parasaser Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 λέει μέσα σε τρεις ημέρες θα το στείλει, νομίζω έχουν περάσει 2, ας περιμένουμε ακόμα λίγο, μπας και...
zio10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Όπως και να έχει δε νομίζω ότι φταίει αυτός που άνοιξε το τόπικ! Ο καθένας βλέπει, κρίνει και αποφασίζει που θα δώσει τα λεφτά του, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη! 5
parasaser Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 τα αρνητικά σχόλια του 10' συνεχίζονται απορώ σε όσους έχει στείλει, τι στο καλό έχει στείλει?!
chicken32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 σημαδιακό το mail που μου έστειλε η paypal (χωρίς να έχω κάνει κάποια κίνηση ακόμα): Hello ... That shiny new article you ordered still hasn’t arrived? Did you receive the wrong item or was it damaged upon delivery? Don’t worry, we’ve got you covered so that you can spend more time doing what you love to do: Shopping worldwide hassle free with PayPal. Sincerely, PayPal
zacharis1955 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Απλώς ενημερωτικό είναι, το έχουν λάβει πολλοί... Και μιά απορία: Είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα που να παίρνουν σοβαρά μια τέτοια ebay καταχώρηση (επώνυμο 8ιντζο 3G tablet με 27 €)? 4
dimigar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 τα αρνητικά σχόλια του 10' συνεχίζονται απορώ σε όσους έχει στείλει, τι στο καλό έχει στείλει?! Αυτός ο τελευταίος (l***u ( 29,19-Mar-14 04:21) πότε πρόλαβε να καταλάβει οτι είναι fake; Απλώς ενημερωτικό είναι, το έχουν λάβει πολλοί... Και μιά απορία: Είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα που να παίρνουν σοβαρά μια τέτοια ebay καταχώρηση? Ποτέ δεν ξέρεις. Η ίδια η ζωή είναι μια τύχη. Εδώ παίζεις αλλά δεν χάνεις! 1
malmsteen1984 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 θα περιμένω μέχρι και αύριο το βράδυ. αν δεν μου έρθει ειδοποίηση ότι έγινε η αποστολή τότε θα του ζητήσω να ακυρωθεί η παραγγελία και αν δεν απαντήσει τότε ebay protection και φινίτο λα μιούζικα
dimigar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 θα περιμένω μέχρι και αύριο το βράδυ. αν δεν μου έρθει ειδοποίηση ότι έγινε η αποστολή τότε θα του ζητήσω να ακυρωθεί η παραγγελία και αν δεν απαντήσει τότε ebay protection και φινίτο λα μιούζικα Είναι πολύ νωρίς για case. Δεν σ΄αφήνει να προχωρήσεις το σύστημα. Πρέπει να περάσουν 30 μέρες!
malmsteen1984 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 κατάλαβα. ε τότε θα περιμένω ένα μήνα. γιατί δεν βλέπω να κουνιέται φύλο στον ορίζοντα
XronisR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μην ανχωνεστε παιδια σε λιγο καιρο θα δειτε το ''This user is no longer registered on eBay.''
malmsteen1984 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μην ανχωνεστε παιδια σε λιγο καιρο θα δειτε το ''This user is no longer registered on eBay.'' χαχαχα λες? αν και να σου πω αν ήταν να εξαφανιστεί δεν θα το είχε ήδη κάνει? τι περιμένει? όπως και να'χει υπομονή και θα φανεί σε λίγο.
dimigar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Κανένα πρόβλημα. Μου έτυχε ένας τέτοιος και φυσικά φουλ refund. Βλέπω τώρα στο 10αρι οτι αγοράζουν και ebayers με άνω των 1000 αξιολογήσεων δηλ πεπειραμένοι. Εν κατακλείδει: Λεφτά ΔΕΝ χάνονται....
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Κανένα πρόβλημα. Μου έτυχε ένας τέτοιος και φυσικά φουλ refund. Βλέπω τώρα στο 10αρι οτι αγοράζουν και ebayers με άνω των 1000 αξιολογήσεων δηλ πεπειραμένοι. Εν κατακλείδει: Λεφτά ΔΕΝ χάνονται.... κοιτα και εγω με 300 αξιολογήσεις θα το έπαιρνα εφόσον εχω την καβάτζα του paypal να φυλαει τα νωτα μου. Δεν το πήρα επειδη είδα προβλήματα με την αφή του και φοβηθηκα μη φορτωθώ την παπαριά και τρέχω μετα...
parasaser Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 ο άλλος παρήγγειλε στις 17 Μαρτίου και δυο ημέρες μετά τον βρίζει ότι είναι κλέφτης δηλαδή πως το έμαθε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα