Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολο το forum.....
Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα /
Εχω ενα Laptop HP DV5 ,μπορει να δουλευει 4-5 μερες χωρις κανενα προβλημα και ξαφνικα παγωνει η οθονη και το
ποντικι και δεν κανει τιποτα πρεπει να τον κλεισω με το Power και να το ξανα ανοιξω.
Εχω περασει ολα τα διαγνωστικα για μνημη για σκληρο για επεξεργαστες και δεν μου δειχνουν πουθενα σφαλμα
Αν υπαρχει καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει κανεις μπορει να με βοηθησει....γιατι ειναι σκετη τρελα....

AMD DUAL CORE 1,90 2,5 RAM DDDR2 500GH HARD DISK SEAGATE WINDOWS 7 PROFESSIONAL 64BIT

Δημοσ.

παλιοτερα μου ειχε τυχει αντιστοιχο θεμα και freezαρε τυχαια ο υπολογιστης.

αν εχεις daemon tools δοκιμασε μια απεγκατασταση του.

Δημοσ.

Κλασική περίπτωση δεν ξέρω τι φταίει :P  από θερμοκρασίες πως τα πας; flormat πρίν πόσο καιρό έκανες;

Δημοσ.

65 εως 68 σε αδρανεια.στους επεξεργαστες και 57 στη καρτα γραφικων.φοραει καινουργειο σκληρο 500gh format εχει 2 μερες που το εχω κανει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου φαίνονται κάπως ανεβασμένες κανένα καθαρισμό του έχεις κάνει;βάση ψύξης έχεις;

Αν οι θερμοκρασίες επιμείνουν και μετά τον καθαρισμό ή και τοποθέτηση βάσης μάλλον θα χρειαστείς αλλαγή σοκολατίνας με φρέσκια γιατί θα έχει μπαγιατέψει και προτείνω για αυτόν τον σκοπό μία Mx-4.

Επεξ/σία από Captain Nemo
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...