Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πιστευα ουτε για το ipad mini αλλα ουτε και για το nexus οτι θα παραλαβει κανενας(ασχετα αν ευχομουν να παραλαβουν ολοι) αλλα ολοι παρελαβαν.
Επισης και για το συγκεκριμενο δεν πιστευω οτι θα παραλαβετε οποτε θα παραλαβετε ολοι σας.
Ολες αυτες τις προσφορες τις ειδα αρκετα γρηγορα ωστε αν εκανα παραγγελια σιγουρα θα ειχα παρει κι εγω ενα απο αυτα(ισως και ολα) αλλα δυστυχως δεν ειχα ποτε χρηματα στην καρτα οταν βγηκαν.Το ιδιο δυστυχως συνεβη και σημερα.
Κι εγω θα χαιρομουνα πολυ αν επαιρνα καποιο απο αυτα σε τοσο καλες τιμες αλλα δεν τα πηρα τελικα.Παρ'ολα αυτα δεν λεω οπως μερικοι να μην παραλαβει κανενας γιατι αλλες φορες θα παρω εγω κατι που ενας αλλος δεν θα προλαβει ειτε γιατι εγω ημουνα τυχερος και ημουνα μεσα εκεινη τη στιγμη και το ειδα ειτε γιατι εγω ειχα χρηματα ενω ο αλλος οχι.
Ειναι πως θα τυχει πολλες φορες παλικαρια και δεν χρειαζεται πολλες φορες να νευριαζουμε και να λεμε αφου δεν πηρα εγω να μην παρει κανενας.Δεν υπαρχει κανενας ανταγωνισμος μεταξυ μας και να τα λεμε αυτα τα πραγματα.
Ακομη και κακια να εχει καποιος και να τα λεει αυτα μονο κακια θα εισπραξει με τετοια ενεργεια που βγαζει και ουτε μπαταρια με 0,50 τα 50 τεμαχια δεν προκειται να παρει σε προσφορα.
Anyway για να μην κουραζω αλλο ευχομαι να παραλαβουν ολοι κι αν τυχον καποιος εχει παρει κανενα τεμαχιο παραπανω και θελει να το δωσει ας μ'ενημερωσει.

Επεξ/σία από HERTHAN
Δημοσ.

Anyway για να μην κουραζω αλλο ευχομαι να παραλαβουν ολοι κι αν τυχον καποιος εχει παρει κανενα τεμαχιο παραπανω και θελει να το δωσει ας μ'ενημερωσει.

συμφορουμιτη προηγούμαι :P

Δημοσ.

Το ξερω.

Και να μου στειλει καποιος με pm οτι μου το πουλαει το δινω σ'εσενα.

Αυτό θα πει αλληλεγγύη...! Ενωμένοι οι εντοπιστές των προσφορών ποτε νικημενοι! :P

• Like 1
Δημοσ.

στο ιστορικό φαίνεται ότι δυο άτομα αγόρασαν από 4 τεμάχια και κάποιοι άλλοι από 3, δεν λέω ότι είναι Έλληνες,

απλά έτσι για την πάρλα.

Δημοσ.

Ακόμη το φυσάω που δεν το πρόλαβα. Αν σε κάποιον περισσεύει ενδιαφέρομαι...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Κι εγώ δεν είχα χρήματα στην prepaid αλλά λογικά δεν κρατιέται η παραγγελία και μπορείς να πληρώσεις αύριο; Εγώ θα προσπαθούσα να πάρω αν προλάβαινα και αν το δεχόταν αύριο πρωι πρωι θα εβαζα τα λεφτά να το πληρώσω. Κριμα ρε γαμωτο πολυ καλη ευκαιρία πάντως και πιστεύω πως θα παραλάβουν όσοι το πήραν.

Δημοσ.

Σπάνια γίνομαι μάντης κακών αλλά αυτή τη φορά θα τολμήσω να πω οτι δε θα παραλάβουμε...

post-188222-0-48478900-1394986044_thumb.png

[ATTACH]512392[/ATTACH]

Μακάρι να βγω ψεύτης.

Δημοσ.

Κι εγώ δεν είχα χρήματα στην prepaid αλλά λογικά δεν κρατιέται η παραγγελία και μπορείς να πληρώσεις αύριο; Εγώ θα προσπαθούσα να πάρω αν προλάβαινα και αν το δεχόταν αύριο πρωι πρωι θα εβαζα τα λεφτά να το πληρώσω. Κριμα ρε γαμωτο πολυ καλη ευκαιρία πάντως και πιστεύω πως θα παραλάβουν όσοι το πήραν.

δε γινοταν, ηθελε αμεση πληρωμη, το δοκιμασα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...