Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρα συμπερασμα ειναι καλυτερη η αναφορα κατευθειαν στο πεηπαλ... Εμεις δεν καναμε τοσο πολυ...

• Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αρα συμπερασμα ειναι καλυτερη η αναφορα κατευθειαν στο πεηπαλ... Εμεις δεν καναμε τοσο πολυ...

όταν έχεις πρόβλημα με αγορά από ebay κάνεις αναφορά στο ebay όχι στο paypal

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε εμενα επεστραφησαν τα φραγκα...παρολο που με εστειλε το paypal μηνυμα για επιστροφη σε 5 εργασιμες απο 30/03/2014...

Δημοσ.

Ουτε εμενα επεστραφησαν τα φραγκα...παρολο που με εστειλε το paypal μηνυμα για επιστροφη σε 5 εργασιμες απο 30/03/2014...

έλεγξες τον Τρ. λογαριασμό σου?

άλλο μήνυμα από το paypal δεν έρχεται.

Δημοσ.

έλεγξες τον Τρ. λογαριασμό σου?

άλλο μήνυμα από το paypal δεν έρχεται.

Κι΄όμως έρχεται: Από [email protected]

Resolution of Your Case: #PP-003-051-999-786

Dear D...I,

We have concluded our investigation into your case and have decided in your

favor.

We were able to recover $49.89 AUD and this amount has been credited to

you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.

If you are due any additional funds, we will make our best effort to

recover the balance from the seller.

If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed

to you, please be assured that we will take appropriate action against the

seller's account, which may include limitation of the seller's account

privileges.

Δημοσ.

μετά από αυτό το μήνυμα λέω, δεν έρχεται άλλο από το paypal

πρέπει χειροκίνητα να κοιτάξεις τον Τρ λογαριασμό σου για να βεβαιωθείς.

Δημοσ.

το ίδιο έβγαζε και το paypal, οτι δεν καλύπτεται από το ebay buyer protection

Δημοσ.

μετά από αυτό το μήνυμα λέω, δεν έρχεται άλλο από το paypal

πρέπει χειροκίνητα να κοιτάξεις τον Τρ λογαριασμό σου για να βεβαιωθείς.

ok.

Δημοσ.

Το ίδιο μήνυμα ότι δεν καλύπτεται από το ebay buyer protection είχα και εγώ στο Paypal και δεν μπορούσα να κάνω κάτι με τα αυτοματοποιημένα μηνύματα.

Η αγορά λόγω συνήθειας έγινε από το Ebay.de.

Από το Ebay.com όσες φορές και αν επικοινώνησα μέσω Live chat, μου είπαν πως είναι αναρμόδιοι και πρέπει να επικοινωνήσω με το DE, κάποιος μου είπε και για το UK. Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από την ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ του chat (.com) αν και στην περίπτωση μου δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν.

Με το UK επικοινώνησα και επάνω στην συνομιλία (που αργούσαν να απαντήσουν γενικά) αποχώρησε ο υπάλληλος ξαφνικά, χωρίς καμία ενημέρωση! Περίμενα ένα 15λεπτο την πρώτη φορά και μετά δεν ξαναδοκίμασα.

Δύο τεράστια θέματα που κατάλαβα. Το ebay έκλεισε τον λογαριασμό του απατεώνα...

1) Γιατί δεν ενήργησε αυτόματα ώστε να μας δωθούν τα χρήματα πίσω και έπρεπε ο καθένας μας να "καταγγείλει" την αγορά? Δεν μπορεί το ebay να το κάνει αυτό ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να το κάνει?

2) Από την στιγμή που έκλεισε τον λογαριασμό του, αφαιρέθηκαν και τα προϊόντα που πουλούσε (και που είχαμε αγοράσει). Όταν όμως προσπαθείς να κάνεις dispute με το αυτοματοποιημένο σύστημα και βήμα-βήμα σου ζητάει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον κωδικό προϊόντος (το οποίο δεν υπάρχει) και το σύστημα ΔΕΝ σε αφήνει να προχωρήσεις αν δεν βάλεις τον γ...... τον έγκυρο κωδικό, τι χαζομάρα είναι αυτή?!!!!!!!!!!!!! :X

Τελικά πριν μερικές μέρες επικοινώνησα ταυτόχρονα (με πολύ δυσκολία) με το Ebay.de και με το Paypal μέσω του contact us. Από το Ebay.de δεν έλαβα ποτέ απάντηση! Από το Paypal (ευτυχώς) είχα άμεση απάντηση και ξεκίνησαν με την μία διαδικασία distpute.

--------------------------------------

Μετά από όλα αυτά, αν ξανασυμβεί κάτι θα επικοινωνώ απευθείας με το Paypal καθώς με το Ebay δοκίμασα τα πάντα και δεν κατάφερα Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παιδια με το ebay δεν ασχοληθηκα καθολου, μονο αρνητικη βαθμολογια στον πωλητη... Κατευθειαν αναφορα στο paypal. Μου ελεγε 5 μερες, στις 4 μου ηρθε το εμεηλ για το ερωτηματολογιο με θεμα την επιστροφη που σημαινει οτι μπηκαν τοτε. Εσεις εαν εχετε ξαναπαρει επιστροφη, μπορει και να μην σας ερθει το εμεηλ, κοιταξτε στον λογαριαμο σας στην τραπεζα μπορει να εχουν μπει ηδη!

Δημοσ.

Εγω παιδια με το ebay δεν ασχοληθηκα καθολου, μονο αρνητικη βαθμολογια στον πωλητη... Κατευθειαν αναφορα στο paypal. Μου ελεγε 5 μερες, στις 4 μου ηρθε το εμεηλ για το ερωτηματολογιο με θεμα την επιστροφη που σημαινει οτι μπηκαν τοτε. Εσεις εαν εχετε ξαναπαρει επιστροφη, μπορει και να μην σας ερθει το εμεηλ, κοιταξτε στον λογαριαμο σας στην τραπεζα μπορει να εχουν μπει ηδη!

Τελικα κ σε μενα ετσι εγινε..!!ειχαν μπει απτις 2/4/2014 αλλα στην ενημερωση που εχω για την κινηση του λογαριασμου δεν φαινοταν...στις κινησεις της καρτας φαινοταν στην οποια δεν εχω βαλει ειδοποιηση....!!μας εφαγε η τεχνολογια...!!ολα καλα θενκς μποιζ.. :-)

Δημοσ.

Βλέπω μπλέξατε επειδή ασχολούμαι με ebay πολύ έχει αλλάξει λίγο την πολιτική του το ebay προς το χειρότερο παλία όταν είχες αντίστοιχο πρόβλημα μπορούσες να μιλήσεις και τηλεφωνικά μαζί τους και γινόντουσαν γρηγορότερα οι διαδικασίες χωρίς paypal κλπ κλπ. Tώρα έχουν βγάλει το τηλεφωνικό support και το live chat δεν το εμφανίζει πάντα και πρέπει να βγάζεις άκρη συνήθως μλεσω μηνυμάτων από το case που θα ανοίξεις με αποτέλεσμα να γίνεται πιο χρονοβόρο. Πάντως όσες φορές χρειάστηκε να ανοίξω case δικαιώθηκα και συνήθως κατά 90% άμα έχεις και καλές κριτικές το ebay και το paypal ευνοούν τον αγοραστή (εμάς).  

Δημοσ.

στην δική μου περίπτωση τα πράγματα έγιναν εντελώς διαφορετικά

στις 23/3 το πρωί με ενημέρωσε το ebay για την διαγραφή του tablet και τι πρέπει να κανω

την ίδια μέρα απόγευμα open case

στις 24/3 κέρδισα προφανώς το dispute

στις 27/3 μπήκαν τα λεφτά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...