Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην σε ενδιαφέρει τι είναι πιο advanced τεχνολογικά. Το iphone 5s σαν ολοκληρωμένο σύστημα είναι το ίδιο γρήγορο με note 3, lg g2, nexus 5 κτλ. Σαν ios σαν λειτουργικό σύστημα είναι κλειστό χωρίς παραμετροποιήσεις αλλά πολύ ρευστό και μαζεμένο στη χρήση του, ενώ το android μπορείς να κάνεις ότι θέλεις (αν και εφόσον θέλεις).

Σύνοψη:

Θες να έχεις μία συσκευή που δουλεύει χωρίς κανένα πονοκέφαλο και ενασχόληση; iPhone 5s

Θες να έχεις μία συσκευή που έχει τον κ0λο της από παραμετροποιήσεις αλλά θα σου πάρει παραπάνω χρόνο ενασχόλησης; LG G2 ή Nexus 5

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν κοιτάς το Xperia z1 compact, με 21mp camera, ταχύτατο, τρομερή μπαταρία και με τα πίστα updates της sony

Επεξ/σία από libero1899
Δημοσ.

Έχω αλλάξει ενα σορό κινητά κ λειτουργικά...σαν την συσκευή iPhone 4s κ το iOS πουθενα !!! Μην κανεις το λάθος κ το δώσεις....

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

φιλε απο μενα καταρχας προχωρα με χιλια στην αλλαγη απο ios σε android... θα εκπλαγεις μα αυτα που θα μπορεις πλεον να κανεις....κολληματα?...ποτε εως σπανια γιατι τα κινητα που εχουν βγαλει πλεον ειναι υπερσυσκευες....θα συμφωνησω και εγω με προηγουμενους φιλους που σου προτειναν καλυτερα lg g2 η nexus 5, οχι βεβαια οτι και το s4 δεν ειναι κινηταρα, απλα το μεν g2 ειναι για μενα οτι πιο γρηγορο και χωρις lag υπαρχει μετα το note3 αυτη τη στιγμη (δεν βαζω μεσα τις νεες ναυαρχιδες του '14 γιατι κανενα δεν το χουμε δει απο κοντα ακομα), το δε nexus ειναι οτι πιο καθαρο android υπαρχει αυτη τη στιγμη,οπωτε ισως κανει την μεταβαση σου στο λογισμικο πιο ομαλη!!! να πας να τα δεις και τα 3 απο κοντα να δεις και πιο σου κανει περισσοτερο και η επιλογη ειναι δικη σου...καλη αγορα!!

Δημοσ.

Έχω αλλάξει ενα σορό κινητά κ λειτουργικά...σαν την συσκευή iPhone 4s κ το iOS πουθενα !!! Μην κανεις το λάθος κ το δώσεις....

Είσαι ο λόγος που έπεσα από την καρέκλα μου...

Φλερτάρεις να πάρεις την θέση του τυπά με το z1...

Φίλε του topic: προχωράς στην πώληση του 4s καθώς έχεις απόλυτο δίκιο, το διώχνεις με 250ε. Με 50-70ε επιπλέον παίρνεις τελευταίας φουρνιάς smartphone..και είσαι up to date

• Like 1
Δημοσ.

Ο κάθε ένας θα λέει τα δικά του φίλε μου. Έτσι γίνεται πάντα στα iOS vs android threads. Πούλα το να δοκιμάσεις και εσύ πιο σου ταιριάζει. Δεν αγοράζεις σπίτι που οποιαδήποτε λάθος αγορά θα σου στοιχίσει ακριβά.

.....on topic end.

Of topic(flame) οταν με το καλό θα ξανάγυρίσεις στο iOS δεν θα έχεις πιά τέτοια διλήμματα :P

Δημοσ.

Μόνο και μόνο λόγο του μεγέθους της οθόνης θα καταλάβεις τι μαλάκια έκανες τόσα χρόνια. Κατά τα άλλα το Android έχει ωριμάσει από την έκδοση 4 και έπειτα, καμία σχέση με αυτό που ήταν στην 2.3. Πλέον έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από το ios και σε κινητά όπως το nexus 5 είναι εντελώς αλαγκαριστο. Και εγώ πάντως θα σου πρότεινα nexus η g2 αντί για το s4.Εκτος βέβαια αν θέλεις να διατηρήσεις την ποιότητα και τα υλικά κατασκευής του iPhone, οπότε καλύτερο για εσένα θα ήταν το HTC one, το οποίο είναι επίσης αλαγκαριστο

Δημοσ.

Φίλος πήρε το 5s και εγώ το HTC ONE σε μαύρο. Και οι δυο μας απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιλογές μας!!!

Η παρέα μας όμως μετά από ένα μινι live συγκριτικό, μάλλον προς το μέρος μου ήρθαν...!!!

Σημείωση δεν θα μπω στην διαδικασία android ή ios... Αλλά ένα πράγμα μόνο: Αφήστε την "πιπίλα" ¨μην πω μ@λ@κία  με τα κολλήματα του android. Το κινητό δεν το έχω κάνει επανεκκίνηση από την μέρα που το πήρα... τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013!!! Μόνο μια φορά όταν έκανε αυτόματα update σε kit kat!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Για μένα αν θες να αλλάξεις συσκευή οπωσδήποτε πήγαινε σε ένα andoid για αλλαγή.Καλό λειτουργικό το ios δεν το συζητάμε αλλά δεν θα σε κάνει να κολλήσεις μαζί του το 5s.Πιο ιδανικό φαντάζει το nexus 5 πιστεύω παρά το s4 διότι θα έχεις ένα σταθερό κινητό χωρίς κολλήματα και από κει και πέρα το πειράζεις όσο θες μόλις το βαρεθείς.Επίσης g2 θεωρώ καλή επιλογή αλλά άλλοι παραπονιούνται για lags άλλοι για άθλιο περιβάλλον και άλλοι για όχι τόσο smooth οθόνη.Με λίγα λόγια πούλα το και με 100€ επιπλέον θα έχεις ένα πολυ δυνατό κινητό.

Δημοσ.

φιλε απο μενα καταρχας προχωρα με χιλια στην αλλαγη απο ios σε android... θα εκπλαγεις μα αυτα που θα μπορεις πλεον να κανεις....κολληματα?...ποτε εως σπανια γιατι τα κινητα που εχουν βγαλει πλεον ειναι υπερσυσκευες....θα συμφωνησω και εγω με προηγουμενους φιλους που σου προτειναν καλυτερα lg g2 η nexus 5, οχι βεβαια οτι και το s4 δεν ειναι κινηταρα, απλα το μεν g2 ειναι για μενα οτι πιο γρηγορο και χωρις lag υπαρχει μετα το note3 αυτη τη στιγμη (δεν βαζω μεσα τις νεες ναυαρχιδες του '14 γιατι κανενα δεν το χουμε δει απο κοντα ακομα), το δε nexus ειναι οτι πιο καθαρο android υπαρχει αυτη τη στιγμη,οπωτε ισως κανει την μεταβαση σου στο λογισμικο πιο ομαλη!!! να πας να τα δεις και τα 3 απο κοντα να δεις και πιο σου κανει περισσοτερο και η επιλογη ειναι δικη σου...καλη αγορα!!

Μπορείς να μου πεις με τι ακριβώς είχες εκπλαγεί, δηλαδή τι μπόρεσες να κάνεις ενώ πριν δεν γινότανε; (Φαντάζομαι ήρθες από iOS)

PS: Δεν ειρωνεύομαι απλώς είμαι περίεργος. Thanks!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να μου πεις με τι ακριβώς είχες εκπλαγεί, δηλαδή τι μπόρεσες να κάνεις ενώ πριν δεν γινότανε; (Φαντάζομαι ήρθες από iOS)

PS: Δεν ειρωνεύομαι απλώς είμαι περίεργος. Thanks!

φιλε μου μιλας για το λογισμικο που φημιζεται για την παραμετροποιηση που εχεις τη δυνατοτητα να του κανεις, rootarisma (αν θες να ασχοληθεις παραπανω) οτι ωρα θες, για τις απειρες εφαρμογες του, και για τα σχεδον μηδαμινα πλεον λαγκαρισματα του, και για αλλα πολλα...οπωτε ναι σαφως και θα του φανει τεραστια η διαφορα του φιλου απο το ios, το οποιο ειναι ενα πολυ κλειστο λογισμικο..... το ios για να σε ενημερωσω επισης ειναι το μικροτερο που εχω χρησιμοποιησει σε διαρκεια χωρις να εχω αρνητικες εντυπωσεις μεν, χωρις να με ενθουσιαζει κατι δε....εχω χρησιμοποιησει οτι λειτουργικο υπαρχει (ο αδερφος μου εχει το lumia 920 τωρα), και blackberry που βλεπω οτι εισαι υπερμαχος ειχα για ενα χρονο (curve 8520 και bold 9790), κανενα δεν συγκρινεται με το android και το συμπερασμα για καποιον που εχει περασει απ'ολα ειναι πανευκολο!! και απλα απο περιεργεια να σε ρωτησω και εγω κατι, εχεις χρησιμοποιησει ποτε κατι αλλο εκτος απο  blackberry?

Επεξ/σία από xtekto
Δημοσ.

φιλε μου μιλας για το λογισμικο που φημιζεται για την παραμετροποιηση που εχεις τη δυνατοτητα να του κανεις, rootarisma (αν θες να ασχοληθεις παραπανω) οτι ωρα θες, για τις απειρες εφαρμογες του, και για τα σχεδον μηδαμινα πλεον λαγκαρισματα του, και για αλλα πολλα...οπωτε ναι σαφως και θα του φανει τεραστια η διαφορα του φιλου απο το ios που βρισκεται τωρα..... το ios για να σε ενημερωσω επισης ειναι το μικροτερο που εχω χρησιμοποιησει σε διαρκεια χωρις να εχω αρνητικες εντυπωσεις μεν, χωρις να με ενθουσιαζει κατι δε....εχω χρησιμοποιησει οτι λειτουργικο υπαρχει (ο αδερφος μου εχει το lumia 920 τωρα), και blackberry που βλεπω οτι εισαι υπερμαχος ειχα για ενα χρονο (curve 8520 και bold 9790), κανενα δεν συγκρινεται με το android και το συμπερασμα για καποιον που εχει περασει απ'ολα ειναι πανευκολο!! και απλα απο περιεργεια να σε ρωτησω και εγω κατι, εχεις χρησιμοποιησει ποτε κατι αλλο εκτος απο  blackberry?

Μια χαρά πάντως είναι και το market του iOS. Δεν έχει καμία WoW διαφορά με του android από ότι βλέπω..

Επίσης όλοι λένε για τις δυνατότητες του android σε σχέση με τα άλλα και κανείς ποτέ δεν δίνει παραδείγματα..

Εσύ είχες τα παλιά ΒΒ. Όπως είπες και παραπάνω για το android καμία σχέση με ΒΒ10.

Εκτός από ΒΒ7 (Torch) και ΒΒ10 (Z10 & Z30) συσκευές έχω και iOS (4S).

Δημοσ.

Μια χαρά πάντως είναι και το market του iOS. Δεν έχει καμία WoW διαφορά με του android από ότι βλέπω..

Επίσης όλοι λένε για τις δυνατότητες του android σε σχέση με τα άλλα και κανείς ποτέ δεν δίνει παραδείγματα..

Εσύ είχες τα παλιά ΒΒ. Όπως είπες και παραπάνω για το android καμία σχέση με ΒΒ10.

Εκτός από ΒΒ7 (Torch) και ΒΒ10 (Z10 & Z30) συσκευές έχω και iOS (4S).

παραδειγματα δεν σου δωσα εχεις δικιο...ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα αυτη και το ξερεις και εσυ νομιζω....λοιπον ενα παραδειγμα απλο...πες οτι μου τη δινει εμενα τωρα και το βαριεμαι το σ4 και θελω αλλαγες...του περναω μια custom rom και το κινητο αλλαζει τελειως απο ui,απο ταχυτητα απο τα παντα...ναι θα χασω την εγγυηση εγω στην περιπτωση μου, αλλα πχ με lg,sony δεν ισχυει το ιδιο....γενικοτερα μου δινει μια αισθηση το android οτι εχω ελευθερια..απο τα πολυ απλα, απο το να αλλαζω την αρχικη μου και να προσθετω widgets  και δεν ξερω εγω τι, μεχρι το πολυ σημαντικο για μενα το οτι οταν βγει το android 5.5lacta ι, δεν σημαινει οτι εγω με το 4.4 δεν θα μπορω να κατεβασω βασικες εφαρμογες....οπως οταν αναβαθμιζεται το ios και πλεον δεν μπορεις να κατεβασεις σχεδον τιποτα αν δεν εχεις iphone που μπορει να παρει την ενημερωση....!!! στα λεω αντικειμενικα οπως τα πιστευω, γιατι τα χω δοκιμασει και ολα...!!!οπως σου ειπα ομως ειναι πολλα που μπορεις να πεις και πολυ μεγαλη κουβεντα....απλα σου λεω δουλεψε android για ενα μηνα μονο πχ και θα δεις και μονο σου καποια απο αυτα που λεω η που ακους απο αλλους ισχυουν σε μεγαλο βαθμο!!! :-)

υ.γ. προφανως και δεν πιστευω οτι το bb εχει παραμεινει στασιμο τοσα χρονια,απο το 2011 που ειχα εγω τα κινητα....σιγουρα φανταζομαι εχει βελτιωθει οπως ολα τα λογισμικα, και ολες οι συσκευες.....απλα εγω προσωπικα εχω καταληξει στο τι χρειαζομαι και στο τι με βολευει απο πλευρας λογισμικου!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...