Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι που σνόμπαρα το 22 ευρω cube tablet από το dx που μετα βγήκε προσφορά της χρονιάς

και μου βγαίνει αποθημένο...

Δημοσ.

Άμα είναι και παραλάβω το ταμπλετ ειλικρινά χαλάλι του ebay αν βγάλει η δεν βγάλει τόκο από τα χρήματα μου. Και μιλάμε για εξωφρενικά πόσα Ε; τα 30€ είναι πολλά για πολλούς από εσάς ε...; Όπως και να έχει είτε παραλάβουμε είτε όχι τι είχα τι έχασα? Τα λεφτά μου πίσω θα τα πάρω. Αν έρθει θα έχω ένα ταμπλετ με 30€ που κοστίζει 240$. Καλημέρα να έχετε

Το τι ειχες και το τι εχασες αναλυθηκε διεξοδικα και πικοιλοτροπως

Τωρα αν εσυ δεν θελεις να το καταλαβεις, του λαχιστον μην διαστρευλωνεις τα οσα εχουν γραφτει.

Οσο για τα 30 ευρω και το τι αξια εχουν για τον καθενα απο εμας, αυτο ειναι κατι που ξερει οα καθενας απο εμας.

Και ναι για μενα ειναι πολλα λεφτα.Ειναι το γαλα μου για ενα μηνα...

30 ευρω ειναι παραπανω απο το μεσο μεροκαματο αυτη τη στιγμη, οποτε να υποθεσω ειτε εσυ αμοιβεσε με πολλα περισσοτερα οποτε τα 30 ευρω τα εχεις για πεταμα ή οτι σε διαφορετικη περιπτωση δεν σε πειραζει καθολου να δουλευεις 1.5 ημερα για να πεταξεις τα χρηματα σου.

Στο κατω κατω, αφου εισαι τοσο large γιατι κυνηγας τις προσφορες?

Για ολους μας εδω, το κυνηγι των προσφορων ειναι για να εξοικονομησουμε καποια χρηματα απο τις αγορες μας.

Διαφορετικα τα μισα και παραπανω θεματα προσφορων που ανοιγονται, δεν θα τα εδινε σημασια κανεις...

ειλικρινα δεν καταλαβαινω ολη αυτη την γκρινια για το ποσα που βγαζει το paypal και το ebay. Ας βγαλουν και δισεκατομμυρια το θεμα ειναι η αξιοπιστια και η ασφαλεια που προσφερουν και αυτα ειναι απλα τα κορυφαια παγκοσμιος. Τι με νοιαζει αν βγαλουν 1 ευρω η 3 ευρω σε μια αγορα μου που θα μου βγει 200 ευρω στο ebay και 1500 ευρω αν το επαιρνα απο Ελλαδα... Σταματηστε λιγο την μιζερια. Τα οσα λεφτα εχω γλιτωσει απο αγορες μεσω ebay σε σχεση με το να αγοραζα απο τους κλεφτες πωλητες τους  δικους μας εδω ειναι πολλα... Σκεφτειται λιγο λογικα πριν πειτε για τοκους ισοτιμιες και χαζομαρες. Ειναι πραγματικα χαζομαρες ολα αυτα. Σαν να θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο εδω Ελλαδα και να μου κοστιζει 15.000 και απο ebay να μου βγει 5.000 και να αρχισω εγω μετα την γκρινια οτι το ebay απο το αμαξι που θα παρω θα βγαλει 100 200 η 1000 ευρω... Μακαρι να βγαλει στα 10.000 που γλιτωσα εγω και 1.000 το ebay...

Δεν υπαρχει γκρινια, υπαρχει επικοδομητικος διαλογος

αν δεν σου αρεσει τοτε κακως συμμετεχεις σε ενα δημοσιο φορουμ οπου ο καθενας (οπως και εσυ) εκθετει τις αποψεις του, ειτε συμφωνει καποιος με αυτες ειτε οχι.

Και οπως ανεφερε και ενας φιλος πιο πανω, τα οσα εχουν γραφτει, δεν γρατηκαν για να πουμε οτι δεν πρεπει να γινονται αγορες απο το ebay

Σχολιαζουμε και επιχειρηματολογουμε για την απαθη σταση που κραταει το ebay και αφηνει απροστατευτους τους πελατες του, απεναντι σε απατεωνες που κανουν μπαμ και δεν προσπαθει να προλαβει καταστασεις, αντι να τις θεραπευσει, μετακυλιωντας το κοστος σε εμας αντι να το επιβαρυνθει αυτο

Τοσο απλα...

Τωρα αν εσενα δεν σε νοιαζει το αν βγαζουν δισεκατομμυρια δεν μπορω να κανω κατι.

Εμενα ομως με νοιαζει και ειδικα οταν αυτα τα χρηματα βγαινουν σε αλλων τις πλατες

Ρε παιδιά, συγνώμη κιόλλας αλλά το θέμα γράφει Ainol Novo κτλπ και όχι e-bay-πως βγάζει λεφτά ή πως κάνουν κομπίνες στο e-bay.

Αν θέλετε να πείτε περί e-bay-scum κάντε το δικό σας θέμα.

σορρυ κιολας, αλλα ειναι απολυτα σχετικα με το θεμα τα σχολια αυτα

Γιατι για καθε εναν που με τις πληροφοριες απο εδω μεσα και απο αλλα αναλογα νηματα κερδιζει και εξοικονομει καποια χρηματα, υπαρχουν και αλλοι που την πατανε και χανουν τα λεφτα τους

• Like 1
Δημοσ.

Ανοίγω το θέμα, διαβάζω το πρώτο post και σκέφτομαι "Πω ρε πούστη μου, πώς μου ξέφυγε τέτοια προσφορά?"

Βλέπω μετά ότι γράφτηκαν 23 σελίδες, "εντάξει, δεν έχασα και τίποτα, μαλακία θα παίχτηκε"  :P

Κρίμα πάντως, τεμπλετάκι με gps 3g στα 30€......too good to be true

Καλά ξεμπερδέματα μάγκες, δε νομίζω να έχετε πρόβλημα με τα λεφτά

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω μετά ότι γράφτηκαν 23 σελίδες, "εντάξει, δεν έχασα και τίποτα, μαλακία θα παίχτηκε"  :P

παντα ετσι καταλήγει...

Δημοσ.

παντα ετσι καταλήγει...

Για αυτό κάποιοι είναι κάτοχοι iPad mini με 150 ευρώ...

Και κάποιοι πήραν αξιόλογο tablet από DX με 20 ευρώ κτλ κτλ...

Συνήθως καταλήγει σε refund!

Αλλά η προσπάθεια αξίζει διότι μια φορά θα σου κάτσει και θα έχεις αγοράσει κάτι σε εξεφτιλιστική τιμή!

• Like 2
Δημοσ.

Για αυτό κάποιοι είναι κάτοχοι iPad mini με 150 ευρώ...

Και κάποιοι πήραν αξιόλογο tablet από DX με 20 ευρώ κτλ κτλ...

Συνήθως καταλήγει σε refund!

Αλλά η προσπάθεια αξίζει διότι μια φορά θα σου κάτσει και θα έχεις αγοράσει κάτι σε εξεφτιλιστική τιμή!

όχι ζαχαρία δε με καταλαβες... εννοουσα με τις σελίδες που γράφονται ιστορίες για βιβλίο!!! κατα τ άλλα εννοείται ότι αν δεν έχεις κάτι να χάσεις παρά λίγο χρόνο μέσα σε όλα!!! Εξάλλου είμαι από αυτούς που συμμετχείχα με 2 τεμάχια ;)

Δημοσ.

όχι ζαχαρία δε με καταλαβες... εννοουσα με τις σελίδες που γράφονται ιστορίες για βιβλίο!!! κατα τ άλλα εννοείται ότι αν δεν έχεις κάτι να χάσεις παρά λίγο χρόνο μέσα σε όλα!!! Εξάλλου είμαι από αυτούς που συμμετχείχα με 2 τεμάχια ;)

Aaaa sorry αδερφέ!!! Χαχα όντως έχεις δίκαιο σε αυτό!!!

Ε καλό είναι για να περνάει και λίγο η ώρα :D

Γράφει ο καθένας (me inclusive) τα δικά του, σφαζόμαστε και στο τέλος όλα καλά όπως πάντα :D

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως το Paypal καθόλου δεν έκλεισε. Μέχρι τι 29 λέει να περιμένω.

Παρεπιμπτόντως είναι εύκολο να μεταφέρω το ποσό από το Paypal στην κάρτα από την οποία τα σήκωσε;

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως το Paypal καθόλου δεν έκλεισε. Μέχρι τι 29 λέει να περιμένω.

Παρεπιμπτόντως είναι εύκολο να μεταφέρω το ποσό από το Paypal στην κάρτα από την οποία τα σήκωσε;

δεν ξέρω αν γίνετε αυτόματα, όπως λέει ο ψηλός από πάνω, δεν έχω την εμπειρία.

νομίζω πρέπει να επιλέξεις withdraw

αν τα μεταφέρει το paypal μόνο του θα χάσουμε κάποια ευρώ ή λεπτά στην μετατροπή συναλλάγματος.

θα προτιμούσα να τα έχω έτσι στο balance, αφού έγινε που έγινε η μετατροπή σε δολάρια. 

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά εγώ ανησυχώ λίγο, το ebay.co.uk απ όπου έκανα την αγορά μου βγάζει αυτό

We're sorry there's a problem with your purchase. Unfortunately, this item isn't in a category covered by eBay Money Back Guarantee.We don't offer buyer protection on items listed in the Real Estate category, certain Motors categories, or in the Classified Ad format. You can try to work out this problem by contacting the seller.

και το paypal αυτό

We're sorry there's a problem with your purchase. Unfortunately, this item isn't in a category covered by eBay Buyer Protection. You can try to work out this problem by contacting the seller.

Επειδή έστειλα μήνυμα στο ebay, μου απάντησαν ως εξής:

Thank you for contacting eBay about the tablet (item 251475225606) you bought from "lixiaolong2011". I understand how you feel when you have paid for the item yet the seller isn't responding. I deeply apologise for any inconvenience this transaction has caused you but let me take a look at this and we'll work this out together.

I appreciate and commend you as well for doing the right thing in bringing this to our attention. I have reviewed your account and I can see that you have tried to file a case on this item. I'd like to bring to your attention that as the estimated delivery date for this item has not yet passed we feel it is a little too early to file a claim.  For an item that you have not received, you can open a case 1 day after the estimated delivery date, if available.

In this case the estimated delivery is Monday, 24 Mar - Monday, 31 March. If you have still not received your item by 1st of April 2014 then rest assured you can open an Item not Received case through the Resolution Centre and get a refund when you win the case.

Here’s how to open a case:

...

Αναγκαστικά περιμένω? Εσείς κάνατε κάτι διαφορετικό από το να πάτε στο resolution center?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...