Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τςς τς τς! 1GB ram? Gps? Dual sim?? Και θελει και 27 ευρω???

τσιμπησα ενα να το εχω για τηλεφωνο χαχαχα τωρα εχω με 512 ραμ χαχα

Δημοσ.

τώρα όλοι εσείς περιμένετε να πάρετε tablet σε αυτή την τιμή;

θέλετε να σας πω τι ακριβώς θα πάρετε ή ακόμα να το καταλάβετε;

• Like 1
Δημοσ.

Και τελωνειο να φαει ... ποσο να φαει? απ οσο ξερω θα κοπανησουν +23% και καποια εξοδα εκτελωνισμου... αντε να παει στο 50αρικο. Και παλι δεν ειναι ασχημα. Too good to be true αλλα ελεω paypal, nothing to loose. Ευχαριστω τον Ts.

• Like 1
Δημοσ.

αυτος εδω το εχει 100 λιρες....!!!!και ειναι το ιδιο ακριβως......!!κατι δεν μου καθεται καλα....

http://www.ebay.co.uk/itm/7-85-Ainol-Novo-BW1-3G-Phone-Android-4-2-Quad-Core-GPS-Wifi-Dual-SIM-Tablet-PC-/261361379060

και αυτος 195 λιρες http://www.ebay.com.au/itm/7-85-Ainol-Novo-BW1-3G-Phone-Android-4-2-Quad-Core-GPS-Wifi-Dual-SIM-Tablet-PC-/131079110050

Δημοσ.

αποσο ξερω σε περιπτωση που σταματησει τελωνειο ζητανε αποδειξη απο paypal οποτε ειμαστε καλυμενοι αφου πραγματι το αγορασαμε τοσο....

για τον φιλο που εγραψε για το τι καρτα περνει.... σε ολα τα site γραφει micro SD

παιδια συγνωμη αν εβαλα την προσφορα και ο πωλητης δεν ειναι καλος απλα και εγω ρισκαρω

• Like 1
Δημοσ.

αποσο ξερω σε περιπτωση που σταματησει τελωνειο ζητανε αποδειξη απο paypal οποτε ειμαστε καλυμενοι αφου πραγματι το αγορασαμε τοσο....

για τον φιλο που εγραψε για το τι καρτα περνει.... σε ολα τα site γραφει micro SD

παιδια συγνωμη αν εβαλα την προσφορα και ο πωλητης δεν ειναι καλος απλα και εγω ρισκαρω

Τι ζητάς συγνώμη ρε, μας έσωσες!

Εφόσον πληρώσαμε μέσω paypal το μόνο που χάσαμε είναι 30 μέρες χωρίς τα 26 ευρώ, μετά θα τα πάρουμε πίσω αν έρθει κάτι διαφορετικό.

Δημοσ.

παιδια εγω το κοβω για μαιμουδια η λαθος του πωλητη...το εχω παθει ξανα απλα δεν χανουμε τιποτα...το συγκερκιμενο ειναι αρκετα καλο μοντελο και η πιο φθηνη τιμη που παιζει και στο aliexpress ειναι 100 ευρω οποτε εγω προβλεπω κουβα...

• Like 1
Δημοσ.

έτσι λέγαμε και με το mini ipad αλλά τελικά κάποιοι πήραν...

και τώρα θα πάρουν.....( ΤΑ ΤΡΙΑ (3) )

καλά οκ,

δεν υπάρχει σωτηρία.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει ξαναπουλησει ταμπλετ τοσο, και με θετικη κριτικη οποτε  εχουμε ελπιδες, εγω πηρα δυο τελικα, θα επαιρνα για ολο το σοι (χαχα) αλλα μαλλον δεν το χρειαζονται...

Δημοσ.

almost gone λεει!

εχει λιγα ακομα....

απλα με στεναχωρει που ερχομαι εδω να πω με χαρα κατι που βρηκα και αλλος μου λεει.... οτι θα παρουμε τα 3 με εμπαθεια...

• Like 1
Δημοσ.

παρήγγειλα κι'εγώ μία και ότι γίνει. 26 ευρώ είναι μόνο άλλωστε. υπάρχει και η προστασία του paypall. αλλά και να τα χάσω δεν θα τα κλάψω. 4 ποτά είναι :)

ευχαριστώ τον topic starter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...