Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η καρτα γραφικων σου εχει ως ελαχιστα watt τα 300!!!!

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gt-620/specifications

και ο επεξεργαστης καπου στα 65w

ακομα και το xfx 450 κανει... ή το http://www.skroutz.gr/s/2591542/Corsair-Builder-Series-CX430-80Plus-Bronze.html

μη ρωτας πως αλλα βρηκα αυτο

https://pcpartpicker.com/p/D2vc/by_merchant/

στην προκειμενη περιπτωση προτεινω αυτο

http://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html

πρέπει όμως να πάρω κάποιο από τα 2 που έβαλα ....εγώ θα πήγαινε σε αντίστοιχη περίπτωση αν δεν είχα πιστωτικό στο xfx 550 μόνο και μόνο για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση που αλλάξω γραφικών κάποια στιγμή ποτέ δεν ξέρει άλλωστε :)

Από αυτά τα 2 , εν τέλει τι διαφορές έχουν? είδα ότι το 600w έχει +12v 47amp ενώ στο άλλο η τιμή άλλάζε και είναι 38Αmp τεχνικά τι λέει αυτό ?  (δεν μπορώ να βρω τίποτα να λέει κάτι συγκεκριμένο) Άσε που ξεκίνησα να ψάχνω αυτά τα ccc, fff, bds k.a που λένε και δεν είναι τίποτα τι ιδιαίτερο τελικά !

Η κάρτα γραφικών του έχει πολύ χαμηλές απαιτήσεις...

Αυτή ναι αλλά αν ποτέ κάτσει καμία προσφορά σε κάποια καινούργια η αντικατάσταση της θα γίνει από μια ati hd5850 που όσο να ναι τραβάει ( γιαυτό σκέφτομαι όλες τις περιπτώσεις ) αλλιώς δεν θα ρώταγα!

Δημοσ.

Σε καινούριες κάρτες βρίσκεις γρηγορότερες με οκ κατανάλωση.Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το τροφοδοτικό (μιλάω για μοντέλα που αναφέρθηκαν),εκτός και αν το ψειρίζεις,αν θες να κλοκάρεις πολύ πχ,να βάλεις 2 κάρτες ή κάτι πολύ ενεργοβόρο.

Δημοσ.

έκανα μια δοκιμή για να υπολογίσω στο περίπου και μου πόσταρε αυτά τα νούμερα :

Minimum PSU Wattage: 277 W  Recommended 
 PSU Wattage:
 * 3.gif2.gif7.gifw.gif    

Προφανώς κάνουν και τα 2 το θέμα με απασχολεί ακόμα.

ναι αλλά δεν θα πάει ή καινούργια κάρτα εκεί αλλά η παλιά που έχω αυτήν την στιγμή σε εμένα αλλιώς δεν έχω έχω λόγο σε μηχάνημα που δεν έχει τόσο δυνατά κομμάτια να του ρίξω π.χ μια 7870 ή καλύτερη!

Πάντως όσο και να έψαξα σε κανένα site δεν έλεγε κάτι παραπάνω  :mad: .... η μόνη διαφορά εν τέλει είναι το εικονικό 80plus Που ένας θεός ξέρει πως προκύπτει, ( μιας και τα άλλα τα νούμερα είναι ίδια! ) Πιθανότατα να πάω στο G500 για ψυχολογικούς καθαρά λόγους!

Όσο για τα fc, fff, κ.α είναι πιστοποιήσεις από οργανισμούς όπως το ce

τίποτα το αξιόλογο μιας και μόνο με CE ( Ευρώπη ) θα ήταν οκ .

Δημοσ.

έκανα μια δοκιμή για να υπολογίσω στο περίπου και μου πόσταρε αυτά τα νούμερα :

Minimum PSU Wattage: 277 W  Recommended 

PSU Wattage: * 3.gif2.gif7.gifw.gif    

Προφανώς κάνουν και τα 2 το θέμα με απασχολεί ακόμα.

ναι αλλά δεν θα πάει ή καινούργια κάρτα εκεί αλλά η παλιά που έχω αυτήν την στιγμή σε εμένα αλλιώς δεν έχω έχω λόγο σε μηχάνημα που δεν έχει τόσο δυνατά κομμάτια να του ρίξω π.χ μια 7870 ή καλύτερη!

Πάντως όσο και να έψαξα σε κανένα site δεν έλεγε κάτι παραπάνω  :mad: .... η μόνη διαφορά εν τέλει είναι το εικονικό 80plus Που ένας θεός ξέρει πως προκύπτει, ( μιας και τα άλλα τα νούμερα είναι ίδια! ) Πιθανότατα να πάω στο G500 για ψυχολογικούς καθαρά λόγους!

Όσο για τα fc, fff, κ.α είναι πιστοποιήσεις από οργανισμούς όπως το ce

τίποτα το αξιόλογο μιας και μόνο με CE ( Ευρώπη ) θα ήταν οκ .

Είναι καλύτερο ποιοτικά. Οι πυκνωτές του και γενικά όλα τα εξαρτήματα μέσα στο τροφοδοτικό είναι καλύτερης ποιότητας. Μετά από αυτά που έπαθες με το Supercase κατάλαβες πως δεν κόβουμε χρήματα από το τροφοδοτικό. Το G είναι πιο "premium" σειρά,με καλύτερα εξαρτήματα! :)

Δημοσ.

Είναι καλύτερο ποιοτικά. Οι πυκνωτές του και γενικά όλα τα εξαρτήματα μέσα στο τροφοδοτικό είναι καλύτερης ποιότητας. Μετά από αυτά που έπαθες με το Supercase κατάλαβες πως δεν κόβουμε χρήματα από το τροφοδοτικό. Το G είναι πιο "premium" σειρά,με καλύτερα εξαρτήματα! :)

Δεν έπαθα τίποτα  :)

όλα τα εξαρτήματα τσεκαρίστηκαν και δουλεύουν σωστά ! γενικά μεγαλύτερο ρόλο παίζει η περιοχή που είσαι και αν η ΔΕΗ αν είναι σταθερή ή κάνει τα δικά της παρά αυτό! για απλό μηχάνημα μιλάω πάντα...απλά επειδή αρχίζουν και μπαίνουν πράγματα μέσα και θα μπουν και άλλα σιγά-σιγά το μαζεύω σε όλα!

πάντως αυτό το γενικό δεν είναι απάντηση ( όλα είναι ποιοτικότερα ...συμφωνώ μαζί σου με αυτό αλλά που φαίνεται αυτό και πώς το ξέρεις?  (ή πρέπει να ξεβιδώσω το τροφοδοτικό και να τσεκάρω τους πυκνωτές που έχει στο net ,αν είναι καλή ,τι χωρητικότητα αντέχουν κ.α. ) 

Τέσπα. μάλλον αποφάσισα ευχαριστώ τα παιδιά που πήραν συμμετοχή και βοήθησαν. 

Δημοσ.

Να πω για όποιον μπορεί να ενδιαφέρει ότι είναι από το καινούργιο νιουσλειτερ του e-shop με τελική τιμή 49.90€  δηλαδή [-5€  σε σχέση με τον ανταγωνισμό καθώς και παραπάνω αν υπάρχουν μεταφορικά βέβαια ( και αν θέλετε και σε έκπτωση -10% ) η τιμή για 600watt τίμια σχετικά!

Δημοσ.

επρεπε να παρεις deer !!!! :-p

έχω και τέτοιο ...όλα τα συστήματα δεν είναι ίδια ,μάλιστα το έχω ανοίξει και έχει τι έχει μέσα ( σαφώς και ότι πληρώνεις παίρνεις βέβαια αλλά για pc αρχαία μια χαρά είναι ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...