agnostos99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 μην αρχισει πάλι το ίδιο πανηγυρι όπως πάντα μέχρι να παραλάβει ή να φάει ακυρο ο πρώτος... όπως ειπαν και παραπάνω υπομονη μερικές μέρες μέχρι να δουμε τι θα απογίνουμε
zizu10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 μην αρχισει πάλι το ίδιο πανηγυρι όπως πάντα μέχρι να παραλάβει ή να φάει ακυρο ο πρώτος... Συμφωνώ μαζί σου, να μείνει το θέμα "καθαρό" για να υπάρχει συνεννόηση σε περίπτωση που πρόκειται για απάτη! Οφτοπικ αλλά μου έκανε εντύπωση. Με σημερινή εγγραφή και 1 post, πως ξέρεις για το "πανηγύρι" που γίνεται κάθε φορά? 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ειμαι στην Πατρα τα λεφτα πανε στην Αλεξανδρουπολη και το προϊον θα στο στειλω απο την Ροδο. Ξεχασα να γραψω οτι ειμαι γυναικα αλλα μην τολμησεις να προσβαλεις τον αντρισμο μου. Καλη τυχη.
malmsteen1984 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 υπάρχει μία λογική εξήγηση και γι'αυτό. αν δεν είναι απατεώνας μάλλον κάνει dropshipping. απλό!
InsertCoinToJoi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ο καθενας εχει να κανει τις δικες του επιλογες. Το τονισα απο το πρωτο μου μηνυμα για τον φοβο της εγκυροτητας του πωλητη η οψιμη υπερασπιση της δικιας μου τσεπης και των επιλογων μου ειναι χωρις νοημα. αποψεις του στυλ.... θα παρετε τα 3 και αμφισβητησης ανδρισμου μονο ως κακιες μπορω να τις εκλαβω Συγνωμη προς ολους αλλα αν ξαναβρω κατι δεν προκειται να το γραψω... οι συμπεριφορες μερικων εδω μεσα με λυπουν. Αλλοι φιλοι που δεν προλαβαν καν μου ειπαν ευχαριστω μεσω προσωπικου μηνυματος και αλλοι το παιζουν σουπερ-ηρωες υπερασπιστες του ευρω. αν δεν παραλαβουμε θα χαρουν... αν χασουμε και τα χρηματα μεγαλυτερη ευτυχια... η κλασσικη περιπτωση της κατσικας του γειτονα λυπαμαι 9
agnostos99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 κλασικά... δε θα αλλάξει ποτέ αυτό μην πτοείστε με όλους αυτούς! Απλά αγνοήστε Εννοείτε ότι σε ευχαριστούμε για την έγκαιρη ενημέρωση, όπως και αν καταλήξει αυτό αν δεν παραλαβουμε θα χαρουν... αν χασουμε και τα χρηματα μεγαλυτερη ευτυχια... η κλασσικη περιπτωση της κατσικας του γειτονα λυπαμαι 2
Federacion Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Φίλε ευχαριστώ για τη πρόταση. Παρόλο που δεν πρόλαβα το πόσταρισμα σου ήταν άψογο και πλήρες. Άσε τους να λένε και μη το παίρνεις κατάκαρδα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 2
darkdog Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ο καθενας εχει να κανει τις δικες του επιλογες. Το τονισα απο το πρωτο μου μηνυμα για τον φοβο της εγκυροτητας του πωλητη η οψιμη υπερασπιση της δικιας μου τσεπης και των επιλογων μου ειναι χωρις νοημα. αποψεις του στυλ.... θα παρετε τα 3 και αμφισβητησης ανδρισμου μονο ως κακιες μπορω να τις εκλαβω Συγνωμη προς ολους αλλα αν ξαναβρω κατι δεν προκειται να το γραψω... οι συμπεριφορες μερικων εδω μεσα με λυπουν. Αλλοι φιλοι που δεν προλαβαν καν μου ειπαν ευχαριστω μεσω προσωπικου μηνυματος και αλλοι το παιζουν σουπερ-ηρωες υπερασπιστες του ευρω. αν δεν παραλαβουμε θα χαρουν... αν χασουμε και τα χρηματα μεγαλυτερη ευτυχια... η κλασσικη περιπτωση της κατσικας του γειτονα λυπαμαι συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα το ότι κάποιος μοιράζεται την προσφορά μαζί σας και μπαίνει στον κόπο να αφιερώσει 2 λεπτά για να παρέχει κάτι έτοιμο στο πιάτο στους υπόλοιπους δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον κράζουμε κιόλας, εγώ προειδοπόιησα απλά για τους κινδύνους που υπάρχουν μιας και είμαι χρήστης ebay πολλά χρόνια δεν χρειάζεται να προσβάλλετε κανέναν ειδικά όταν σας προσφέρει κάτι έτοιμο στο πιάτο, από κει και ύστερα έχετε μυαλό και κρίνετε μόνοι σας αν συμφέρει η όχι.... (αν είχα προλάβει και γω θα το είχα χτυπήσει γνωρίζοντας το ρίσκο οπότε ευχαριστώ και από μέρους μου, και ναί θα ζηλέψω αν όσα παιδιά που παραγγείλαν παραλάβουν , αλλά δεν θα χαρώ κιόλας αν δεν παραλάβουν όπως μερικοί μερικοί εδω μέσα... η γαιδουριά και αχαριστία διστυχώς είναι προσόν πολλών σε αυτή τη χώρα... ) 5
stelrp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 διάβασα βιαστικά το φόρουμ και εριξα την παραγγελία για να προλαβω στον δεύτερο πωλητή που αναφέρεται στο 1ο ποστ. Αφού πληρωσα εκατσα να διαβάσω αναλυτικά του τι πήρα. λοιπον έχει 256 MB ram και δεν έχει 3g. Καμια σχέση με το αρχικό ποστ. Αξίζει να το παρω εστω και ετσι για τα λιγα λεφτα που ζηταει ? Τώρα τι κάνω ? πως ακυρωνω πριν φύγει το δέμα.,?
InsertCoinToJoi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 φιλε μου εσυ θα κρινεις αν σου κανει και αν αξιζει αυτο που αγορασες. Ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες. Σε καθε περιπτωση το πρωτο ταμπλετ κατα την ταπεινη μου αποψη ηταν πιο πληρες. Η αποφαση δικη σου. αν θες να ακυρωσεις παντως ειναι ενα θεμα... διαβασε εδω οσο μπορεις http://pages.ebay.com/help/buy/questions/unwanted-item.html
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Στείλε μήνυμα στον πωλητη και ζήτα ακύρωση. Εγώ που έχω ζητήσει έτσι κάνα δυο φορές μου το ακύρωσαν. 1
malmsteen1984 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ναι το πρώτο τάμπλετ ήταν πιο πλήρες. δεν θα αγόραζα το άλλο με τόση μικρή ram. θα σέρνεται κατά τη γνώμη μου. καλύτερα να περιμένεις να βρεις κάποια άλλη ευκαιρία ή να δώσεις κάτι παραπάνω και να πας σε 1 gb ram
Questioner Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Τρομερή τιμή για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Μακάρι να παραλάβετε όσοι παραγγείλατε. Την πέτυχα την προσφορά όταν είχε τα τελευταία 9 κομμάτια αλλά κρατήθηκα γιατί δεν το χρειαζόμουν. Τώρα οι λίγες και κρυφές αξιολογήσεις του πωλητή είναι κάτι που θα πρέπει να σας απασχολεί αλλά θεωρώ πως δεν θα χάσετε και τα λεφτά σας. Και μην ακούω συγκρίσεις με την "προσφορά" για το ipad mini γιατί δεν πιάνει μια μπροστά σε αυτή αν όντως ισχύσει. 1
eko13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Τωρα που περασε η καταιγιδα μπορουμε να γραψουμε καποια πραγματα πιο ανετα 1) Ευχαριστουμε τον τοπικ σταρτερ για το τοπικ, μας εβαλε μια ΣΟΥΠΕΡ ευκαιρια, με ολες τις δικλειδες ασφαλειας σε ενα γνωστο σαητ, ουτε western union, ουτε σαητ τις πλακας 2) Αν και φαινεται απιστευτη εχει καποια βαση, στην καλυτερη θα παρουμε το προιον, στην χειροτερη θα χρειαστουν καποιες εξτρα διαδικασιες για επιστροφη προιοντων, να χασουμε τελειως τα λεφτα μας αφου εχει paypal δεν παιζει. σε περιπτωση αποτυχια σαφως και ο τοπικ σταρτερ δεν φερει καμμια ευθυνη αφου κανενας μας μεχρι να γινει η συναλλαγη δεν μπορει να κρινει την αξιοπιστια του πωλητη... 3) Τωρα το να εχει παρει καποιος 10 κομματια και να τα πουλησει, την στιγμη που καποιοι χασαν την προσφορα για μερικα λεπτα μπορει να μην ειναι "ηθικο", ειναι ομως "νομιμο" οποτε παντα θα συμβαινει... προσωπικα πηρα δυο ενα για εμενα και ενα για συγγενη, τωρα αν δεν μου αρεσει και το πουλησω δεν σημαινει οτι θα ειμαι απατεωνας (παντα βεβαια βαζω και ανταλλαγη στις συναλλαγες μου) Παντως μου κανει εντυπωση η γρηγορη ημερομηνια που εχει βαλει για παραλαβη, οποτε λογικα θα εχουμε νεα πριν το τελος του μηνα... μεχρι τοτε μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα