Προς το περιεχόμενο

SL-1506 802.11n 150Mbps USB WiFi Wireless Network Adapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τη γνωμη εχετε παιδια για αυτο εδω? http://www.fasttech.com/products/1147301

μπορειται να μου εξειγησεται τη εννοι το παλικαρη εδω

wasn't recognized by windows 7so i plugged this in and it wasnt recognized by windows 7, so I loaded the cd, hit load driver only and boom, working great, pretty decent nothing to write home about. I got this little guy to be able to try it on different stuff but mainly because my black box custom was starting to give me some trouble with its wireless lan card. so I put on a very low budget middle of the road antenna on it and damn i got like 20 networks in range now, more networks and a stronger signal than i had with a "real" full sized card. but stick it in a dedicated usb with a full 5v 2 amp, wasnt quite as good in a usb hub with other power hogs, so it likes its power but is worth the pay off.

δεν ειμαι και τοσο καλος στα αγγλικα γιαυτο ζηταω  την βοηθεια σας και συγκεκριμενα στο αν ειναι καλο το προιον αυτο και στο σημειο που λεει ο αλλος ''so I put on a very low budget middle of the road antenna on it and damn i got like 20 networks in range now''

Δημοσ.

Βασικα δεν ειναι κατι ιδιαίτερο ενα απλο no name wireless usb stick ειναι και προσωπικά δεν θα το αγόρασα θα προτιμούσα καποιο αλλο , εσυ για τι χρήση το θέλεις να σου προτείνουμε καποιο αλλο

Δημοσ.

Βασικα δεν ειναι κατι ιδιαίτερο ενα απλο no name wireless usb stick ειναι και προσωπικά δεν θα το αγόρασα θα προτιμούσα καποιο αλλο , εσυ για τι χρήση το θέλεις να σου προτείνουμε καποιο αλλο

κοιτα εγω ανα διαστιματα παω στο χωριο μου το σπιτι ειναι πετροχτιστο και ειναι δυσκολο το wifi να πιασω σημα απο τον διπλα μου που μου το δινει ελευθερα γιατο και σκευτικα απο το να χαλασω μια περιουσια για να παρω ενα καλο wirreless  adaptor ελεγα να παω αυτο που μπορω να παιξω και με την κερεα που εχει να σημαδευω με λιγα λογια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...