Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο άλλος παρήγγειλε στις 17 Μαρτίου και δυο ημέρες μετά τον βρίζει ότι είναι κλέφτης

δηλαδή πως το έμαθε?

αυτό το βούρλο το είδες; 

iconPos_16x16.gif No diapers!!!! :( very upset!!!
v***s ( 0 )
19-Mar-14 01:40   Hot 40PCS alva print AIO Size baby cloth diapers + 50PCS inserts (#271400410495)
  • Like 2
  • Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αναμενομενο συνεβη !!! για το ταβλετ 10,1

Εκλεισαν το λογαριασμο του πωλητη 2013xuzerong1987

Μου εστειλε και email το ebay για το τι μπορω να κανω

-

No longer a registered user

-

Αρκετα με διασκεδασε η περιπτωση :)

Αλλα δεν ανησυχω , σκεπτομαι να το παραγγειλω απο

αλλο πωλητη , και μαλιστα πιο φτηνα ακομα και με 100% θετικες αξιολογησεις

http://www.ebay.co.uk/itm/271428304876?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

χα χα !!!!

• Like 2
Δημοσ.

Αν σε 5-6 μερες ο αρχικος πωλητης (νοβο) δεν το εχει στειλει καν, δεν μπορουμε να ζητησουμε ακυρωση? γιατι να περιμενουμε εναν μηνα?

Δημοσ.

Για δωστε τα φωτα σας οι πεπειραμενοι. Εμεις που λαβαμε μετα τη παραγγελια email οτι το προιον εγινε shipped (χωρις tracking number ομως) τι κανουμε? Περιμενουμε μπας και ερθει? Ξεκιναμε διαδικασιες refund μεσω ebay protection? Το email αποστολης προιοντος και αυτο fake ητανε?

Δημοσ.

Για δωστε τα φωτα σας οι πεπειραμενοι. Εμεις που λαβαμε μετα τη παραγγελια email οτι το προιον εγινε shipped (χωρις tracking number ομως) τι κανουμε? Περιμενουμε μπας και ερθει? Ξεκιναμε διαδικασιες refund μεσω ebay protection? Το email αποστολης προιοντος και αυτο fake ητανε?

εγώ ζήτησα refund για το 10'

τους έγραψα ότι επικοινώνησα με τον πωλητή χωρίς καμία ανταπόκριση.

Τους εξήγησα ότι ναι μεν γράφει ότι το έστειλε όμως δεν νοείτε εταιρία courier χωρίς tracking number.

Επίσης έγραψα ότι με ένα απλό search διαπιστώνουμε ότι η Australian Post δεν αναλαμβάνει μεταφορές πακέτων μεταξύ χωρών, χωρείς καμία από τις δυο να είναι η Αυστραλία.

δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να γράψεις κείμενο,

δεύτερη φορά κάνω και εγώ refund στη ζωή μου, απλά υπέθεσα ότι γράφοντας και δυο λογάκια, ίσως το διευθετήσουν πιο ομαλά.

• Like 2
Δημοσ.

Τους εξήγησα ότι ναι μεν γράφει ότι το έστειλε όμως δεν νοείτε εταιρία courier χωρίς tracking number.

Επίσης έγραψα ότι με ένα απλό search διαπιστώνουμε ότι η Australian Post δεν αναλαμβάνει μεταφορές πακέτων μεταξύ χωρών, χωρείς καμία από τις δυο να είναι η Αυστραλία.

δεύτερη φορά κάνω και εγώ refund στη ζωή μου, απλά υπέθεσα ότι γράφοντας και δυο λογάκια, ίσως το διευθετήσουν πιο ομαλά.

Eυχαριστω φιλε. Κατι παρομοιο θα γραψω και εγω. Παντως στο παρελθον εχει τυχει να εχει καθυστερησει ενα προιον που ειχα παραγγείλει υπερβολικα, να ζητησω refund και στο τελος και το προιον ηρθε και τα λεφτα πήρα. Βεβαια ηταν μικροτερης αξιας απο το 10"

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά για να καταλάβουμε, αν και είμαι σίγουρος ότι θα έχουν ξανασυζητηθεί αυτά περί ebay.

Ο τύπος έχει στον λογαριασμό του αυτή τη στιγμή στο Paypal:

39.99$x100=3999$ από το 7,85" που έκλεισε

18.99$x98=1861.02$ από την Sandisk 64GB

39.99$x51=2039.49$ από το 9"

18.99$x106=1482.94$ από την Samsung 32GB

δηλαδή σύνολο 9382.45 AU$ και ακόμα δεν ξέρουμε αν είναι legit ή όχι;

wtf, λάθος δουλειά κάνω...

τελικά μπορείς να παίξεις τρελές μπίζνες άμα είσαι Κίνα!

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ refund για το 10άρι με παρέπεμψε το ebay στο paypal όπου έστειλα ακριβώς τι είπε το ebay στο mail του.\

Copy paste δλδ.

Νομίζω είμαστε καλυμμένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως ας κρατησουμε και μια πισινη μπας και το στειλε και ερθει. Ποτε δε ξερεις

χαρτοπετσέτες μπορεί να μας στείλει, αλλά το tablet με τίποτα.

Δημοσ.

To ebay συστήνει να περιμένουμε 10 μέρες μπας και παραλάβουμε τις χαρτοπετσ.. εεε ..το τάμπλετ κι αν δεν τότε να προχωρήσουμε στα περαιτέρω....

This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center.

Δημοσ.

Από την δική μου πλευρά και για να μην κάνω διπλές δουλειές αλλά και την απίθανη περίπτωση να μου έρθει κάτι, θα περιμένω μέχρι να περάσει το "Estimated Delivery: Thu. Mar. 20 - Mon. Mar. 24",  και και μετά θα ζητήσω refund ή θα ανοίξω dispute.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως ας κρατησουμε και μια πισινη μπας και το στειλε και ερθει. Ποτε δε ξερεις

μ ένα όνειρο θα ζω

όνειρο απατηλό...

:-) :-) :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...