Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά για να καταλάβουμε, αν και είμαι σίγουρος ότι θα έχουν ξανασυζητηθεί αυτά περί ebay.

Ο τύπος έχει στον λογαριασμό του αυτή τη στιγμή στο Paypal:

39.99$x100=3999$ από το 7,85" που έκλεισε

18.99$x98=1861.02$ από την Sandisk 64GB

39.99$x51=2039.49$ από το 9"

18.99$x106=1482.94$ από την Samsung 32GB

δηλαδή σύνολο 9382.45 AU$ και ακόμα δεν ξέρουμε αν είναι legit ή όχι;

wtf, λάθος δουλειά κάνω...

τελικά μπορείς να παίξεις τρελές μπίζνες άμα είσαι Κίνα!

Σωστη δουλεια κανεις :-D

Τα λεφτα που αναφερεις το ebay τα κραταει δεσμευμενα και τα αποδεσμευει στον πωλητη υστερα απο 30 μερες αν δεν κανω λαθος. Δεν του τα δινει απευθειας. Για αυτο ειναι ανετο το ebay με τα disputes γιατι στις περισσοτερες των περιπτωσεων τα λεφτα ειναι ηδη στα χερια του ebay την στιγμη του dispute αρα ευκολο να σου επιστραφουν.

Δημοσ.

Δεν κρατάει τίποτα το ebay. Τα χρήματα τα έχει φάει ήδη απλά το ebay θα σας αποζημειώσει από την τσέπη του και μπορεί να κινηθεί νομικά ενάντια στον πωλήτη. 

Το μόνο βαλε που υπάρχει και γίνεται τοκισμός όπως και με τα εμβάσματα είναι η μια μέρα στο μέσο paypal-τράπεζα μέχρι να του μπουν τα λεφτά στο λογαριασμό. 

Δημοσ.

Εγω που ειχα παραγγειλει απο αυτον τον user

http://www.ebay.com/itm/271428303634?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

υπαρχει ακομα σαν user και η αγγελια του!!

Σημερα μου εβαλε οτι το εστειλε χωρις tracking number βεβαια!!! :P

Εγω μαλλον θα ειμαι απο τους τυχερους που θα πρεπει να περασουν οι 40 μερες και μετα να παρω τα λεφτα μου πισω.

Δημοσ.

Σωστη δουλεια κανεις :-D

Τα λεφτα που αναφερεις το ebay τα κραταει δεσμευμενα και τα αποδεσμευει στον πωλητη υστερα απο 30 μερες αν δεν κανω λαθος. Δεν του τα δινει απευθειας. Για αυτο ειναι ανετο το ebay με τα disputes γιατι στις περισσοτερες των περιπτωσεων τα λεφτα ειναι ηδη στα χερια του ebay την στιγμη του dispute αρα ευκολο να σου επιστραφουν.

χωρις να ειμαι σιγουρος η αποδεσμευση των χρηματων απο το paypal γινεται νωριτερα χρονικα οσο ο πωλητης ανεβαινει σε στατους με θετικες κρισεις κλπ

σοφο συστημα αν το καλοσκεφτεις ακριβως για να προλαβαινει τετοιες καταστασεις κ αν δεν κανω λαθος κ παλι για ρουκις οπως ο εν λογω καλη ωρα πρεπει να ειναι στο 2μηνο

με επιφυλαξη ολα αυτα γιατι νομιζω οτι καπου τα ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι ποτε κ που

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που ειχα παραγγειλει απο αυτον τον user

http://www.ebay.com/itm/271428303634?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

υπαρχει ακομα σαν user και η αγγελια του!!

Σημερα μου εβαλε οτι το εστειλε χωρις tracking number βεβαια!!! :P

Εγω μαλλον θα ειμαι απο τους τυχερους που θα πρεπει να περασουν οι 40 μερες και μετα να παρω τα λεφτα μου πισω.

Αυτος εχει αγγελικα καρμπον με τον αλλο που του κλεισε το listing και τον λογαριασμο το ebay. Τα ιδια και σε μενα email confirmation χωρις tracking number αμεσως μετα τη παραγγελια/πληρωμη. Τις 40 μερες γιατι τις αναφερεις?

Δημοσ.

χωρις να ειμαι σιγουρος η αποδεσμευση των χρηματων απο το paypal γινεται νωριτερα χρονικα οσο ο πωλητης ανεβαινει σε στατους με θετικες κρισεις κλπ

σοφο συστημα αν το καλοσκεφτεις ακριβως για να προλαβαινει τετοιες καταστασεις κ αν δεν κανω λαθος κ παλι για ρουκις οπως ο εν λογω καλη ωρα πρεπει να ειναι στο 2μηνο

με επιφυλαξη ολα αυτα γιατι νομιζω οτι καπου τα ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι ποτε κ που

το όριο είναι 3 μήνες και 25 πωλήσεις και 250$, ο συγκεκριμένος το ξεπέρασε πρόσφατα

Δημοσ.

Αυτος εχει αγγελικα καρμπον με τον αλλο που του κλεισε το listing και τον λογαριασμο το ebay. Τα ιδια και σε μενα email confirmation χωρις tracking number αμεσως μετα τη παραγγελια/πληρωμη. Τις 40 μερες γιατι τις αναφερεις?

Αμα το ebay δεν του κλεισει τον λογαριασμο θα πρεπει να περιμενω τις 15-25 μερες των μεταφορικων!!!

Ευτυχως ειναι μικρο το ποσο και δεν μου ειναι απαραιτητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ebay αποδεσμεύει τα χρήματα στον πωλητή 45 μέρες από την αγορά (το Aliexpress 60 μέρες). Ο πωλητής δεν πήρε τίποτα! Το ebay του έκλεισε τον λογαριασμό προστατεύοντας τους αγοραστές... Γι΄αυτό μετά από 45 μέρες (που παίρνει τα χρήματα ο πωλητής) αν έχεις πρόβλημα με το αντικείμενο που πήρες και το αναφέρεις στο ebay δεν παίρνεις καμία απάντηση ..

Επεξ.: Στο ebay διαπραγματεύονται αντικείμενα μεγάλης αξίας 1000, 2000,5000 ευρώ. Αλλοίμονο αν τα εισέπραττε ο πωλητής αμέσως και το ιδιο το ebay-PayPal αργότερα εξυπηρετούσε τους αγοραστές με ίδια κεφάλαια. Θα είχε φαληρήσει...

Επεξ/σία από dimigar
  • Like 1
Δημοσ.

Που πατάμε ρε παιδιά στο ebay για να ακυρώσουμε την παραγγελία

ή το να δηλώσουμε στο paypal πως θέλουμε επιστροφή των χρημάτων μας?

Είναι η πρώτη μου ακύρωση και όσο και να πηγαίνω βήμα βήμα και στα δύο site, δεν βρίσκω ΚΑΜΙΑ άκρη! :wacko:

Δημοσ.

Για το κινητό που "πήρα", μόλις έλαβα αυτό:

This listing was removed by eBay. If you've already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you didn't pay, you're no longer obliged to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by opening a case in our Resolution Centre.

Προφανώς γιατί ο πωλητής δήλωσε ότι το έστειλε.

ΟΚ, την αγορά την έκανα εν γνώση μου, αλλά αυτό ο μακάκας ο πωλητής δεν ήξερε ότι θα καταλήξει εκεί;  Αν μη τι άλλο το buyer protection δουλεύει καλά.

Δημοσ.

Οδηγιες προς ναυτιλομενους

Οταν το ebay ακυρωνει εναν πωλητη, μπορειτε να κανετε claim/refund αμεσα με αυτην την αιτιολογια και τα χρηματα σας επιστρεφονται γρηγορα

Δεν χρειαζεται να περιμενετε να περασει το 40ημερο και μετα να ανοιξετε case

Παντως σε ολες τις περιπτωσεις "απατης", στα αντικειμενα που ο πωλητης ισχυριζεται οτι τα εστειλε, δεν δινει συνηθως tracking στον πελατη (ασχετως αν οπως και σε αυτην την περιπτωση αναφερει πως τα στελνει registered)

Οταν λοιπον αντιμετωπιζεται κατι τετοιο, ειναι μια καλη ενδειξη οτι προκειται περι απατης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...