Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι

Στην  ιστοσελίδα μας από χτες είναι αδύνατη η ανάρτηση φωτογραφιών σε άρθρα είναι  joomla 2,5 με K2.

γενικά ότι και αν επιχειρούμε να αναρτήσουμε στο φάκελο πολυμέσων μας βγάζει  το εξής 

JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου:

Προσοχή: Η μετακίνηση του αρχείου απέτυχε!

Αδυναμία μεταφόρτωσης αρχείου.

Και όχι μόνον ενώ έχουμε το akeeba back up για λόγους ασφαλείας δεν κάνει back up στην επιλογή back up  now  μας βγάζει 

Backup Failed

The backup operation has been halted because an error was detected.

The last error message was:

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας

Δημοσ.

Μισο γιατι απο ftp δεν εχω ιδεα και λειπει και  ο συνεργατης που το εχει στησει...

Εχω ανοιξει το filezilla δεξια εχει  τα αρχεια του site...μεσα απο  ποιο φακελο αλλαζω το cmod

Δημοσ.

Δεν σου ειπε να το αλλάξεις, σου ειπε να το δεις

Δεν αλλάζουμε δικαιώματα φακέλων-αρχείων αν δεν ξέρουμε τι πραγματικά κάνουμε, γιατί ανοίγουμε τρύπες ασφαλείας.

Στην αναγκη επικοινωνησε με το συνεργάτη σου που το έστησε.

Δημοσ.

OK επειδη απουσιαζει εκτος Ελλαδος κια θα επιστρεψει σε τρεις ημερες γιαυτο ζητησα αναγκαστικα μια βοήθεια απο εδω.

Δημοσ.

email δεν εχει; 

Πολλές δουλειές γίνονται remotely. Αν εχει προσβαση στο Internet, φαντάζομαι μπορεί να σκαλίσει τον server σας απο εκεί που ειναι

Δημοσ.

Εγω να σε ευχαριστησω για το ενδιαφερον σου,τωρα  υπαρχουν και προσωπικα θεματα,αν για παραδειγμα ενας ανθρωπος πηγε για λογους υγειας ,δεν  ειναι σωστο να τον υποχρεωσω  στο νοσοκομειο  να του πανε υπολογιστη κλπ.αλλα το θεμα  ειναι αλλου και  νομιζω ξεφυγαμε ,απλα τα forum ειναι  για τετοιες εκτακτες αναγκες. και παλι  σε ευχαριστω

Δημοσ.

Πάω πάσο. 

Το μήνυμα που βλέπεις μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Μπορεί όντως να υπάρχει πρόβλημα με τα δικαιώματα (του temp ή του φακέλου που γίνεται η αποθήκευση των φωτογραφιών) όπως προανέφερε ο vacilis. Μπορεί να εχει γεμίσει το quota του λογαριασμου σας (π.χ. απο συνεχή backup) και να μη σας επιτρέπει αλλο update. Μπορεί να έχει πρόβλημα ο server οπότε μιλάτε με την εταιρεία hosting.

Σε κάθε περιπτωση ειναι καλό να πέσει το αναλογο σκάλισμα από άτομο που γνωρίζει. Η δική μου γνώμη είναι οτι δεν είναι θέμα folder permissions γιατί δεν θα χτυπουσε και το backup. 

Επικοινώνησε με την εταιρεία hosting και ρώτα τους αν έκαναν κάποια σημαντική αλλαγή η αναβάθμιση τις τελευταίες ώρες. Μπορεί όντως να έκαναν κάτι γενικότερο που επηρέασε και το δικό σας hosting. 

Δημοσ.

Σωστα τωρα ειμαι σε επαφη με την εταιρια, ξερεις με αυτους δεν βγαζεις ευκολα ακρη γιατι δυσκολα επικοινωνεις μαζι τους ειδικα σαββατοκυριακα ,τους λεω να κανουν ενα back up να τελειωνουμε

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα απ οτην εταιρια εντάξει αλλα εχω προβλημα τωρα με την εμφανιση της ιστοσελιδας

δειτε τι  μου βγαζει 

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/a3513fvy/public_html/plugins/system/webmastersiteverification/webmastersiteverification.php on line 64

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/a3513fvy/public_html/plugins/k2/disqus_k2/disqus_k2.php on line 88

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/a3513fvy/public_html/plugins/k2/disqus_k2/disqus_k2.php on line 89

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/a3513fvy/public_html/plugins/system/webfonts/helpers/utilities.php on line 11

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/a3513fvy/public_html/plugins/system/webfonts/helpers/utilities.php on line 11

Fatal error: Class 'WebfontsModelGoogle' not found in /home/a3513fvy/public_html/plugins/system/webfonts/handlers/google.php on line 23

Δημοσ.

Κοιτά το cmod των αρχείων σου...πρέπει να ειναι 777 (μέσω FTP)

....

το 777 καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε.

Δημοσ.

....

το 777 καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε.

πράγματι, άλλα μπορεί να βοηθήσει στο να εντοπιστεί το πρόβλημα σε περίπτωση που δεν ειναι αναγνώσιμο το αρχείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...