Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα βρίσκεται ακόμα σε αυτό το στάδιο:

Disputed Amount:
  • $39.99 AUD
Not received:
  • 251475223971 - 9" inch Android 4.2.2 MTK6572A Dual Core 1.3GHz Dual Sim Smart Phone Tablet PC
Status

This item not received dispute has been escalated to a claim.

We requested additional information from the seller about this transaction.

What happens next

The seller has been asked to respond by Apr 1, 2014. Once we receive the information, we'll continue our review of this case.

Μάλλον έκανα μλκ που έκανα dispute μέσω PayPal αντί Ebay.

• Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα σου επέτρεπε και το ebay να ανοίξεις case.

Εγω ανοιξα case στο ebay κατι λεπτα μετα αφοτου ηρθε mail απο ebay λεγοντας οτι ο πωλητης διαγραφηκε και το αντικειμενο δεν υπαρχει και σου παρεχει το ebay το buyers protection και μπλα μπλα και με το που ανοιγω case τσουπ με τη μια με λεει οτι επειδη το πληρωσες μεσω paypal θα το ανοιξεις εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Για αγορές από ebay, είτε ανοίξεις στο ebay, είτε στο paypal τυπικά είναι το ίδιο...

Δεν μπορείς πάντως να ανοίξεις και στα 2 ταυτόχρονα για το ίδιο αντικείμενο!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ιστορια χτες μου επιστρεψανε τα λεφτα απο το πεηπαλ στον λογαριασμο μου στην τραπεζα.

Οσο ειχα πληρωσει, τοσο μπηκε, ουτε προμυθεια, ουτε εξοδα εμβασματος κτλ. παμε για την επομενη πατατα ;-)

Επεξ/σία από eko13
  • Like 2
Δημοσ.

να σε ρωτήσω σου ήρθε μήνυμα ότι στα έβαλαν στην κάρτα ή απλά σε ενημέρωσαν πως το αίτημα σου έγινε αποδεκτό και πως θα αποφασίσει προς την δίκη σου πλευρά ??? 

Δημοσ.

εμένα δεν με ενημέρωσαν. απλά αν δεις τον αναλυτικό λογαριασμό στο ebanking σου θα δεις ότι έχει γίνει αντιλογισμός.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι το μου ηρθε ενα εμεηλ απο πεηπαλ αλλα δεν ελεγε οτι μου τα εβαλαν ηταν για συμετοχη σε ερευνα για τις επιστροφες

Δημοσ.

Τελικά κι εμένα επιστράφηκαν τα $39.99 AUD για το 7.85" tablet, χτες, στην κάρτα και όχι στο balance, μετά από σχεδόν ένα μήνα από την αγορά.

Υπήρξε μια ανησυχία αρχικά καθώς το ebay έλεγε ότι το προϊόν δεν στηρίζεται από το buyer protection. Χρειάστηκε να στείλω μήνυμα στο ebay για να μου ανοίξουν case (στο αγγλικό δηλ. ebay.co.uk)

Δεν γνωρίζω πως θα τον κυνηγήσει το ebay τον πωλητή για να πάρει τα λεφτά του - γιατί απ ότι κατάλαβα τα χρήματα που μας επιστράφηκαν είναι από το ebay και όχι από τον κινέζο. Διαφορετικά, μπορεί να γίνεται το κόλπο αυτό συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...