maverik13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 παιδια θελω να κανω μια λιγο χαζη ερωτησουλα αυτο εδω ειναι παστα σιλικονης για τους επεξεργαστες τον pc / laptop http://www.fasttech.com/products/1049304
Thanos1972 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ετσι δειχνει.λεει οτι ειναι και glue κιολας αλλα....το ρισκαρεις?
maverik13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ετσι δειχνει.λεει οτι ειναι και glue κιολας αλλα....το ρισκαρεις? δηλαδη τη εννοις? ποιο ειναι το ποιο ασφαλες? αυτα http://www.fasttech.com/products/0/10002803/1208800-stars-thermal-silicone-grease-heat-sink-compound-w ή αυτα http://www.fasttech.com/products/0/10002803/1208802-stars-thermal-silicone-grease-heat-sink-compound-w
SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δεν θα ρίσκαρα να βάλω τετοια πάστα στον υπολογιστή μου απλα , μπορεις να παρεις μια κλασσική arctic silver των 4 euro η καποια αλλη επώνημη και να ξέρεις οτι θα κανει σωστη δουλειά.
maverik13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δεν θα ρίσκαρα να βάλω τετοια πάστα στον υπολογιστή μου απλα , μπορεις να παρεις μια κλασσική arctic silver των 4 euro η καποια αλλη επώνημη και να ξέρεις οτι θα κανει σωστη δουλειά. αυτες τις 2 που εβαλα εχεις γνωμη?
SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 αυτες τις 2 που εβαλα εχεις γνωμη? Ναι πρόκεται για no name πάστες αμφιβόλου ποιότητας , προσωπικά δεν τις ξέρω
madsc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μεγαλύτερη διαφορά θα δεις με τον θα βάλεις ή όχι θερμοαγώγιμη, παρά με το ποιά άσπρη θα βάλεις.Μην ψαρώνεις με το marketing επειδή η μία γράφει Arctic κ κοστίζει 2+ φορές, κ η άλλη star.Συγκεκριμένο υλικό είναι οι άσπρες που αλλάζει ελάχιστα η πυκνότητα τους ανά μάρκα/παρτίδα. Αμφιβάλλω αν θα δεις διαφορά μεταξύ τους στην πράξη. Btw δεν βλέπω το λόγο να την παραγγείλεις.Τέτοιες κοινές πάστες θα βρεις και στα τοπικά καταστήματα ηλεκτρονικών με 1-2€ το σωληνάριο. Γλυτώνεις τα όποια μεταφορικά και την υπομονή. /scSent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εντάξει η αλήθεια πιστεύω οτι ειναι καπου στην μέση εκτος του marketing που οντως υσχύει δεν θα εμπιστευόμουν προσωπικά παντα καποια no name (εστω και αν ειναι πάστα) αν μπορω να δώσω 2 3 euro και να παρω κατι δοκιμασμένο απο αρκετο κόσμο
glaros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εντάξει η αλήθεια πιστεύω οτι ειναι καπου στην μέση εκτος του marketing που οντως υσχύει δεν θα εμπιστευόμουν προσωπικά παντα καποια no name (εστω και αν ειναι πάστα) αν μπορω να δώσω 2 3 euro και να παρω κατι δοκιμασμένο απο αρκετο κόσμο Παράλληλα έχεις και ένα δυο στοιχεία για ενημέρωση,μακριά από no/name. http://www.arcticsilver.com/as5.htm
madsc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Η λόγω ύπαρξης της πάστας είναι να καλύψει τις ελάχιστες αμυχές του υλικού που δεν κάνουν απόλυτη επαφή μεταξύ του chip και της ψύκτρας του. Για τί ποσοστό υποθέτετε ότι μιλάμε επί της συνολικής επιφάνειας. 0.05%, 0,1%, 0.5%, 1% ! ; Έχω 6 διαφορετικές μάρκες εδώ από απλές. Από arctic μέχρι ότι πουλούσε το ηλεκτρονικάδικο που μπήκα εκείνη τη μέρα. Σε stock ρολόγια με ότι ψύκτρες έχω δοκιμάσει σε pc που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια, με ποικιλία cpu, άντε να έχω δει μισό-ένα βαθμό C διαφορά μεταξύ τους. Σιγά τα ωά δηλ. που θα το σκεφτείς και 2η φορά. Όπου μπεις, πάρε όποια σε βολεύει παλικάρι, πρακτική διαφορά δεν θας δεις παρά μόνο στο πορτοφόλι σου. Οι άσπρες (κοινές) πάστες υπάρχουν και δουλεύονται από τους ηλεκτρονικούς και κατασκευαστές του πλανήτη πριν από την ύπαρξη των pc. Είμαι σίγουρος πως έχετε συσκευή στα σπίτια σας που έχει τέτοια πάστα μέσα για χρόνια. Για αυτούς η artic είναι η no name όπως για εσάς είναι noname οι δικές τους μάρκες. Όπως έχω ξαναπεί, επειδή κάποιος δεν έχει δοκιμάσει ή δεν γνωρίζει καν μια μάρκα, δεν την κάνει no name, πόσο μάλλον υποδεέστερη. Τα υπόλοιπα είναι για να αναπαράγουμε απόψεις του καφενείου, όχι δικές μας. /sc
SPANK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Αυτό που ήθελα να πω εν κατακλείδι είναι οτι εαν μπορώ να δώσω 3 4€ θα πάω σε μια γνωστή / δοκιμασμένη πάστα απο αρκετούς (και φυσικά δεν είναι η μόνη υπαρχουν και αλλες) παρα πχ να δώσω 2 euro και να πάω σε κάποια που δεν γνωρίζω η δεν υπάρχουν γνώμες για την συγκεκριμένη , προφανώς και δεν γνωρίζουμε τα παντα και ούτε χρειάζεται απαξίωση και για αλλά προιόντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα