CheOnWeb Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Κάποια πράγματα κάποτε αλλάζουν και "πρέπει" (ή τέλoς πάντων, καλό είναι) να αλλάζουμε συνήθειες. Και 'γω γέρος άνθρωπος είμαι αλλά τι να κάνω; μαθαίνω. "Ευτυχώς" μερικά πράγματα δεν αλλάζουν, όπως αυτός ο υπέροχος εικονικός διάλογος με τα windows: -Windows: Θέλω update. -User: Ορίστε κάνε. -Windows: Έκανα, τώρα θέλω restart. -User: Ορίστε κάνε. -Windows: Δεν μπορώ, κάποιο πρόγραμμα τρέχει. -User: Ποιο πρόγραμμα; -Windows: Το Windows update!!! Μου φτιάχνει την διάθεση σε κάθε update... 1
washcloud Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 ...από τώρα...; Μάρτη έχουμε. Και 'γω γέρος άνθρωπος είμαι ...εγώ δεν ήμουν όταν άρχισα ν' ασχολιέμαι με τα πισιά. Η Μάικροσοφτ με γέρασε
Mau-Maus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τίποτα, τίποτα, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΧΡ ΛΕΜΕ καλα , αρχισε να μετρας μερες Windοws XP ληξη υποστηριξης το 2014
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τίποτα δεν μετράω. Το ότι η ΜΣ διακόπτει τα updates/fixes/λοιπή (δωρεάν) υποστήριξη των ΧΡ, δεν μου λέει κάτι εμένα. Αυτά θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ, και δεν έχει να κάνει κάτι η άποψή μου περί "λευτεριάς", σε σχέση με την εδώ και χρόνια πολλαπλώς αναβληθείσα διακοπή της εν λόγω υποστήριξης. Ή λες να μην γνωρίζω πως κάθε λειτουργικό έχει ημερομηνίΕς λήξης; Όσον αφορά την υποστήριξη, όσον αφορά την δημοτικότητα, όσον αφορά την υλισμική συμβατότητα, όσον αφορά την λογισμική συμβατότητα, όσον αφορά τις ικανότητές του γενικώς;
D___G Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Βρέθηκε ο ένοχος. Μπήκα στην γραμμή εντολών, έδωσα "C:\", μετά "dir/s/p" και κοίταζα όλα τα αρχεία και τα μεγέθη. Απ' ό,τι είδα μία εφαρμογή μού έσωζε όποτε έμπαινα προσωρινά αρχεία και τα άφηνε και μαζεύονταν. Μετά το σβύσιμο, ελευθερώθηκε ο δίσκος αρκετά GB και έγινε όπως ηταν στην αρχή. Θελει βέβαια πολύ υπομονή μέχρι να εντοπίσεις. Παλιά μέθοδος από την εποχή του DOS, αλλά απέδωσε !
Euclides Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 1. Διαγράφεις οτιδήποτε υπάρχει σε αυτό τον φάκελο: C:\Users\(Your User Name)\Temp\RT_Mount\Windows\winsxs\Backup 2. Πηγαίνεις στον φάκελο C:\Users\(Your User Name)\Temp\RT_Mount\Windows\System32\Recovery και διαγράφεις το αρχείο winRE.WIM 3. Πηγαίνεις στο C:\Users\(Your User Name)\Temp\RT_Mount\Windows\Globalization\ και διαγράφεις όλο τον φάκελο MCT. 4. Τρέχεις το 'tmp Files Cleaner' σε Administrative Mode. http://download.cnet.com/Temp-File-Cleaner/3000-2094_4-10628816.html 5. Τρέχεις το 'JetClean' σε Administrative Mode. http://jetclean.joydownload.com/?c=29&gclid=CP_EoOjzrb0CFdShtAod-3oAPA 6. Απενεργοποιείς το Prefetch και το Superprefetch. 7. Απενεργοποιείς το Indexing. 8. Περιορίζεις τον διαθέσιμο χώρο για restore points. 9. Απενεργοποιείς το Hibernation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα