leo06 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Στον τίτλο λέει 8 πύρινο άλλα διαβάστε λίγο... Item specifics: RAM: <128M CPU: Single Core που το λέει αυτό?
malmsteen1984 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Micro TF εννοεί transflash. Transflash = SD ευχαριστω πολυ για τη διευκρινηση
DownUNDERground Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Πάντως τώρα μου ήρθε ένα άλλο σενάριο που καλό θα είναι να έχετε υπόψιν. Παρ' ότι ο τύπος είναι Hong Kong, λέει ότι τα στέλνει με Αυστραλιανό ταχυδρομείο. Σε αυτή την περίπτωση το να πληρωθούν δασμοί εδώ δεν είναι και εντελώς απίθανο. Εκεί μπλέκει το πράγμα, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα πληρώσεις για κάτι που παίζει να το παραλάβεις και να μην είναι έτσι όπως πρέπει. Αυτό όμως θα το μάθεις εκ των υστέρων. Και στα λεφτά του τελωνείου δεν υπάρχει αποζημίωση. Εκτός αν το ανοίξεις μπροστά στον τελωνειακό. Πιάσε το αυγό και κούρεφ' το όμως. Τότε ναι, μπαίνεις σε μπελάδες. Τα άλλα που γράφτηκαν ότι είναι κόπος να κινήσεις τις διαδικασίες του refund είναι άκυρα. Αλλά ένα τέτοιο σενάριο είναι το μόνο πιθανό που μπορεί να στραβώσει αρκετά. Δεν ξέρω και κατά πόσο μπορείς να αρνηθείς να παραλάβεις προϊόν που περνάει τελωνείο παίρνοντας και αποζημίωση για την αγορά. Αυτό δεν μου έχει τύχει και δεν το γνωρίζω, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σενάρια.
parasaser Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 βασικά δεν έρχεται μέσω Αυστραλίας. από ότι κατάλαβα η εγγραφή έγινε στο ebay Αυστραλίας, που από μόνο του έχει εγχώριες επιλογές, αυτός για κάποιο λόγο επέλεξε το συγκεκριμένο. κοίταξα το internasional πακέτο που αναφέρει ότι χρησιμοποιεί και δεν υπάρχει επιλογή μεταφοράς από άλλη χώρια εκτός Αυστραλίας. ούτε έχει έρθει σε κανέναν μας αριθμό αποστολείς και ας αναφέρει courier. Με απλό ταχυδρομείο θα έρθει και μάλιστα πάνω από μήνα, έτσι θέλω να πιστεύω.
tiestointhemix Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 που το λέει αυτό? Απο τη μικρογραφια που ανεβασες φαινεται οτι κοιτας καποιο tablet και οχι το κινητο. Στα specs σε μενα δειχνει αλλα...
DigitalElf Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ναι αναφέρομαι στο CREATED X10S 10 inch Tablet Pc MTK8389 Quad Core Android 4.2 IPS screen 3G phone GPS Jelly Bean HDMI/GPS/Bluetooth/Dual Cameras/. Συγνώμη έπρεπε να το διευκρινίσω. Και το σίτε ειναι το http://www.aliexpress.com. http://www.aliexpress.com/item/CREATED-X10S-10-inch-Tablet-Pc-MTK8389-Quad-Core-Android-4-2-IPS-screen-3G-phone/1700031081.html
DownUNDERground Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 DigitalElf δεν είναι ασυνήθιστο διαφορετικά σάιτ να αναφέρουν διαφορετικά specs όταν μιλάμε για κινέζικα προϊόντα. Το τι λέει το aliexpress όμως δεν έχει και πολύ σημασία. Σημασία έχει τι specs αναφέρει συγκεκριμένα η αγγελία. Γιατί βάση αυτών των specs που αναγράφει θα μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση οι αγοραστές αν κάτι από αυτά δεν ισχύει τελικά. Από 'κει και πέρα καλά κάνεις και αναφέρεις και αυτό το στοιχείο. βασικά δεν έρχεται μέσω Αυστραλίας. από ότι κατάλαβα η εγγραφή έγινε στο ebay Αυστραλίας, που από μόνο του έχει εγχώριες επιλογές, αυτός για κάποιο λόγο επέλεξε το συγκεκριμένο. κοίταξα το internasional πακέτο που αναφέρει ότι χρησιμοποιεί και δεν υπάρχει επιλογή μεταφοράς από άλλη χώρια εκτός Αυστραλίας. ούτε έχει έρθει σε κανέναν μας αριθμό αποστολείς και ας αναφέρει courier. Με απλό ταχυδρομείο θα έρθει και μάλιστα πάνω από μήνα, έτσι θέλω να πιστεύω. Φίλε δεν ξέρω αυτός με τι το στέλνει τελικά, αλλά δεν γίνεται στο .com να μπορείς να επιλέξεις από ποια χώρα φεύγει και στο .com.au να μην έχει επιλογή αποστολής από Hong Kong. Το τι βλέπεις εσύ σαν επιλογές ως αγοραστής εκ των υστέρων δε σημαίνει ότι μόνο αυτές ήταν διαθέσιμες στον πωλητή όταν άνοιγε την αγγελία. Αν κατάλαβα καλό αυτό που γράφεις. Δε νομίζω λοιπόν ότι αποκλείει κάτι να το στείλει από Αυστραλία. Έστω και με απλό ταχυδρομείο. Αυτά μένουν να αποδειχθούν βέβαια, απλά εγώ μετέφερα μια σκέψη που έχω για να την έχουν σε μια άκρη του μυαλού τους όσοι παρήγγειλαν και να μη βρεθούν προ εκπλήξεως αν τυχόν στραβώσει κάτι. Πράγμα που απεύχομαι.
arenius99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 παιδες εγω προβλεπω να εχουμε μαζικο refund απο ebay μολις καταλαβουν τι εχει γινει....το θεωρω σχεδον αδυνατο να παραλαβουμε σε αυτες τις τιμες εκτος εαν πχ ο τυπος τα εχει κλεψει απο καπου κλπ....εαν το ebay γινει δεκτης μαζικων disputes για εναν χρηστη τοτε δεν θα χρεαστει και πολυ ιστορια για επιστροφη χρηματων. επισης και τελωνειο να παει με αποδειξη αγορας απο ebay και λογω μικρου ποσου δεν εχει τιποτα αλλα και να εκτελωνιστ βαση ειδους αγαθου εαν πας και κανεις μονος σου τον εκτελωνισμο(ειναι λιγο τρξιμο αλα οκ) δεν θα δωσεις πανω απο 15-20
DownUNDERground Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 εαν το ebay γινει δεκτης μαζικων disputes για εναν χρηστη τοτε δεν θα χρεαστει και πολυ ιστορια για επιστροφη χρηματων. Ισχύει! Εγώ έχω πέσει σε τέτοια περίπτωση. Ο τύπος πουλούσε κάποιο μηχάνημα και δεν το έστειλε ποτέ. Άργησα να ζητήσω refund και όταν το έκανα είχαν ήδη κάνει dispute πολλοί άλλοι πριν από εμένα. Ε με το που πάτησα refund, το επόμενο δευτερόλεπτο (κυριολεκτικά!) άρχισε η διαδικασία πίστωσης των χρημάτων πίσω στον λογαριασμό μου. Είχε τελεσιδικήσει κατά κάποιο τρόπο δηλαδή το ebay από πριν και αυτόματα ίσχυσαν τα ίδια και για εμένα. Έχασα απλά γύρω στο μισό ευρώ από τις μετατροπές. Τώρα για την περίπτωση του τελεωνείου, το να πληρώσεις 10-20 ευρώ για άερα κοπανιστό, ε δεν είναι αμελητέο. Ούτε έχουν όλοι χρόνο για ξόδεμα να τρέχουν στα τελωνεία με τις ώρες. Τέλος πάντων. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Απλά σίγουρα ειναι ένας τζόγος που παίρνει συνειδητά ο καθένας με αυτή την αγορά και σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αγοραστή κατά τα φαινόμενα. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια...
genious1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Στον τίτλο λέει 8 πύρινο άλλα διαβάστε λίγο... Item specifics: RAM: <128M CPU: Single Core A sorry νομιζα οτι ελεγες απο το ebay !
stelrp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Καλημέρα, Ο πωλητής δεν απάντησε μέχρι στιγμής στην ακύρωση που του ζήτησα. Δεν μου έχει στείλει μήνυμα ότι έστειλε κάτι , ούτε το ebay μου έστειλε email ότι η παραγγελία μου έγινε shipped (κάτι που συμβαίνει άμεσα σε άλλες περιπτώσεις). Δεν θα έπρεπε να είχε απαντήσει. Για refund ούτε λόγος ! Διαβάζω στο νετ για κάτι άλλους που παραγγειλαν οκταπύρηνα ή iphone σε εξευτελιστικές τιμές και πήραν ΜΤΚ6572 3ιντσών κινητά τριετίας. Επίσης το aliexpress έχει πολλους παρόμοιους πωλητές
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Καλημέρα, Ο πωλητής δεν απάντησε μέχρι στιγμής στην ακύρωση που του ζήτησα. Δεν μου έχει στείλει μήνυμα ότι έστειλε κάτι , ούτε το ebay μου έστειλε email ότι η παραγγελία μου έγινε shipped (κάτι που συμβαίνει άμεσα σε άλλες περιπτώσεις). Δεν θα έπρεπε να είχε απαντήσει. Για refund ούτε λόγος ! Διαβάζω στο νετ για κάτι άλλους που παραγγειλαν οκταπύρηνα ή iphone σε εξευτελιστικές τιμές και πήραν ΜΤΚ6572 3ιντσών κινητά τριετίας. Επίσης το aliexpress έχει πολλους παρόμοιους πωλητές δώσε μας κανένα λινκ να διαβάσουμε κι εμείς, για τον δικό μας πωλητή είναι όλα αυτά που λες;
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 100 κομμάτια σε 3 μέρες. Άντε να δούμε τι θα γίνει τελικά... Price: AU $39.99[100 sold]
parasaser Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 100 κομμάτια σε 3 μέρες. Άντε να δούμε τι θα γίνει τελικά... Price: AU $39.99[100 sold] μέχρι αύριο θα πρέπει να μας τα έχει στείλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα