boxster Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Adata Εχω πάρει Ram πριν απο Χρονια και SD πρόσφατα και εμεινα χαρούμενος με την Επιλογή. Απο εκεί και πέρα επειδή είδα πως κάνατε post απο benchmark θα έλεγα πως πολλά απο αυτά που γράφουν είναι κάπος ΠΕΡΙΕΡΓΑ !! ! ίσως και λίγο διαφήμιση.....
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Φυσικα και είναι διαφημιση τα νουμερα που λεει καποιος κατασκευαστης για το προιον του (και τα αναπαραγει -και χωρις ισως να φταιει- ένα μαγαζι) ενώ δεν ισχυουν στην πραγματικοτητα! Δεν είναι καθολου "περιεργα" οσα γραφουν οι παραπανω στα δηθεν νουμερα, το κανουν με τροπο βαζοντας το "up to" ή αναφέρονται σε τεστ με πρόγραμμα του οποιου εκμεταλευονται "τρυπες" για να βγαλουν τα νουμερα που θελουν. Οποιος όμως ψαχνει βρισκει την αληθεια και δεν την παταει!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Το δικο μου benchmark! : Στραβολαιμιασαμε! rotaterotaterotate 4
billiasleme Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδιά μου δείχνουν πολύ μικρές ταχύτητες τα benchmark που είδα πιο πάνω.... κοιτάξτε και το δικό μου (της υπογραφής μου) που δεν πρόλαβαίνω λόγο δουλείας να τελειώσει Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2014 από matrixxx removed - είναι άλλο μοντελο - καμια σχεση.
Orfeus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Για δωσε στοιχεια συνθεσης...εγω περασα κ το τελευταιο firmware.Τετοια νουμερα βλεπω μονο με το utility της adata.
George! Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 παιδιά μου δείχνουν πολύ μικρές ταχύτητες τα benchmark που είδα πιο πάνω.... κοιτάξτε και το δικό μου (της υπογραφής μου) που δεν πρόλαβαίνω λόγο δουλείας να τελειώσει Εσύ όμως βλέπω έχεις τον Adata XPG SX900 256GB που είναι άλλο μοντέλο. 1
pantote Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Για δωσε στοιχεια συνθεσης...εγω περασα κ το τελευταιο firmware.Τετοια νουμερα βλεπω μονο με το utility της adata. πιο είναι αυτό; το SSD ToolBox ή κάτι άλλο; Τελευταία το site της adata είχε χτυπηθεί και για αρκετές μέρες ήταν μισοπεθαμένο.
Orfeus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλες τιμες βλεπω μονο μεσω του ssd toolbox.Γενικα σερνεται το site τους!
MINDER Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλημέρα. Τον έψαξα στο σκρούτζ και τον βγάζει εδώ 58,74 ... http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200019811 Από επιδόσεις από ότι βλέπω δεν γεμίζει το μάτι. Τώρα στην κουβέντα περί ssd. Όταν ακούω ssd πάντα προτείνω και πάντα αγοράζω samsung. Ο πρώτος και μοναδικός που πήρα ήταν τον Γενάρη του 2013 όταν δεν ήταν πολύ γνωστός ο samsung 830 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Την ώρα που οι περισσότεροι αγόραζαν τις άλλες γνωστές μάρκες και μετά είχαν παράπονα για κολλήματα του υπολογιστή και διάφορα άλλα. Μου αρέσει να το ψάχνω αρκετά πριν αγοράσω. Δεν θυμάμαι να σας αναφέρω τους τεχνικούς λόγους αλλά οι samsung εκτός από γρήγοροι ήταν και πιο συμβατοί με κάποια πράγματα που δεν ήταν οι άλλοι για αυτό δεν παρουσιαζόντουσαν σε αυτούς τέτοια προβλήματα με κολλήματα. Αυτός ήταν τότε ένας σοβαρός λόγος για την επιλογή που έκανα. Είναι και θέμα ουσίας. Τι να κάνω ένα γρήγορο δίσκο και σιγά που θα τα σκάσω να τον πάρω όταν γίνεται η αιτία να κολλάει ο υπολογιστής ή να τρώω μπλε οθόνες. Τώρα ίσως έχουν αλλάξει τα δεδομένα και να είναι συμβατοί και οι άλλοι αλλά εγώ προτιμώ αυτό μοντέλα που βγαίνουν καλά. Για τον συγκεκριμένο που αναφέρεται πιστεύω αν δεν έχει τίποτα θέματα είναι καλός για μικρά συστήματα που θέλετε απλά να ξεκινούν πιο γρήγορα από το κανονικό και επίσης θέλετε να επιτύχετε οικονομία χώρου στο κουτάκι και χαμηλές θερμοκρασίες. Για κάποιον που θέλει να έχει για πρώτη φορά την εμπειρία ssd και δεν θέλει να σκάσει πολλά μια χαρά είναι.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλημέρα. Τον έψαξα στο σκρούτζ και τον βγάζει εδώ 58,74 ... http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200019811 ε.. ειναι 64αρης ο δισκος. του e-shop ηταν 128αρης
pantote Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μην ακούω ότι νάνε τώρα... "ότι μόνο samsung αξίζει και όλοι οι άλλοι ssd κολλάν τον υπολογιστή".
Federer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μην ακούω ότι νάνε τώρα... "ότι μόνο samsung αξίζει και όλοι οι άλλοι ssd κολλάν τον υπολογιστή". Αφου "το ψαχνει πριν το αγορασει" και "οι Samsung ειναι πιο συμβατοι με καποια μηχανηματα" ετσι θα ειναι
frap73 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τότε που βγήκε ο 830, πράγματι πολλοί άλλοι κυνηγούσαν firmware updates για να διορθώσουν διάφορα προβλήματα. Η Samsung για τον 830 πρακτικά δε χρειάστηκε να κυκλοφορήσει τίποτε... στον αντίποδα βέβαια, κόστιζε κάποια €€ παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα