JIMBOAthens Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 More than 10 available / 10 sold Βλέπω να πέφτει κλάμα...
IVIetaCreatoR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 http://www.ebay.com.au/itm/5-7-Star-N3-IPS-Android-4-2-MTK6592-Octa-Core-OTG-GPS-3G-Smartphone-2G-16G-/281287708016?pt=AU_PocketBikes&hash=item417e0dcd70 Και τηλέφωνα 8πύρηνα έχει αμα λάχει.
DownUNDERground Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 More than 10 available / 10 sold Βλέπω να πέφτει κλάμα... Με ebay και paypal λεφτά δεν χάνεις... Συν το dispute στην τράπεζα σε τελική. Άμα έχουν αγοράσει κι όλας το ίδιο προϊόν πολλά άτομα από ένα φόρουμ και έχουν άμεση επικοινωνία και οργάνωση μεταξύ τους τότε ακόμα καλύτερα.
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Με ebay και paypal λεφτά δεν χάνεις... Συν το dispute στην τράπεζα σε τελική. Άμα έχουν αγοράσει κι όλας το ίδιο προϊόν πολλά άτομα από ένα φόρουμ και έχουν άμεση επικοινωνία και οργάνωση μεταξύ τους τότε ακόμα καλύτερα. Πρόσεξες το post μου λίγο πιο πριν? Ο συγκεκριμένος πωλητής ΔΕΝ δέχεται επιστροφή του προϊόντος. Αν το παραλάβεις λοιπόν και έχει πρόβλημα μπαίνεις σε μεγάλη ταλαιπωρία...
DownUNDERground Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Το ξέρω ότι δεν δέχεται. Και τί να λέει αυτό; Δεν θα σε καλύψει το ebay και το Paypal αν είναι απατεωνιά και τον αναφέρουν πολλοί, επειδή αυτού του κάβλωσε να γράψει αυτό το πράγμα; Το πολύ-πολύ να χάσεις τίποτα ψιλά από τη μετατροπή σε δολλάρια και πίσω. Και άμα είναι απατεώνας και του κλείσουν τον λογαριασμό μάλλον θα σου μείνει -έστω και προβληματικό- το τάμπλετ.
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δεν διαφωνώ. Θα ξέρουμε σίγουρα σε λίγες μέρες... 1
apostolispk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 http://www.ebay.com.au/itm/5-7-Star-N3-IPS-Android-4-2-MTK6592-Octa-Core-OTG-GPS-3G-Smartphone-2G-16G-/281287708016?pt=AU_PocketBikes&hash=item417e0dcd70 Και τηλέφωνα 8πύρηνα έχει αμα λάχει. Για τα λεφτα του δεν ειναι καλο;
Federacion Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μωρε σούπερ είναι αν είναι έτσι... κυριακή κοντή γιορτή όμως, όσοι πετάξαμε τα λεφτά να δούμε τι θα πιάσουμε. Ή μια καλή αγορά (που μας αγόρασε όπως έγραψε άλλος φίλος σε άλλο τόπικ) ή τα τέτοια μας... Υπομονή.
arenius99 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 παιδια να ξερεται με ebay-paypal δεν χανεις ποτε τα λεφτα σου εαν ο αλλος κανει απατη ,μου εχουν γινει αρκετα refunds εμενα poly ευκολα και απλα...
parasaser Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 κανονικά θα έπρεπε να το είχε στείλει το 10 ινστο. χτες έλεγε ότι μέσα σε 4 ώρες αφού κάνεις την αγορά θα το έχει στείλει.
fantakola Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Για τα λεφτα του δεν ειναι καλο; Δεν υπαρχει καν θεμα για το αν ειναι καλο η οχι για τα λεφτα του Σκεψου πως αντιστοιχων χαρακτηριστικων κινητα απο Κινα (επωνυμα και μη) πανε απο 250$ και πανω για 5" Το ζητημα ειναι πως ειναι απιθανο να ισχυει. ειδικα το να εχει τοσο χαμηλες τιμες σε τοσα πολλα αντικειμενα Να ηταν ενα θα ελεγα αντε παει στο καλο, αλλα αυτο παραπαει... Το ξέρω ότι δεν δέχεται. Και τί να λέει αυτό; Δεν θα σε καλύψει το ebay και το Paypal αν είναι απατεωνιά και τον αναφέρουν πολλοί, επειδή αυτού του κάβλωσε να γράψει αυτό το πράγμα; Το πολύ-πολύ να χάσεις τίποτα ψιλά από τη μετατροπή σε δολλάρια και πίσω. Και άμα είναι απατεώνας και του κλείσουν τον λογαριασμό μάλλον θα σου μείνει -έστω και προβληματικό- το τάμπλετ. Κατα 99,99% δεν θα εχει κανεις προβλημα, αλλα θελει προσοχη Θα πρεπει οποιοσδηποτε παραλαβαει (αν τελικα παραλαβει) να βιντεοσκοπησει το ανοιγμα του πακετου με συνεχομενο βιντεο και απο την αρχη μεχρι να αναψει την συσκευη τουλαχιστον ετσι, σε περιπτωση που παραλαβει πανες αντι για ταμπλετ/κινητο, θα εχει ενα ισχυρο στοιχειο που θα αποδεικνυει οτι ναι μεν παρελαβε, αλλα οχι αυτο που επρεπε Γιατι το tricky part εδω ειναι πως ο πωλητης μπορει οντως να στειλει κατι, και εαν το εχει στειλει με registered post, αρα να μπορει να δωσει tracing number στο ebay σε περιπτωση dispute και μετα θα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν παρελαβες αυτο που πληρωσες Καντε εναν κοπο και διαβαστε τον Οδηγο που εχω ποσταρει και αφορα τις αποστολες απο Κινα και για την προκειμενη περιπτωση δωστε βαρος στο μερος Δ οπου αναφερω καποιες οδηγιες αφου παραλαβουμε ή δεν παραλαβουμε το αντικειμενο μας παιδια να ξερεται με ebay-paypal δεν χανεις ποτε τα λεφτα σου εαν ο αλλος κανει απατη ,μου εχουν γινει αρκετα refunds εμενα poly ευκολα και απλα... Μην εισαι ποτε απολυτος αν θελεις την αποψη μου Αν μη τι αλλο υπαρχουν παρα πολλες περιπτωσεις που για καποιον λογο, ατομα εχουν χασει τα λεφτα τους ακομα και μεσω paypal/ebay Και δεν αναφερω καν την πιθανη ταλαιπωρια, γιατι αυτο ειναι μεσα στο παιχνιδι παντα οταν αγοραζεις απο το ebay. Αν γινει πατατα, το βαρος της αποδειξης πεφτει στον αγοραστη παντα, οποτε εκει ειναι που χρειαζεται προσοχη. Μην ξεχναμε πως δεν ειναι ολοι οι χρηστες το ιδιο εξοικιωμενοι με τις αγορες μεσω ιντερνετ και ιδιως μεσω ebay και κυριως με τις διαδικασιες που αφορουν disputes Θελει προσοχη γιατι μπορει κανεις να την πατησει παρα πολυ ευκολα αν δεν καλυψει τον ποπουδακο του για παν ενδεχομενο. 1
papars Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Το paypal δεν αποδίδει τα χρήματα στους πωλητές παρά μετά 40 μέρες. Μου έτυχε βέβαια περίπτωση κινέζικου καταστήματος που μου ανέφερε ότι αποστολή κάνει μόνο όταν πάρει τα χρήματα από το paypal. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το ρίσκαρα λόγω χαμηλού κόστους και 100% θετικών σχολίων. Πήρα μία καρα μαϊμού τσάντα για την γυναίκα μου η οποία αποδείχτηκε καταπληκτική για το ευτελές ποσό που έδωσα σε σχέση με το πρωτότυπο. Από την άλλη πλευρά, πήρα από ebay χωρίς paypal και την πάτησα - από μία Γερμανίδα που δεν μου έστειλε τελικά ένα αντικείμενο αξίας 25 ευρώ και το ebay δεν μου έδωσε καμία πληροφορία ή βοήθεια για να την κυνηγήσω δικαστικά (κάτι σχετικά εύκολο στη Γερμανία). Μάλιστα έχω και το μήνυμα της που αναφέρει ότι δεν έστειλε το αντικείμενο. Σίγουρα τα παραπάνω μυρίζουν απάτη. Βέβαια και εγώ πήρα ένα οκταπύρινο επειδή έχω την κάλυψη του paypal. Οπότε αν δείτε ότι πριν λήξει ο χρόνος αναφοράς δεν το έχετε λάβει, αρχίστε την γρίνια στο paypal.
bill987 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Αν και έχω ταμπλετ, λέτε να πάρω και εγώ ένα 10ράκι ?? Δεν έχω λεφτά στην κάρτα και βαριέμαι να πάω τράπεζα..... Θα κάνω λίγο υπομονή και αν υπάρχει σε λίγες ημέρες θα το χτυπήσω!!!
agnostos99 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ωραίες μέρες πάντως... Μια χαρα να μαζευτουμε όλοι μαζί, έτσι όπως εδώ καλή ωρα να παμε κανενα Λουτράκι, 'άντε και Πάρνηθα να τζογάρουμε πάλι Αλλά έτσι όπως έγινε το thread με 10 προιοντα να περιφέρονται στο τέλος ΑΑΑΑν παραλάβουμε δε θα ξέρουμε ποιός πήρε τι και από ποιόν
kukukali Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μην σας κανει εντυπωση που ο κινεζος στελνει απο Αυστραλια,τιποτα δεν ειναι τυχαιο... http://www.kathimerini.gr/752402/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/ploysioi-kinezoi-metoikoyn-se-aystralia-hpa 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα