bikey77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εμένα βρίσκεται ακόμα σε αυτό το στάδιο: Disputed Amount: $39.99 AUD Not received: 251475223971 - 9" inch Android 4.2.2 MTK6572A Dual Core 1.3GHz Dual Sim Smart Phone Tablet PC StatusThis item not received dispute has been escalated to a claim. We requested additional information from the seller about this transaction. What happens next The seller has been asked to respond by Apr 1, 2014. Once we receive the information, we'll continue our review of this case. Μάλλον έκανα μλκ που έκανα dispute μέσω PayPal αντί Ebay.
malmsteen1984 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 κι'εγώ και πολλοί άλλοι μέσω paypal κάναμε dispute. μην αγχώνεσαι. θα αποζημιωθείς κι'εσύ
DownUNDERground Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Απλά μέσω paypal καθυστερείτε παραπάνω.
tiestointhemix Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τι να καναμε δηλαδη? Το ebay μας παρεπεμψε στο paypal
DownUNDERground Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Κάποια στιγμή θα σου επέτρεπε και το ebay να ανοίξεις case.
thodoris_9 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Εγώ άνοιξα και στο paypal και στο ebay για καλό και για κακό και χτες μόλις μου έγινε η επιστροφή
Billar4s Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Κάποια στιγμή θα σου επέτρεπε και το ebay να ανοίξεις case. Εγω ανοιξα case στο ebay κατι λεπτα μετα αφοτου ηρθε mail απο ebay λεγοντας οτι ο πωλητης διαγραφηκε και το αντικειμενο δεν υπαρχει και σου παρεχει το ebay το buyers protection και μπλα μπλα και με το που ανοιγω case τσουπ με τη μια με λεει οτι επειδη το πληρωσες μεσω paypal θα το ανοιξεις εκει. 1
parasaser Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 μόλις μου επιστράφηκαν για το 10' απευθείας στην κάρτα. 1
harris78 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Για αγορές από ebay, είτε ανοίξεις στο ebay, είτε στο paypal τυπικά είναι το ίδιο... Δεν μπορείς πάντως να ανοίξεις και στα 2 ταυτόχρονα για το ίδιο αντικείμενο!!! 1
eko13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Για την ιστορια χτες μου επιστρεψανε τα λεφτα απο το πεηπαλ στον λογαριασμο μου στην τραπεζα. Οσο ειχα πληρωσει, τοσο μπηκε, ουτε προμυθεια, ουτε εξοδα εμβασματος κτλ. παμε για την επομενη πατατα ;-) Επεξ/σία 5 Απριλίου 2014 από eko13 2
sintalkas Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 να σε ρωτήσω σου ήρθε μήνυμα ότι στα έβαλαν στην κάρτα ή απλά σε ενημέρωσαν πως το αίτημα σου έγινε αποδεκτό και πως θα αποφασίσει προς την δίκη σου πλευρά ???
malmsteen1984 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 εμένα δεν με ενημέρωσαν. απλά αν δεις τον αναλυτικό λογαριασμό στο ebanking σου θα δεις ότι έχει γίνει αντιλογισμός.
eko13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Η αληθεια ειναι το μου ηρθε ενα εμεηλ απο πεηπαλ αλλα δεν ελεγε οτι μου τα εβαλαν ηταν για συμετοχη σε ερευνα για τις επιστροφες
chicken32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τελικά κι εμένα επιστράφηκαν τα $39.99 AUD για το 7.85" tablet, χτες, στην κάρτα και όχι στο balance, μετά από σχεδόν ένα μήνα από την αγορά. Υπήρξε μια ανησυχία αρχικά καθώς το ebay έλεγε ότι το προϊόν δεν στηρίζεται από το buyer protection. Χρειάστηκε να στείλω μήνυμα στο ebay για να μου ανοίξουν case (στο αγγλικό δηλ. ebay.co.uk) Δεν γνωρίζω πως θα τον κυνηγήσει το ebay τον πωλητή για να πάρει τα λεφτά του - γιατί απ ότι κατάλαβα τα χρήματα που μας επιστράφηκαν είναι από το ebay και όχι από τον κινέζο. Διαφορετικά, μπορεί να γίνεται το κόλπο αυτό συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα