Luxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Εβαλα το Hard Disk Sentinel και μου εβγαλε στον SSD αγορασμενο τον Ιουλιο, Health 98%. Ενω για τους δυο εξωτερικους σκληρους δισκους που τους εχω 4+ χρονια, εβγαλε 100% health. Γιατι; Επισης, εχω ενα προβλημα με τον Western Digital. Καποια αρχεια πλεον δε μου τα διαβαζει, λεει οτι λειπουν codecs ή ειναι damaged. Το δευτερο ισχυει, αλλα πως εγινε αυτο; Εχω βαλει το mtorrent να κατεβαζει και να αποθηκευει στον western digital. Δεν εχει κουμπι για να κλεινει, και ανοιγει-κλεινει με το ανοιγμα-κλεισιμο του υπολογιστη. Παιζει καποιο ρολο που κλεινει ετσι αποτομα και τρεχουν και τα torrents; Να ανεβασω καποιο screenshot απο το HD Sentinel; Να το εχω μονιμα ανοικτο το προγραμμα;
SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ανέβασε μια φωτο αν δεν βαριέσαι. Κοιτα για τον ssd που λες και το 98% μαλλον ειναι θέμα συγκυριάς δεν νομιζω δηλαδη οτι υπαρχει κατι standar μετα απο 1 2 χρόνια κτλπ να σου βγάζει καποιο συγκεκριμένο % , στον δικο μου τον ssd που το εχω 5 χρόνια το % του ειναι 99 βεβαια η χρήση που του κανω ειναι πολυ ελαφριά , ελαφριά ενοω αντε να εχω κανει 2 format απο τοτε (ετσι και αλιως δεν εχουν χρειαστεί αλλα και ουτε το βλέπω) και τον εχω μονο για προγράμματα κτλπ οχι παιχνίδια να τρέχουν , και παλι ομως πιστεύω οτι ειναι συγκυριακό + την οποια χρήση κανει ο καθένας. Οσο αφορα τον western που λες ισως αυτο το άνοιγμα κλείσιμο και σε συνδιασμό με τα torrents να δημιουργούν καποιο θέμα με μερικά αρχεία
Luxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δλδ οταν κλεινω τον υπολογιστη, ο εξωτερικος σκληρος δισκος δε κλεινει αναλογα; Εννοω με την διαδικασια "safely remove hardware". Αν και εχω επιλεγμενο και το quick removal για τον συγκεκριμενο σκληρο δισκο.
SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Νομιζω πως δεν ειναι το ιδιο με το safely remove hardware , πρεπει να πηγαίνει σε καποιο standby mode
Luxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μου φαινεται για να ειμαι σιγουρος θα πρεπει να αγορασω καινουριο σκληρο δισκο.. Απορια. O lacie που εχω, εχει κουμπι για να ανοιγει-κλεινει. Ενα τον κλεινω απο εκει υπαρχει προβλημα; Ή το μονο προβλημα ειναι εαν βγαινει απο το usb χωρις safely remove;
SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Υπάρχουν περιπτώσει που αν δεν κανεις safely remove αυτα που εχεις γράψει δεν τα περνάει η τα περνάει μισα κτλπ , το εχω συναντήσει σε ορισμένα usb stick και δίσκους αλλα 1 2 φορές για να ειμαι ειλικρινής
Luxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μιλαω για μονιμα συνδεδεμενο εξωτερικο σκληρο δισκο στον υπολογιστη, ο οποιος δεν κλεινει με το κλεισιμο του υπολογιστη, αλλα μονο εφοσον τον κλεισω απο το κουμπι που εχει. Νομιζω εχει και εξωτερικη τροφοδοσια, οποτε δεν υπαρχει κινδυνος, ετσι; Αντιθετα ο western digital, ανοιγει με το ανοιγμα του υπολογιστη και κλεινει με το κλεισιμο του υπολογιστη. Η ερωτηση μου ειναι εαν πρεπει να τον κλεινω χειροκινητα μεσω safely remove και μετα να κλεινω τον υπολογιστη. Πιστευω να γινομαι κατανοητος.
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Για εμενα καλύτερα να τον κλείνεις χειροκινητα μεσω safely remove
Luxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Υπαρχει καποια αλλη αποψη; Και βασικα σκεφτομαι να αγορασω εναν καινουριο εξωτερικο σκληρο δισκο, γιατι οι δικοι μου ειναι και λιγο παλιοι. Μεχρι 2gb πιστευω οτι ειμαι κομπλε, αλλα να αντεχει την ταλαιπωρια ( απο κατεβασμα αρχειων ) συν αμα γινεται να εχει εξωτερικη τροφοδοσια, ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Βασικα τωρα που κοιταξα, γιατι το ειχα ξεχασει, και οι δυο εξωτερικοι μου δισκοι εχουν εξωτερικη τροφοδοσια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα