monoxromos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Καλημέρα αγαπητοί φίλοι Στην ιστοσελίδα μας από χτες είναι αδύνατη η ανάρτηση φωτογραφιών σε άρθρα είναι joomla 2,5 με K2. γενικά ότι και αν επιχειρούμε να αναρτήσουμε στο φάκελο πολυμέσων μας βγάζει το εξής JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: Προσοχή: Η μετακίνηση του αρχείου απέτυχε! Αδυναμία μεταφόρτωσης αρχείου. Και όχι μόνον ενώ έχουμε το akeeba back up για λόγους ασφαλείας δεν κάνει back up στην επιλογή back up now μας βγάζει Backup Failed The backup operation has been halted because an error was detected. The last error message was: Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας
vacilis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Κοιτά το cmod των αρχείων σου...πρέπει να ειναι 777 (μέσω FTP)
monoxromos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μισο γιατι απο ftp δεν εχω ιδεα και λειπει και ο συνεργατης που το εχει στησει... Εχω ανοιξει το filezilla δεξια εχει τα αρχεια του site...μεσα απο ποιο φακελο αλλαζω το cmod
arc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δεν σου ειπε να το αλλάξεις, σου ειπε να το δεις Δεν αλλάζουμε δικαιώματα φακέλων-αρχείων αν δεν ξέρουμε τι πραγματικά κάνουμε, γιατί ανοίγουμε τρύπες ασφαλείας. Στην αναγκη επικοινωνησε με το συνεργάτη σου που το έστησε.
monoxromos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 OK επειδη απουσιαζει εκτος Ελλαδος κια θα επιστρεψει σε τρεις ημερες γιαυτο ζητησα αναγκαστικα μια βοήθεια απο εδω.
arc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 email δεν εχει; Πολλές δουλειές γίνονται remotely. Αν εχει προσβαση στο Internet, φαντάζομαι μπορεί να σκαλίσει τον server σας απο εκεί που ειναι
monoxromos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Εγω να σε ευχαριστησω για το ενδιαφερον σου,τωρα υπαρχουν και προσωπικα θεματα,αν για παραδειγμα ενας ανθρωπος πηγε για λογους υγειας ,δεν ειναι σωστο να τον υποχρεωσω στο νοσοκομειο να του πανε υπολογιστη κλπ.αλλα το θεμα ειναι αλλου και νομιζω ξεφυγαμε ,απλα τα forum ειναι για τετοιες εκτακτες αναγκες. και παλι σε ευχαριστω
arc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Πάω πάσο. Το μήνυμα που βλέπεις μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Μπορεί όντως να υπάρχει πρόβλημα με τα δικαιώματα (του temp ή του φακέλου που γίνεται η αποθήκευση των φωτογραφιών) όπως προανέφερε ο vacilis. Μπορεί να εχει γεμίσει το quota του λογαριασμου σας (π.χ. απο συνεχή backup) και να μη σας επιτρέπει αλλο update. Μπορεί να έχει πρόβλημα ο server οπότε μιλάτε με την εταιρεία hosting. Σε κάθε περιπτωση ειναι καλό να πέσει το αναλογο σκάλισμα από άτομο που γνωρίζει. Η δική μου γνώμη είναι οτι δεν είναι θέμα folder permissions γιατί δεν θα χτυπουσε και το backup. Επικοινώνησε με την εταιρεία hosting και ρώτα τους αν έκαναν κάποια σημαντική αλλαγή η αναβάθμιση τις τελευταίες ώρες. Μπορεί όντως να έκαναν κάτι γενικότερο που επηρέασε και το δικό σας hosting.
monoxromos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Σωστα τωρα ειμαι σε επαφη με την εταιρια, ξερεις με αυτους δεν βγαζεις ευκολα ακρη γιατι δυσκολα επικοινωνεις μαζι τους ειδικα σαββατοκυριακα ,τους λεω να κανουν ενα back up να τελειωνουμε
monoxromos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Παιδια καλησπερα απ οτην εταιρια εντάξει αλλα εχω προβλημα τωρα με την εμφανιση της ιστοσελιδας δειτε τι μου βγαζει Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/a3513fvy/public_html/plugins/system/webmastersiteverification/webmastersiteverification.php on line 64Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/a3513fvy/public_html/plugins/k2/disqus_k2/disqus_k2.php on line 88Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/a3513fvy/public_html/plugins/k2/disqus_k2/disqus_k2.php on line 89Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/a3513fvy/public_html/plugins/system/webfonts/helpers/utilities.php on line 11Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/a3513fvy/public_html/plugins/system/webfonts/helpers/utilities.php on line 11Fatal error: Class 'WebfontsModelGoogle' not found in /home/a3513fvy/public_html/plugins/system/webfonts/handlers/google.php on line 23
cyclo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Κοιτά το cmod των αρχείων σου...πρέπει να ειναι 777 (μέσω FTP) .... το 777 καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε.
vacilis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 .... το 777 καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε. πράγματι, άλλα μπορεί να βοηθήσει στο να εντοπιστεί το πρόβλημα σε περίπτωση που δεν ειναι αναγνώσιμο το αρχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα