Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα ακυρωση στο Paypal, απο την στιγμη που εχεις πληρωσει δεν μπορεις να κανεις τιποτα μεσω ebay, μονο αρνητικη αξιολογηση που λογικα δεν θα εχει νοημα...

• Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα like σε προηγουμενο ποστ με εφερε πισω στο θεμα...

Τι χαμπαρια μαγκες?

Μεσα σε 3 μερες, εκλεισε η δουλεια?  Κιολας?

Απο την μια ειναι κριμα που δεν χαρηκατε την διαδικασια αναμονης, ειναι ωραιο το αισθημα της επερχομενης "παραλαβης".

Απο την αλλη, παλι καλα, τυχεροι ειστε, θα επρεπε πρωτα να περιμενετε 20 μερες και μετα να αντιδρασετε.

Ηταν αρχαριος ο κομπιναδορος, επρεπε να σας κρατησει ολους μαζι σε κατασταση αναμονης πριν το shipping και μετα να σκασει η φουσκα. Πιθανοτατα να εκανε μια δοκιμη ο ανθρωπος για κατι καλυτερο στο μελλον.

Τωρα καποιοι δηλωνουν μπερδεμενοι με την διαδικασια...

Θα μπορουσα να σας πω τι εχει γινει σε αναλογες περιπετειες καθως ουτε ο 1ος κομπιναδορος ειναι, ουτε ο τελευταιος.

Αλλά καλυτερα να εχετε την δικη σας εμπειρια για να μαθαινετε.

Ειδαλλως θα πεσετε ξανα στην επομενη 'λουμπα'.

Για οσους διαβαζουν, σας ειχαν προειδοποιησει πολλα μελη. Ειχα γραψει και εγω 2 απλα ξεκαθαρα ποστ.

http://www.insomnia.gr/topic/521914-ainol-novo-bw1-3g-%CE%BC%CE%B5-785-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-2712-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82/page-11?do=findComment&comment=53055691

http://www.insomnia.gr/topic/521914-ainol-novo-bw1-3g-%CE%BC%CE%B5-785-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-2712-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82/page-12?do=findComment&comment=53055805

Στο 2ο ποστ επεσε το σχόλιο, "ΜΗΝ είστε πεσσιμιστές ..."...

Το bold με συγκινησε. Ταρακουνηθηκε ο εσωτερικος μου κοσμος.

Σκεφτηκα προς στιγμη να κλεισω ραντεβου με ψυχολογο :P

Μια γρηγορη αναδρομη σε περασμενες ζωες, λειτουργησε ως αναλαμπη, με επεισε οτι δεν αξιζε ο χρονος για περαιτερω συζητηση, στο κατω-κατω, οποιος καταλαβε, καταλαβε.

Κατανοω βεβαια, καποιους τους τρωει ο .... τους, οι υπολοιποι που δεν επιθυμειτε μπλεξιματα, γιατι συνεχισατε, οεο?

Σας αφιερωνω τις τελευταιες 5 και τις επομενες 10 σελιδες στο τοπικ :wacko:

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικα την πατησα για τρεις λογους

1) Με πετυχε απο υπνο και οι παραγγελιες εφευγαν βροχη

2) Ειχε θετικες αξιολογησεις και δυο για πωλησεις ταμπλετ

3) Ειχαν ξαναβγει ταμπλετ με εικοσι ευρω, βεβαια μετα την παραγγελια προσεξα οτι ηταν επωνυμο...

Σε καθε περιπτωση αν δεν υπηρχε πεηπαλ σε καμμια περιπτωση δεν θα εκανα αγορα, τωρα απλα τρεχουμε λιγο δεν χαθηκε ο κοσμος εμπειριες μαζευουμε για το μελλον... Πχ δεν φτανουν μερικες θετικες αξιολογησεις για ακριβα πραγμα πρεπει να εχει πολλες και να ειναι χρονια στον χωρο...

Δημοσ.

Όσο υπάρχει το PayPal δεν φοβάμαι τίποτα.έκανα την παραγγελία και περιμένω τι θα έρθει.αν είναι χαρτοπετσέτες θα τις βγάλω βίντεο και θα πάρω τα λεφτά από PayPal.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο υπάρχει το PayPal δεν φοβάμαι τίποτα.έκανα την παραγγελία και περιμένω τι θα έρθει.αν είναι χαρτοπετσέτες θα τις βγάλω βίντεο και θα πάρω τα λεφτά από PayPal.

Απο το να αγχωνεσαι σαν τους υπολοιπους,κανεις το καλυτερο.Και θα παρεις επιστροφη με 2 κλικ στο ebay,αντι να τρεχεις τωρα.

Επεξ/σία από XronisR
Δημοσ.

εκανα ηδη dispute στο paypal.

ακομα και να εστενλε (λεμε τωρα) με τετοια αντιμετωπιση δεν θελω να του δωσω ουτε 1 ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους έρχονται και λένε:

Εγώ σας το έλεγα, εγώ έκανα, εγώ έδειξα, κτλ κτλ, έχω να πω ένα πράγμα!

Μην κάνετε τους έξυπνους!

Αμα δε ρισκάρεις δε μπορείς να ξέρεις!

Προσωπικά δεν αγώρασα επειδή δεν πρόλαβα την προσφορά!

Αλλιώς θα το δοκίμαζα και στο κάτω κάτω κανείς δεν έχασε τίποτα εκτός από λίγο χρόνο!

Και κάτι τελευταίο:

Τα ίδια λέγανε στο ipad mini που είχε βγει με 150 ευρώ!

Βγήκανε πολλοί έξυπνοι και λέγανε τα ίδια! Αυτή τη στιγμή έχω το mini με 150 ευρώ!

Κάποιοι άλλοι πήρανε tablet με 20 ευρώ από DX...

Δε λέω καλά κάνετε κάποιοι και προσπαθείτε να προστατέψετε, απλά μη βγαίνετε μετά να το παίξετε έξυπνη!

Ίσως οι 9 στις 10 προσφορές να είναι μούφα, αλλά θα κάτσει η μια και θα είναι φοβερή αγορά!

Κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει!

Και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον TS που μοιράστηκε μαζί μας αυτήν την προσφορά (αν και δυστυχώς δεν έκατσε) γιατί οι περισσότεροι συνήθως δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία αυτή!

Επεξ/σία από zacharias99
  • Like 8
Δημοσ.

Απο το να ανχωνεσαι σαν τους υπολοιπους,κανεις το καλυτερο.Και θα παρεις επιστροφη με 2 κλικ στο ebay,αντι να τρεχεις τωρα.

Πιστεύω πως όσοι αγχωθηκαν δεν έχουν κάνει πολλές αγορές στο ebay

• Like 1
Δημοσ.

εκανα ηδη dispute στο paypal.

ακομα και να εστενλε (λεμε τωρα) με τετοια αντιμετωπιση δεν θελω να του δωσω ουτε 1 ευρω.

επισης και απο οτι ειδα αναβαθμιστηκε κατευθειαν σε claim, μαλλον  δεν ειμαι ο μονος , απο οτι φαινεται τον εχουν ηδη στην black list.....

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους έρχονται και λένε:

Εγώ σας το έλεγα, εγώ έκανα, εγώ έδειξα, κτλ κτλ, έχω να πω ένα πράγμα!

Μην κάνετε τους έξυπνους!

Αμα δε ρισκάρεις δε μπορείς να ξέρεις!

...

Κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει!

...

Γεια χαρα,

Τα παρακατω δεν ειναι προσωπικα για σενα, παιρνω ως αφορμη το μηνυμα σου.

---

Τωρα αν σου πω οτι εγω ηξερα, θα με θεωρησεις παλι εξυπνακια?

Δεν υπηρχε τιποτε να ρισκαρεις στην προκειμενη περιπτωση.

Και δεν εχει σχεση με τις αλλες περιπτωσεις που ανεφερες (το dx/tablet το ειχα παρει και εγω, ολοι στο φορουμ των "προσφορων" αυτα περιμενουμε), εδω ομως τα πραγματα ηταν ξεκαθαρα, για οσους ειναι σε θεση να ξερουν φυσικα.

Ουτε ηρθα κατοπιν εορτης να το παιξω εξυπνος.

Ποσο πιο ξεκαθαρα επρεπε να γραψω τα προηγουμενα ποστ για να προστατεψω τους υπολοιπους? Ποσο πιο κατανοητα να γινουν?

Υπαρχει καποιος αλλος μαγικος τροπος να προστατεψεις, οσους θελουν φυσικα, χωρις να θεωρηθεις κατοπιν εξυπνακιας?

Ο χρονος που αναγραφεται καθε ποστ κανει την διαφορά.

Εξυπνακιας θα ηταν αυτος που δεν θα ειχε πει τιποτε πριν και τωρα θα ελεγε οτι ηθελε.

Αυτος που τα ελεγε πριν με καθαρη θεση, δεν εχει τιποτε να φοβηθει.

Tουναντιον θα του αξιζε αλλη αντιμετωπιση (αν και αυτο ειναι αλλο θεμα που οντως χριζει ψυχολογικης υποστηριξης).  

Ακομη και αξιολογα μελη, μπορουν να βοηθηθουν σε καποιες περιπτωσεις.

Ειπε ο φιλος eko13 παραπανω:

"Ειχε θετικες αξιολογησεις και δυο για πωλησεις ταμπλετ"

Οταν το διάβασα αυτο (και αλλα παρομοια), 2 πραγματα μου ηρθε να κανω:

1) 'Η να γραψω ενα ακομη κατεβατο με συμβουλες

2) 'Η να φωναξω: eko, eko, ekoooo!

Και κουτσος να ηταν ο πωλητης, 2 φιλαρακια για μαιμουδες αξιολογησεις, θα τα εβρισκε.

Για την ιστορια, την εχω πατησει και εγω στο παρελθον και ετσι εμαθα.

Εεε, προτιμω να μοιραζομαι την οποια εμπειρια που κρινω οτι θα βοηθησει εστω καποιους λιγο εκει "εξω"...

Τελος, το φαινομενο αυτο δεν ειναι νεο. Υπαρχουν παρα πολλες παρομοιες περιπτωσεις (εξ'ου και η σιγουρια). Το paypal θα βγαλει συγκεκριμενη ημερομηνια που θα επιστρεψει τα λεφτα σε ολους, την ιδια ημερα.

Θα γινει ομως ξανα και ξανα και ξανα.

Φαινεται να υπαρχει οργανωμενο σχεδιο εκμεταλλευσης των χρηματων σας για 1,5 μηνα, μια χαρα ειναι οι τοκοι σε μεγαλα ποσα. Τα πραγματα ειναι απλα:

Καποιοι κερδιζουν τοκους εις βαρος καποιων αλλων που σαν κερασακι στην τουρτα, χανουν και χρονο για να παρουν τα λεφτα τους πισω και να ειναι ευγνωμονες που χρηματοδοτησαν δωρεαν κεφαλαιο...

• Like 2
Δημοσ.

Γεια χαρα,

---

Και δεν εχει σχεση με τις αλλες περιπτωσεις που ανεφερες (το dx/tablet το ειχα παρει και εγω, ολοι στο φορουμ των "προσφορων" αυτα περιμενουμε), εδω ομως τα πραγματα ηταν ξεκαθαρα, για οσους ειναι σε θεση να ξερουν φυσικα.

Ποσο πιο ξεκαθαρα επρεπε να γραψω τα προηγουμενα ποστ για να προστατεψω τους υπολοιπους? Ποσο πιο κατανοητα να γινουν?

Υπαρχει καποιος αλλος μαγικος τροπος να προστατεψεις, οσους θελουν φυσικα, χωρις να θεωρηθεις κατοπιν εξυπνακιας?

Εξυπνακιας θα ηταν αυτος που δεν θα ειχε πει τιποτε πριν και τωρα θα ελεγε οτι ηθελε.

Tουναντιον θα του αξιζε αλλη αντιμετωπιση (αν και αυτο ειναι αλλο θεμα που οντως χριζει ψυχολογικης υποστηριξης).  

Και κουτσος να ηταν ο πωλητης, 2 φιλαρακια για μαιμουδες αξιολογησεις, θα τα εβρισκε.

Εεε, προτιμω να μοιραζομαι την οποια εμπειρια που κρινω οτι θα βοηθησει εστω καποιους λιγο εκει "εξω"...

Τελος, το φαινομενο αυτο δεν ειναι νεο. Υπαρχουν παρα πολλες παρομοιες περιπτωσεις (εξ'ου και η σιγουρια). Το paypal θα βγαλει συγκεκριμενη ημερομηνια που θα επιστρεψει τα λεφτα σε ολους, την ιδια ημερα.

Φαινεται να υπαρχει οργανωμενο σχεδιο εκμεταλλευσης των χρηματων σας για 1,5 μηνα, μια χαρα ειναι οι τοκοι σε μεγαλα ποσα. Τα πραγματα ειναι απλα:

Καποιοι κερδιζουν τοκους εις βαρος καποιων αλλων που σαν κερασακι στην τουρτα, χανουν και χρονο για να παρουν τα λεφτα τους πισω και να ειναι ευγνωμονες που χρηματοδοτησαν δωρεαν κεφαλαιο...

σωστος φιλε.ολο αυτο το συστημα με τους fake πωλητες μπορει να ειναι στημενο απο ebay.παιρνει αρκετα φραγκα να εκμεταλευεται για 1,5 μηνα και βγαζει ενα κερδος απο αυτα και μετα τα επιστρεφει πισω στους εξαπατημενους αγοραστες οι οποιοι λενε τα καλυτερα για την προστασια που τους παρεχει το ebay 

Δημοσ.

Γεια χαρα,

---

Φίλε μου το μήνυμά μου σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πήγαινε σε άτομα σαν και εσένα.

Πιο πολύ τα γράφω όλα αυτά για τους χαιρέκακους που έρχονται κατόπιν εορτής και με τον πόνο των άλλων γράφουν τα δικά τους και προκαλούν σε αφάνταστο σημείο!

Κρίνοντας από τον τρόπο που μου απάντησες θεωρώ ότι είσαι πολύ αξιόλογο μέλος και όντως αποσκοπούσες μόνο στο να προστατέψεις.

Ξαναλέω ότι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ήθελα να θίξω άτομα που ήρθαν και συμβούλεψαν καλοπροαίρετα! 

Δυστυχώς πολλές φορές η βοήθεια από τη ζήλεια δε διακρίνονται εύκολα πίσω από ένα μικρό κείμενο στο ίντερνετ!

Και πίστεψέ με, αυτοί, στους οποίους απευθύνομαι, δε θα απαντούσαν με τον τρόπο που έγραψες!

Τέσπα, μη μπαίνουμε σε άλλες λεπτομέριες...

Φιλικά Ζάχος

• Like 1
Δημοσ.

εριξα και αρνητικα στο ημπεη,  απο παεηπαλ δεν εχουμε καποιο νεο ακομα ισως χρειαστουν μερικες μερες...

Δημοσ.

κατ αρχας κανεις δεν θα χασει τα λεφτα του αν ανοιξει case στο ebay εγκαιρα

απο εκει κ περα οι περισσοτεροι (το ειχε τονισει κ ο op) ηξεραν οτι ισως ειναι απατη οποτε τζογαρισαν εις γνωση τους ,αν δεν το ειχαν συνειδητοποιησει τοτε απο κατι τετοια θα μαθουν να κινουνται καλυτερα στο ebay κ στις online αγορες γενικοτερα

περα απο αυτο στον απροσωπο λογο παρεξηγουνται διαφορα κ βγαινουν κ διαφορα απωθημενα ,καλο ειναι λοιπον να λειπουν οι ακραιες αποψεις,να κραταμε καμια καβατζα δλδ

εγω δεν το προλαβα αλλα κ να το προλαβαινα δεν θα το αγοραζα γιατι πρωτον εχω κ δευτερον μου εκανε εντονα για scum,βεβαια ετσι πιστευα κ για το ipad κ διαψευστηκα

κρατατε πισινες γενικως κ προσπαθείστε να μην παιρνετε κοσμο στον λαιμο σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...