Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :1200?Δεν έχω ιδέα τι τιμές είναι λογικές, μπορεί να ανέβει αν είναι αναγκαιό.

Χρήση υπολογιστή :ταινίες,gaming,δεν με νοιάζει να παίζω με ψηλά γραφικά, απλά να παίζει τα παιχνίδια χωρίς κολλήματα.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι, δεν έχω οθόνη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το θέλω στημένο είμαι τελείως άσχετος. Αν γίνετε και με λειτουργικό εγκατεστημένο και ότι άλλο χρειάζεται.(Να το παραλάβω έτοιμο για χρήση αν είναι δυνατό)

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ναι , όποιο προτείνεται.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βγαίνει λίγο παραπάνω αλλά αξίζει. Windows δεν ξέρω αν σου περνάν, παρ'τους ένα τηλέφωνο και ρώτα (e-shop), ποντικί και πληκτρολόγιο (όπως και κουτί που έβαλα ενδεικτικά) είναι εντελώς υποκειμενική υπόθεση..

Για οθόνη έχεις και άλλες επιλογές από άλλο κατάστημα..

http://www.skroutz.gr/s/3076561/LG-24EB23PM.html

http://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html

Untitled.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Μερικές ερωτήσεις.

1.Επειδή όπως είπα είμαι άσχετος σε τέτοια θέματα πως χρησιμοποιώ τους 2 δίσκους?Είδα ότι έβαλες έναν ssd και έναν hdd, μπορεί να μου πεις γιατί χρειάζομαι και τα 2. Πρέπει να έχω κάποιες γνώσεις για να τους αξιοποιήσω ?

2. Για να συνδέομαι wireless στο internet χρειάζομαι κάτι παραπάνω?

3.Ξέρεις αν η εγγύηση του eshop ισχύει για την περίπτωση μου?

Αγοράζοντας Innovator™ Desktop από το e-shop.gr, είτε από τις έτοιμες προτάσεις, είτε συνθέτοντας το δικό σας PC σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες, αποκτάτε ένα σύγχρονο πλήρως ελεγμένο μηχάνημα που συνοδεύεται από 3 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας (ανταλλακτικά και εργασία).

Τι θεωρεί innovatortm?

Σκοπεύω να ξοδέψω ένα μεγάλο πόσο και επειδή δεν ξέρω από αυτά οποιαδήποτε βοήθεια ή σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο. Μπορεί να μου διαφεύγουν και προφανή πράγματα.

Δημοσ.

1. Ο ssd είναι για να εγκαταστήσεις λειτουργικό και μερικές εφαρμογές ή και παιχνίδια, όλα bootaρουν (ανοίγουν) πολύ πιο γρήγορα.

2. Για να συνδεθείς στο ίντερνετ χρειάζεσαι και ένα usb stick που να πιάνει wireless. Πόσο μακριά είναι το rooter;

3. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις τί παίζει με τις εγγυήσεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Like 1
Δημοσ.

το καταστημα ειναι πολυ καλο και αξιοπιστο , ομως :σου εβαλαν χειροτερο τροφοδοτικο , χειροτερη καρτα γραφικων , χειροτερη οθονη σε σχεση με την συνθεση του fatals . επισης δεν αξιζει για μενα να δωσεις κατοσταρικο για λειτουργικο . πηγαινε σε αυτα που σου λεει ο φαταλς εκτος λειτουργικου και θα εισαι μια χαρα . 

• Like 1
Δημοσ.

Η σύνθεση του msystems είναι λίγο φτηνότερη και λίγο χειρότερη απ' του fatals. 

Στη θέση σου θα έπαιρνα ότι σου γράφει ο fatals, την καρτα γραφικών μόνο θα άλλαζα.

Δες αυτή :

http://www.skroutz.gr/s/2914704/Sapphire-Radeon-HD7950-3GB-Dual-X-Boost.html που ρίχνει και λίγο το  σύνολο.

Κι αυτές στα ίδια χρήματα πάνω κάτω:

http://www.skroutz.gr/s/3711832/Gigabyte-GeForce-GTX760-4GB-WindForce-3X-OC.html

http://www.skroutz.gr/s/4023698/Asus-Radeon-R9-280X-3GB-DirectCU-II.html

Δημοσ.

αχ, αχ.. :)

Τόσα χρήματα θα δώσει ο άνθρωπος, να πάρει σήμερα κάρτα

και αύριο που θα αγοράσει bf4, rome 2, titanfall κλπ κλπ 

και να μην τα παίζει στο τέρμα? 

Με την 760 4gb, ή τις άλλες δύο στα 3gb τα τερματίζει εύκολα.

Η 770 είναι λίγο ανισσόροπη, μπόλικη δύναμη με λίγη μνήμη. 

Θα ταίριαζε περισσότερο με οθόνη 120hz, όπου ούτως ή άλλως

θα έκανε υποχωρήσεις στο eye-candy για να πλησιάζει σε fps

το refresh rate της οθόνης.

Δημοσ.

Κοιτα και εγω ειμαι αυτης της αποψης, η vram ειναι κατι σαν τα megapixel στα κινητα. Επειδη ομως δεν μπορω να αμφισβητήσω τα λεγομενα του φιλου ΅Whitefanged" γιατι δεν παιζω τέτοια παιχνιδια γιαυτο και δεν θελω να παρω στον λαιμο μου τον ts. Γενικα ναι προτιμω τη καρτα με τον πιο γρηγορο πυρινα και τον ταχυτερο δυαυλο και μεχρι σημερα ποτε δεν αγόρασα μουφα καρτα, ποτε ομως επισεις δεν επαιξα και τοσο κακογραμμενα παιχνιδια οπως τα παραπανω και ειδικα στο multiplayer κομματι. 

Οποτε ειναι καθαρα θεμα του ts, το τι θα διαλεξει. Εμεις το μονο που μπορουμε(και πρεπει) να κανουμε ειναι να του δειξουμε πιθανες επιλογες και αυτος να αποφασισει

• Like 2
Δημοσ.

εννοειται οτι ο καθενας λεει την αποψη του . ουτε την ειπα στον φιλο προς θεου . οσο για τον τοπικ σταρτερ με 1300 ευρω κανει παπαδες !  :D

• Like 1
Δημοσ.

ενδεικτικα το εβαλα . δεν ειναι το παν η μεγαλη ραμ στην καρτα γραφικων

Φίλε μου με όλη την καλή διάθεση, χρειάζεσαι λίγη ενημέρωση

για να συμβουλεέις αποτελεσματικά τι θα κάνει τα χρήματα του,

αυτός που ρωτάει. 

Αυτό που έγραψα παραπάνω για τις ανάγκες σε vram των

παιχνιδιών αυτών και αρκετών άλλων, δεν είναι η άποψη μου 

ή κάτι που νομίζω και θεωρώ. Είναι ένα γεγονός. Μπαίνεις

μέσα, ψάχνεις, διαβάζεις για να μην γίνονται προϊόντα συζήτησης

θέματα που θα έπρεπε να είναι κοινός τόπος.

φιλικά πάντα:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...