agnostos99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 παιδιά εγώ ανησυχώ λίγο, το ebay.co.uk απ όπου έκανα την αγορά μου βγάζει αυτό και το paypal αυτό Επειδή έστειλα μήνυμα στο ebay, μου απάντησαν ως εξής: Αναγκαστικά περιμένω? Εσείς κάνατε κάτι διαφορετικό από το να πάτε στο resolution center? Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ έκανα open case μόλις μου εστειλε το ebay ότι αφαίρεσε το προϊόν. Απάντησε λέει ο πωλητής και ζτήτησε ο ιδιος να γίνει review apo ebay και ηρθε απάντηση ότι έγινε πλήρες refund και στις δυο περιπτώσεις μου. Λόγω μετατροπής ποτέ δεν έχασα κάτι αφού επιστρέφεται στο ακεραιο ότι ακριβώς είχα πληρώσει με αντιλογισμό στην κάρτα. Απλά θέλει κανένα τριήμερο+ για να φανεί στο λογαριασμό...
tiestointhemix Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ έκανα open case μόλις μου εστειλε το ebay ότι αφαίρεσε το προϊόν. Απάντησε λέει ο πωλητής και ζτήτησε ο ιδιος να γίνει review apo ebay και ηρθε απάντηση ότι έγινε πλήρες refund και στις δυο περιπτώσεις μου. Λόγω μετατροπής ποτέ δεν έχασα κάτι αφού επιστρέφεται στο ακεραιο ότι ακριβώς είχα πληρώσει με αντιλογισμό στην κάρτα. Απλά θέλει κανένα τριήμερο+ για να φανεί στο λογαριασμό... Aκριβως το ιδιο εκανα και εγω για τις περιπτωσεις του 10ιου ταμπλετ και του κινητου. Αμεσα μετα το οpen case στο paypal μετατραπηκε σε claim αλλα σε αντιθεση με εσενα σε εμενα ακομα γραφει waiting user reply μεχρι τις 30 του μηνα. Οταν λες ζητησε ο ιδιος να γινει review απο ebay τι εννοεις? Επισης ανοιξες case για το 10ιντσο και το κινητο η για το ταμπλετ που γραφει ο τιτλος του αρχικου post?
agnostos99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Aκριβως το ιδιο εκανα και εγω για τις περιπτωσεις του 10ιου ταμπλετ και του κινητου. Αμεσα μετα το οpen case στο paypal μετατραπηκε σε claim αλλα σε αντιθεση με εσενα σε εμενα ακομα γραφει waiting user reply μεχρι τις 30 του μηνα. Οταν λες ζητησε ο ιδιος να γινει review απο ebay τι εννοεις? Επισης ανοιξες case για το 10ιντσο και το κινητο η για το ταμπλετ που γραφει ο τιτλος του αρχικου post? Για το ταμπλετ του αρχικου ποστ μονο αφου ειπα να μην παιξω σε 3 τραπεζια στο καζίνο Για τον πωλητή εννοώ ότι μου έγραφε κ εμένα ότι έχει μέχρι την 29/03 να απαντήσει αλλά σε απάντηση έγραφε "The seller has escalated the case to eBay Customer Support". τι να πώ, αντί να κάνω εγώ έκανε αυτός Επίσης να πώ προσοχή μιας και αν δεν έχεις βάλει το paypal να κάνει τις μετατροπές ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ/ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΙΣΜΟ (είχα ξεχάσει ότι είχα αλλάξει τη ρύθμιση πριν λίγο καιρό μιας και η τράπεζα χρεώνει περί το 2% σε προμήθεια ενώ το paypal σημαντικά περισσότερο)
DownUNDERground Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Γιατί τί εννοείς; Αν έχεις βάλει να κάνει το Paypal τις μετατροπές θα σε αποζημιώσει στο ίδιο ποσό που έδωσες σε ευρώ; Δεν το ξέρω, δε μου έχει τύχει, αλλά δύσκολο μου φαίνεται. Οι μετατροπές συναλλάγματος επιβαρύνουν τον τελικό ενδιαφερόμενο λογικά. Τί δουλειά έχει το Paypal να σου καλύψει τυχόν χασούρα από αυτό το πράγμα; Για διαφώτισέ μας.
agnostos99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Όσο είχα το paypal να κάνει τις μετατροπές και να επιστρέφει το ποσό στην κάρτα σε € τότε ανεξάρτητα πόσο ήταν η ισοτιμία μου επ΄ετρεφε το ίδιο πάντα ποσό. Οπότε υποθέτω ότι αναλάμβανε αυτό την οποιαδήποτε ζημιά. Εδώ και κανένα δίμηνο το έχω γυρίσει να ζητάει πάντα στο νόμισμα της αγοραπωλησίας και να αναλαμβάνει η κάρτα τις μετατροπές. λοιπόν παρατήρησα σήμερα ena refund απο αντικειμενο που δεν ηταν συμβατό και είδα ότι από τον αντιλογισμό προκύπτουν 3 σεντς λιγότερα Είναι το πρώτο refund μετά από την ανάληψη της διαδικασίας από την κάρτα αλλά δεν είχα παρατηρήσει ποτέ στο παρελθόν να μου επιστρέφει λιγότερα ή περισσότερα το ίδιο το paypal
DownUNDERground Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Κατάλαβα τι λες, αλλά μου φαίνεται περίεργο να το κάνει αυτό το Paypal. Εκτός αν είναι ένα εξτραδάκι που μπορεί να προσφέρει σαν κίνητρο για να σε προσελκύσει να επιλέξεις αυτό ως μετατροπέα σου. Γιατί πάντα οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τις τράπεζες είναι πιο ασύμφορος για τον τελικό καταναλωτή σε αλλαγή νομίσματος απ' όσο ξέρω. Αν έχει κάποιος τεκμηριωμένη γνώση για το τι συμβαίνει ας τη μοιραστεί μαζί μας. Edit Λοιπόν μάλλον έχεις δίκιο! Το βρήκα: https://www.paypal.com/au/webapps/mpp/ua/cfsgpds-full When you send a payment in which you perform a currency conversion using PayPal (i.e. converting the currency you fund your payment into the currency to be received by the recipient) and later there is a refund, return or Reversal, we will reverse the currency conversion. The refund, return or Reversal will be completed in your funding currency using the exchange rate that prevailed on the date of the original transaction. In some instances the refund, return or Reversal may be calculated using a different exchange rate. For example, a refund, return or Reversal occurring more than 60 days after the date of the original payment is generally converted at the prevailing exchange rate on the date of the refund, return or Reversal. Χρήσιμη σαν πληροφορία, αν και γενικά συμφέρει να σου μετατρέπει η τράπεζα. Ίσως να είναι χρήσιμο για καμμία περίπτωση ακριβής αγοράς με ρίσκο επιστροφής, όπου η χασούρα από τη διπλή μετατροπή μπορεί να είναι μεγάλη. Αλλά και πάλι, πολύ εξειδικευμένο σενάριο. Αλήθεια πώς και είχες επιλέξει να σου μετατρέπει το Paypal; 1
agnostos99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αλήθεια πώς και είχες επιλέξει να σου μετατρέπει το Paypal; Κάποια στιγμή που το δοκίμασα μου έβγαλε ότι δε μπορούσε να εκτελέσει συναλλαγή (χρεωστική) οπότε το είχα αφήσει στην ησυχία του για χρόνια αλλά είπα να ξαναδοκιμάσω πριν λίγο καιρό και ήταν οκ.
malmsteen1984 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 λογικά ή σήμερα ή από δευτέρα θα μπούνε τα λεφτά στους λογαριασμούς μας
nvel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 άμα είχες ακολουθήσει την διαδικασία του ebay την ημέρα που έλαβες το mail και όχι του paypal θα τα είχες από τις 24
malmsteen1984 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 άμα είχες ακολουθήσει την διαδικασία του ebay την ημέρα που έλαβες το mail και όχι του paypal θα τα είχες από τις 24 ναι το ξερω. οποτε μου ετυχε κατι στο ebay απευθυνθηκα και ειπα να δοκιμασω και το paypal. τεσπα δεν πειραζει
chicken32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 εγώ πάντως δεν μπορώ να τα πάρω πίσω (ακόμα), μου λένε ότι δεν το καλύπτει το buyer protection και να περιμένω μέχρι 31, διαφορετικά να ανοίξω case την 1η του μήνα
parasaser Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 εμένα ακόμα δεν μου τα επέστρεψαν +είναι για σήμερα +το refund ανοίχτηκε στις 11 το πρωί αρκετές μέρες πριν.
agnostos99 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Εκτός από την τύχη να μου τα επιστρέψουν από νωρίς σήμερα παρατήρησα ότι κέρδισα και στην επιστροφή 1+ ευρώ!!!! Μιλάμε βγάλαμε λεφτά όχι αστεία :PPPP
arxaggelos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δεν διάβασα όλο το νήμα αλλά να υποθέσω ότι δεν εστάλη σε κανέναν, έτσι; Μιλάμε για τρελό πιστόλι ο τύπος.
parasaser Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δεν διάβασα όλο το νήμα αλλά να υποθέσω ότι δεν εστάλη σε κανέναν, έτσι; Μιλάμε για τρελό πιστόλι ο τύπος. κάποιος έδωσε φόλα στην κατσίκα του γείτονα εγώ ούτε χαρτοπετσέτες δεν έλαβα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα