Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ που έκανα αυτό που λες με έστειλε στο Paypal.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

τι εννοεις ακριβως λεγοντας πως σε "εστειλε" στο paypal?

Δημοσ.

Νομιζω πως πρεπει να περιμενετε τουλαχιστον 10-15 μερες απο την αποστολη και μετα θα παρετε refund.

• Like 1
Δημοσ.

τι εννοεις ακριβως λεγοντας πως σε "εστειλε" στο paypal?

Purchase:
imgPanelULGrey.gifs.gifimgPanelURGrey.gifs.gifs.gif Item s.gif Item number s.gifs.gifs.gifs.gifs.gifs.gifs.gif CREATED X10S10.1" Android4.2 tablet pc IPS 3g gps wifi quad core dual sim

View purchased item s.gif 271427092470 s.gifs.gifimgPanelLLGrey.gifs.gifimgPanelLRGrey.gif

paypal_logo.gifs.gif
Because you paid with PayPal, you may be eligible for coverage by PayPal Buyer Protection. See eligibility
This dispute will be opened on the PayPal website. Therefore for any inquiry related to this, please contact PayPal customer service.
Here's what to do next:
  • Click Continue to PayPal.
  • Log in to your PayPal account.
  • Click the Resolution Centre tab.
  • Click the Resolution Centre link.
  • Communicate with the seller on PayPal.
  • If the case can't be resolved, you can file a buyer protection claim on PayPal.
  • Continue to PayPal   Cancel
Δημοσ.

μόλις του έστειλα ένα μήνυμα ότι θέλω να ακυρωθεί η παραγγελία και να μου επιστρέψει τα χρήματα για να είμαι καλυμμένος ως προς τη διαδικασία της επικοινωνίας πρώτα με τον πωλητή και αναμένω.

Δημοσ.

Οδηγιες προς ναυτιλομενους

Οταν το ebay ακυρωνει εναν πωλητη, μπορειτε να κανετε claim/refund αμεσα με αυτην την αιτιολογια και τα χρηματα σας επιστρεφονται γρηγορα

Δεν χρειαζεται να περιμενετε να περασει το 40ημερο και μετα να ανοιξετε case

Παντως σε ολες τις περιπτωσεις "απατης", στα αντικειμενα που ο πωλητης ισχυριζεται οτι τα εστειλε, δεν δινει συνηθως tracking στον πελατη (ασχετως αν οπως και σε αυτην την περιπτωση αναφερει πως τα στελνει registered)

Οταν λοιπον αντιμετωπιζεται κατι τετοιο, ειναι μια καλη ενδειξη οτι προκειται περι απατης

Αυτό αν μπορεί κάποιος να μας πει βήμα βήμα γιατί εγώ που προσπάθησα είτε μέσα από το ebay,

είτε μέσα από το λινκ του ebay, είτε μέσα από το paypal... άκρη δεν βρήκα.

Δημοσ.

παιδιά για το 10΄ ξέρουμε πλέον ότι είναι απάτη.

για το 7' σήμερα είναι η τελευταία μέρα στην οποία πρέπει μέχρι το βράδυ να έχει στείλει το tablet.

ήδη άρχισαν και τα αρνητικά σχόλια

για το refund που λέτε, η διαδικασία γίνετε μέσω paypal.

τα γρήγορα βήματα είναι: από την αρχική πατάτε details στην αντίστοιχη αγορά, κάτω κάτω στη σελίδα επιλέγετε resolution center, item dispute, επιλέγετε τον αριθμό της παραγγελίας...

Δημοσ.

Μήνυμα που βγάζει το paypal μόλις δίνω τον Transaction ID της πληρωμής... :wacko:

We're sorry there's a problem with your purchase. Unfortunately, this item isn't in a category covered by eBay Buyer Protection. You can try to work out this problem by contacting the seller.
Δημοσ.

Ρε παιδια εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας στο τοπικ για το Νοvo χωθηκαν και τα αλλα δυο και δεν ξερουμε ποιος κανει τι...

Να ξεκινησω διαδικασια επιστροφης για το Νοβο? Απο πεηπαλ ή ιμπεη??

Δημοσ.

Ρε παιδια εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας στο τοπικ για το Νοvo χωθηκαν και τα αλλα δυο και δεν ξερουμε ποιος κανει τι...

ο ΤS έκανε, το ίδιο και εγώ τώρα.

η αλήθεια είναι ότι αφού δεν το έστειλε στην προθεσμία των 3 ημερών γιατί να το στείλει μετά?!

Συν της άλλης τα αρνητικά σχόλια δίνουν και παίρνουν. Θέμα χρόνου είναι το κλείσιμο του λογαριασμού του.

ότι κάνεις από paypal!

Δημοσ.

Purchase:
imgPanelULGrey.gifs.gifimgPanelURGrey.gifs.gifs.gif Item s.gif Item number s.gifs.gifs.gifs.gifs.gifs.gifs.gif CREATED X10S10.1" Android4.2 tablet pc IPS 3g gps wifi quad core dual sim

View purchased item s.gif 271427092470 s.gifs.gifimgPanelLLGrey.gifs.gifimgPanelLRGrey.gif

paypal_logo.gifs.gif
Because you paid with PayPal, you may be eligible for coverage by PayPal Buyer Protection. See eligibility
This dispute will be opened on the PayPal website. Therefore for any inquiry related to this, please contact PayPal customer service.
Here's what to do next:
  • Click Continue to PayPal.
  • Log in to your PayPal account.
  • Click the Resolution Centre tab.
  • Click the Resolution Centre link.
  • Communicate with the seller on PayPal.
  • If the case can't be resolved, you can file a buyer protection claim on PayPal.
  • Continue to PayPal   Cancel

πηγες μεσω του Resolution Center του eBay να ανοιξεις case και το eBay σε παρεπεμψε στο paypal με τη μια?

Η αγγελια του συγκεκριμενου προιοντος δεν ειχε καλυψη απο το Buyer's Protection του eBay?

Μήνυμα που βγάζει το paypal μόλις δίνω τον Transaction ID της πληρωμής... :wacko:

Μηπως κανεις κατι λαθος?

Απο τη στιγμη που το αγορασες μεσω eBay, πρωτα θα κανεις εκει διαδικασια

Αν αυτοι σε παραπεμψουν (οπως) παραπανω, τοτε θα την κανεις μεσω paypal

Οχι και τα 2 ταυτοχρονα παντως

Δημοσ.

Τι εννοείς "δεν επιτρέπει ακόμα", μπας και είναι αυτό εδώ...

Εγώ ψάχνωντας έπεσα σε κάτι κείμενα που έλεγαν κάτι για 7 ημέρες, δεν τα πολυκατάλαβα,

αλλά δεν ξέρω μπας και πρέπει να περάσουν πρώτα 7 μέρες και μετά να γίνει το οτιδήποτε.

Σε κάποια κείμενα διάβασα κάτι πως αν έχει πληρωθεί με πιστωτική μέσω του Paypal, και όχι αποκλειστικά μέσω του Paypal, είναι δυνατό αυτό το μήνυμα και εκεί λένε πως ο μόνος που μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει είναι η τράπεζα που έχει την πιστωτική.

Διάβασα και άλλα διάφορα αλλά είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω τι στέκει και τι όχι και το μόνο που κάνουν είναι να με μπερδεύουν περισσότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...