Προς το περιεχόμενο

Windows 8 gaming?ανυγμα pC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειμαι φαν τον παιχνιδιων και πορονομε οτν ανυγει πολυ γριγορα το πσ,τωρα μου κανει 8 δευτερα μετον ssd θελω να παει πιο γριγορα,,,πια windows 8 το κανουνε αυτο?πια εκσοδη?να τρεχουνε γρηγορα τα παντα?

-Συγνωμη για τα ελληνικα μου!

πια windows8 να βαλω για να τρεχουνε γρηγορα το πσ,νανε ελαφρια και για παιχνιδια?η καλυτερα τα 7?

η 8?πια ειναι τα καλυτερα για μονο γκαμες,νανε μπομπα δλδ,κατι ακουσα για τα win8 για αυτο ροταω,πια εκδοση ομως?ευχαριστω

-υπαρχει καπια εκδοση που νανε πολυ ελαφρια για τα 8?

η 7?

εγω μονο για γκαμες τα θελω και να τρεχει γρηγορα το πσ να μν το επιβαρινει βεβεα εχω τον ι7 4770κ παιχνιδακι του φενοντε ολα,αλλα θελω νανε ακομα πιο απλα τα windows...οποτε θελω μια εκδοση των 8 που να ειναι πολυ ελαφρια

ευχαριστω

Επεξ/σία από ssd@
Δημοσ.

δλδ να βαλω ετσι απλα τα 8?δεν υπαρχει καπια συγκεκριμενη εκδοση για γαμες μονο που να ειναι πολυ ελαφρια?

Δημοσ.

Με την 8 home premium θα είσαι... μπόμπα.

Γιατί στέλνεις pm φίλε; Αφού σου απαντούμε στο θέμα σου, τι άλλο να σου πούμε σε pm;

Όσον αφορά την ερώτηση σου:

kalispera sigoura ine ta wind8 home premium kalitera giana ksekinaei to pc ke na paizw games?

Για να ξεκινάει το pc, σίγουρα. Για να παίζεις παιχνίδια, φαντάζομαι ναι.

Δημοσ.

αν θες να ξεκιναει γρηγοροτερα υπαρχει κατι που λεγεται αδρανοποιηση,αλλα απορω ποσο πιο γρηγορα σε καιει να ανοιγει περα απο 8 δευτερολεπτα.

Δεν υπαρχουν εκδοσεις που ειναι καλυτερες για παιχνιδια και χειροτερες.Τα παιχνιδια εφαρμογες ειναι.Με αυτη τη λογικη θα υπηρχαν windows μονο για δουλειες γραφειου.

Αν δεις σε τορρεντς εκδοσεις win ταδε gaming edition μην ψαρωνεις.

Δημοσ.

Το πιο γρήγορο είναι η αναστολή λειτουργίας (standby) αλλά αν γίνει διακοπή ρεύματος και δεν υπάρχει μπαταρία ή ups θα χαθεί ότι ήταν ανοιχτό,

Δημοσ.

τα 8 ειναι πιο ελαφρια δλδ?

αξιζει να τα βαλω δλδ?

τι καλυτερο εχουνε απο τα 7?ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι

Ναι, αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα games και δεν έχεις πρόβλημα με το νέο metro ui. Αν είσαι της παλιάς σχολής βάλε τα 7άρια.

Είναι πιο καινούργιο λειτουργικό (με ότι και αν σημαίνει αυτό) και η διαχείριση των πόρων του συστήματος είναι κατά πολύ καλύτερη απ' όλα τα μέχρι τώρα λειτουργικά. Φαντάζομαι θα παίζεις μοντέρνα παιχνίδια, οπότε η παρουσία dx11.1 και dx11.2 υπόσχεται καλύτερα γραφικά στο μέλλον. Επίσης αναφέρονται καλύτερες επιδόσεις σε παιχνίδια όπως το metro last light και το bf4.

Δημοσ.

Περνάς τα 8 πρώτα και μετα κατεβάζεις την αναβάθμιση σε 8.1 απο το store

Γιατί να μην βάλει απ' ευθείας τα 8.1; Υπάρχει κάποιο θέμα; Η μόνη επαφή μου με τα 8 είναι στο καινούργιο λάπτοπ που πήρα και εκεί πάω καρφί στο desktop με classic shell γι αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Αν μπορει να τα βάλει κατευθείαν ας το κανει αλλα δεν ξέρω μηπως εχει ηδη τα 8 οποτε μετα περνάει και τα 8.1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...