Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η πληρωμή μου γράφει ότι έγινε στο Ηνωμένο βασίλειο, αυτός είναι στην Αυστραλία και το αντικείμενο έρχεται από Κίνα. χαχαχα!

τελικά και αυτός στην Κίνα είναι, σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο ebay

• Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πρόλαβα.. Για 10 λεπτά. Πήγα να φορτώσω λεφτά κ δεν πρόλαβα..

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν θέλω να σας δυσαρεστήσω αλλά είχα φάει και γω άκυρο με μια παρόμοια κατάσταση στο ebay, μακάρι να παραλάβετε αλλά έχει πολύ λίγες κριτικές ο πωλητής και φοβάμαι ότι θέλει να κλείσει τον λογαριασμό και να μαζέψει ότι μπορεί... την είχα πατήσει με κάτι σκληρούς δίσκους! ΠΡΟΣΟΧΗ μερικοί στέλνουν κανονικά με tracking number κάτι πολύ μικρό για να έχουν το πάτημα στο paypal ο άλλος παρέλαβε. οπότε αν παραλάβετε πακέτο που θεωρείτε ότι είναι πολύ μικρό μην υπογράψετε να το πάρετε, έτσι έκανα και γω.

Μακάρι να παραλάβετε θα έριχνα και γώ παραγγελία αλλα δεν πρόλαβα, απλά προσόχη σε περιπτωση απάτης πως θα χειριστέιτε την υπόθεση στο paypal.

• Like 1
Δημοσ.

δεν το προλαβα

νεος λογαριασμος πωλητη κ απο οτι ειδα κανονικα πωλειται στα 100 δολαρια περιπου

μου κανει για απατη αλλα ετσι νομιζα κ για το ipad

θα δειξει

Δημοσ.

νομίζω όταν εμπορεύεσαι στο ebay to paypal σου δεσμέυει τα λεφτά για κάμποσο διάστημα ακριβώς γι αυτό το λόγο για να μην μπορεί να τραβήξεις αλλα έχω ακούσει και περίπτωσεις (για μεγάλα ποσά) που το paypal δεν επέστρεψε όλα τα λεφτά γιατί λέει μπορεσε να επιστρέψει ότι βρήκε στον λογαριασμό του.

Δημοσ.

αν ειναι απατη ο πωλητης θα παρει απο τα τρια το μακρυτερο

refund κανεις μετα απο 40 ημερες και το paypal σου επιστρεφει τα λεφτα 100%

μου εχει ξανατυχει ταμπλετ σε τιμη χωμα ο οποιος πουλαγε τιποτα αλλο εκτος απο καπελα

απλα βαριεμαι την διαδικασια θελουν χρονο αυτα τα πραγματα ενα μηνα μεχρι το ριφαουντ αλλες 8 ημερες για να απολογηθει ο πωλητης και αλλη μια εβδομαδα για να παρεις τα λεφτα πισω

• Like 1
Δημοσ.

η διαφορά τιμής πάντως είναι χαοτική για να ναι αληθινή... και δεν μιλάμε για κάποιο μεγάλο κατάστημα. 

πολύ Κινέζοι μικροπωλητές στο ebay το κάνουν αυτό... ανοίγουν καινούργιο λογαριασμό μαζεύουν μερικές καλές κριτικές απο φθηνό πράγματα που πουλάνε και μετά πετάνε ενα ακριβό αντικείμενο φθηνά και βασίζονται εκεί να κάνουν την χοντρή μπάζα... έλα όμως που στο paypal δεν είναι μαλάκες αν ήταν έτσι όσοι ήταν λίγο πονηράδες θα είχαν θησαυρίσει 

Δημοσ.

Μην ανησυχείτε αν δοθούν τελικά ,  θα εμφανιστούν στις αγγελίες ... υπομονή 15-20 ημέρες 

Ναι στα 100 ευρω........ή μηπως ειναι λιγα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...