Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παραδειγματα δεν σου δωσα εχεις δικιο...ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα αυτη και το ξερεις και εσυ νομιζω....λοιπον ενα παραδειγμα απλο...πες οτι μου τη δινει εμενα τωρα και το βαριεμαι το σ4 και θελω αλλαγες...του περναω μια custom rom και το κινητο αλλαζει τελειως απο ui,απο ταχυτητα απο τα παντα...ναι θα χασω την εγγυηση εγω στην περιπτωση μου, αλλα πχ με lg,sony δεν ισχυει το ιδιο....γενικοτερα μου δινει μια αισθηση το android οτι εχω ελευθερια..απο τα πολυ απλα, απο το να αλλαζω την αρχικη μου και να προσθετω widgets  και δεν ξερω εγω τι, μεχρι το πολυ σημαντικο για μενα το οτι οταν βγει το android 5.5lacta η δεν ξερω εγω τι, δεν σημαινει οτι εγω με το 4.4 δεν θα μπορω να κατεβασω βασικες εφαρμογες....οπως οταν αναβαθμιζεται το ios και πλεον δεν μπορεις να κατεβασεις σχεδον τιποτα αν δεν εχεις iphone που μπορει να παρει την ενημερωση....!!! στα λεω αντικειμενικα οπως τα πιστευω, γιατι τα χω δοκιμασει και ολα...!!!οπως σου ειπα ομως ειναι πολλα που μπορεις να πεις και πολυ μεγαλη κουβεντα....απλα σου λεω δουλεψε android για ενα μηνα μονο πχ και θα δεις και μονο σου καποια απο αυτα που λεω η που ακους απο αλλους ισχυουν σε μεγαλο βαθμο!!! :-)

υ.γ. προφανως και δεν πιστευω οτι το bb εχει παραμεινει στασιμο τοσα χρονια,απο το 2011 που ειχα εγω τα κινητα....σιγουρα φανταζομαι εχει βελτιωθει οπως ολα τα λογισμικα, και ολες οι συσκευες.....απλα εγω προσωπικα εχω καταληξει στο τι χρειαζομαι και στο τι με βολευει απο πλευρας λογισμικου!

Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το 4S να πω την αλήθεια.. Αλλά το έχω μόνο 1 1/2 χρόνο περίπου οπότε δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά..

Σε android πάντως δεν άντεξα πάνω από 10' lol.. -.-"

Thanks για το feedback!

PS: Άμα βρεις κανένα πρόχειρο Q5/Q10/Z10/Z30 ρίξτου μια ματια ;) Θα εκπλαγείς ευχάριστα! B)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το 4S να πω την αλήθεια.. Αλλά το έχω μόνο 1 1/2 χρόνο περίπου οπότε δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά..

Σε android πάντως δεν άντεξα πάνω από 10' lol.. -.-"

Thanks για το feedback!

PS: Άμα βρεις κανένα πρόχειρο Q5/Q10/Z10/Z30 ρίξτου μια ματια ;) Θα εκπλαγείς ευχάριστα! B)

χααχαχ...ξερεις τι?μπορει να εισαι και λιγο προκατειλημμενος πλεον που εχεις βρει αυτο που εσυ θες....!!!οπως ειμαι και εγω πλεον αμα πιανω ios,wp,bb κτλ....εννοειται οτι θα ελεγχα την προοδο του bb αν ειχα ευκαιρια!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και τα δύο καταπληκτικά κινητά τα αξίζουν τα λεφτά τους μέχρι τελευταίας δεκάρας...τρελή ποιότητα και το samsung και το iphone....πολύ στοιβαρά κινητά και με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά

Δημοσ.

Σιγά την τρελή ποιότητα της Samsung ακόμα και η Apple που θεωρείται ότι έχει προϊόντα υψηλής ποιότητας δεν νομίζω ότι υπερέχει της HTC για παράδειγμα

Δημοσ.

Ξέρω ότι το Android δεν είναι "βάλε βγάλε κόλλησε η όχι και πολλά άλλα" οπως λες. Σε προκαλώ να πας σε ένα public-wind-whatever και να βάλεις δίπλα δίπλα ένα iPhone και ένα nexus και μετά να γυρίσεις εδώ στο φόρουμ και να πεις αν είδες διάφορα στο smoothness και κολλήματα

Δημοσ.

ποιο παλια ειχα χασει και κληση ακομα γιατι κολλησε το κινητο και ετσι πηγα σε ios.τωρα εχει βελτιωθει αρκετα το android.εαν με ρωτησει παντως καποιος ως ειδικος του συνιστω ios.

Δημοσ.

Άσε τα παλιά, και τα δύο λογισμικά έχουν αλλάξει εντελώς τα τελευταία 2 χρόνια. Απίστευτες διαφορές, ειδικά στο Android.

Πες μας και το ειδικός είσαι, μην πατάς απλά μια λέξη και μας αφήνεις να απορούμε.

• Like 1
Δημοσ.

ποιο παλια ειχα χασει και κληση ακομα γιατι κολλησε το κινητο και ετσι πηγα σε ios.τωρα εχει βελτιωθει αρκετα το android.εαν με ρωτησει παντως καποιος ως ειδικος του συνιστω ios.

πιο παλιά κάηκαν πολύ με τα android μέχρι να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε οπότε πλέον δεν είναι λόγος αυτός που λες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...