Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ κάλό για να είναι αληθινό αλλά το χτύπησα και εγώ μπας και....αν και πολύ χλωμό

• Like 1
  • Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και τώρα θα πάρουν.....( ΤΑ ΤΡΙΑ (3) )

καλά οκ,

δεν υπάρχει σωτηρία.

γιατί είσαι προκατειλλημένος? υπάρχει έστω και μία μικρή περίπτωση να παραλάβουν όλοι όσοι παρήγγειλαν. αν όχι θα τους επιστραφούν τα χρήματα απ'το paypal. απλά τα πράγματα. και έρχεσαι και γράφεις για τρία και άλλες βλακείες. αν θες να πεις κάτι, πες το σοβαρά για να γίνει συζήτηση και όχι να πετάς τη μακακία σου. 

• Like 6
Δημοσ.

Καλημέρα.

Θέλω και εγώ ένα μιας και εψαχνα tablet και αυτό ειναι bargain.Το θέμα ειναι ότι δεν έχω λεφτά στην pre-paid μου. Υπάρχει κανείς που παράγγειλε από Θεσσαλονίκη να μου παραγγείλει και εμένα ένα? 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι κλείδωσε.

Δημοσ.

το βλεπω απο το κινητο, λεω κατσε να μπω απο τον υπολογιστη παταω το λινκ μου λεει 1 διαθεσιμο, παταω buy it now και ειχε τελειωσει. μακαρι να παρααβετε παιδια! το ηθελα για δωρο, αν καποιος το μετανιωσει η οτιδηποτε αλλο μη το ακυρωσει μπορω να παραλαβω εγω παιδια.

Δημοσ.

ακριβως... μολις τελειωσε.... ελπιζω να εκανα καποιους χαρουμενους με την προσφορα που βρηκα και να παραλαβουν ολοι απροβληματιστα. Οι ευχαριστιες ολων σας με εκανα να χαρω που το εκτιμισαν μερικοι.

Καλες μας παραλαβες

• Like 6
Δημοσ.

Καλά έκανες ts Και το είπες και μακάρι να παραλάβετε αλλά χλωμό το βλέπω.ΓΙα όσους δεν πρόλαβαν πάντως, ο ίδιος έχει και ένα άλλο με μεγαλύτερη οθόνη,χαρακτηριστικά μπορείτε να τα δείτε, στην ίδια τιμή (με δώρο θήκη, καρτούλα κλπ).Οπότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά..

Δημοσ.

<p>τώρα όλοι εσείς περιμένετε να πάρετε tablet σε αυτή την τιμή;</p> <p> </p> <p>θέλετε να σας πω τι ακριβώς θα πάρετε ή ακόμα να το καταλάβετε;</p>

έχω πάρει και πιο φτηνό. Μην τρέχεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Παντως δεν βλεπω καπου καραμπινατη απατεωνια, θετικες κριτικες εχει, paypal εχει, η μονη περιπτωση ειναι να ερθει κανα μοντελο που να μοιαζει ενα δεν ειναι αυτο τοτε θα μπλεξουμε με τα μεταφορικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...