντως η δραστηριότητα του πωλητή συνηγορεί προς το δεύτερο.
eko13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 μιλησες με τον πωλητη και στο ακυρωσε? Αν ΝΑΙ θετικο σημαδι αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα