Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο το μικρο το ταμπλετακι με τις 7.85 ιντσες που εβαλα σαν προσφορα εχει κανενας νεα?

εγω προς το παρον τιποτα

• Like 2
  • Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρωματακι??? :P

Του στειλα μηνυμα να στειλει το ασπρο οπως λεει και στη περιγραφη. Εχω το δικο μου τωρα σε μαυρο απο το 2012 ετσι για μια αλλαγη

Δημοσ.

Xaaxaxaaxx αφού το )(&(*^*&%&$^ το thread, ας το ονομάσουμε τουλάχιστον "Τζόγος σε κινέζικα!!!!!!". Το προϊόν της επικεφαλίδας χάθηκε μέσα στα posts

Δημοσ.

Εγω πηρα το ασπρουλι ,, το εχει σε χωριστη σελιδα 

http://www.ebay.com.au/itm/CREATED-X10S-Android-4-210-1inch-tablet-3G-GPS-wifi-quad-core-dual-sim-in-white-/271427095767?pt=AU_PocketBikes&hash=item3f3250ccd7

Του εγραψα και μυνημα να μου στειλει ΣΙΓΟΥΡΑ το ασπρο

τον ρωτησα και αν φοριζει απο usb , να δω ΑΝ απαντησει ¨)

επισης βρηκα και αλλον πωλητη με ονομα created666 που εχει μονο προιοντα

της φιρμας created , δεχεται και επιστροφες ,, εχει ακριβα μεταφορικα , και 100% θετικες κριτικιες

Μονο που τα πουλαει σε πολυ υψηλοτερες τιμες

-

http://www.ebay.com/itm/CREATED-X10S-10inch-MTK8389-Android4-2-tablet-pc-IPS-3G-GPS-Quad-core-dual-sim-/151236328661?pt=PDA_s_Pocket_PC_s&hash=item2336633cd5

-

Ευχωμαι να παραλαβουμε ολοι ¨))

΄-ΥΓ- το θεμα παει για πολες σελιδες, ναχουμε να ασχολουμαστε ¨)

Δημοσ.

απο το μικρο το ταμπλετακι με τις 7.85 ιντσες που εβαλα σαν προσφορα εχει κανενας νεα?

εγω προς το παρον τιποτα

επισης......

• Like 1
Δημοσ.

Του στειλα μηνυμα να στειλει το ασπρο οπως λεει και στη περιγραφη. Εχω το δικο μου τωρα σε μαυρο απο το 2012 ετσι για μια αλλαγη

Τι χρωματα λετε ρε παιδια, εγω που παραγγειλα το κινητο δεν ελεγε τιποτα για χρωματα!

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο ταμπλετ με ενα googlαρισμα βρηκα να πωλειται εδω στην ιδια τιμη απλα χοντρικη, μινιμουμ 3 κομματια..αν προσθεσεις και το μεταφορικο κοστος πας ακριβως στην τιμη που ζηταει ο τυπος στο ebay για ενα κομματι, οποτε ισως δεν ειναι μουφα..

Απο την αλλη βεβαια δε ξερω τι λεει αυτο το aliexpress απο πλευρας αξιοπιστιας...

Δημοσ.

Τι χρωματα λετε ρε παιδια, εγω που παραγγειλα το κινητο δεν ελεγε τιποτα για χρωματα!

Για το κινητο εδω http://www.ebay.com.au/itm/281287708016?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 αν δεις στο description λεει

Color Black/white,please tell me which color you need,or random color will be sent!!!

Οποτε του στελνεις μηνυμα και του λες πιο χρωμα θελεις πριν το στειλει

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο ταμπλετ με ενα googlαρισμα βρηκα να πωλειται εδω στην ιδια τιμη απλα χοντρικη, μινιμουμ 3 κομματια..αν προσθεσεις και το μεταφορικο κοστος πας ακριβως στην τιμη που ζηταει ο τυπος στο ebay για ενα κομματι, οποτε ισως δεν ειναι μουφα..

Απο την αλλη βεβαια δε ξερω τι λεει αυτο το aliexpress απο πλευρας αξιοπιστιας...

ωραίος!

αυτό το πακέτο με 3 κομμάτια, από άποψη τελωνίου παίζει θέμα?

Δημοσ.

Μεγάλη αξιοπιστία...μηδέν feedback...

Δημοσ.

http://www.ebay.com.au/itm/5-7-Star-N3-IPS-Android-4-2-MTK6592-Octa-Core-OTG-GPS-3G-Smartphone-2G-16G-/281287708016?pt=AU_PocketBikes&hash=item417e0dcd70

κανει για τα δικα μας δικτυα σε μας???

Band

2G: GSM 850/900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 850/2100MHz

Mου φαινεται σας τρωει ο πωπος σας. :P Προσωπικα δεν θα επαιρνα το παραμικρο απο τα παραπανω. Περισσοτερο χασιμο χρονου ειναι να τραβαω βιντεο την ωρα που θα ανοιγω το πακετο, να μιλησω με τον πωλητη, να μιλησω με το paypal κλπ. και επιπλεον "θα μου δημιουργησω την ελπιδα" οτι θα παραλαβω ενα τετοιο προιον σε τοσο χαμηλη τιμη ενω στο τελος ξερω τι θα παρω. :P

8πυρηνο με 2GB ram και 35€ μαζι με το courier; Παιδια σορρυ αλλα μην γινομαστε αφελεις...

Δημοσ.

Μήπως τα πουλάει ο ίδιος και στο aliexpress?? :-D πλάκα κάνω, εύχομαι να παραλάβετε όλοι χωρίς προβλήματα

Δημοσ.

με το τελωνείο δεν θα έχουμε πρόβλημα? φαντάζομαι θα έχει μέγεθος το οποίο θα τραβήξει την προσοχή των τελωνειακών.

επίσης Micro TF card? micro sd είναι ή κάτι διαφορετικό?

Micro TF εννοεί transflash. Transflash = SD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...