Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω κατι ηχεια σονυ και θελω να επεκτεινω τα καλωδιο τους ετσι ωστε οι δορυφοροι να τους βαλωπιο μακρισα.(καλωδιο μαυρο ασπρο) τι θα μπορουσσα να κανω?

Δημοσ.

OXI FILE M EINAI ENA ALLO PERIERGO...PRWTI FORA T BLEPW;

και δεν ξερω πως λεγεται/...

*εγγραψα αγγλικα συγγνωμη..απο υπερβολικη ταχυτητα

Δημοσ.

Ότι να ναι η sony από ότι βλέπω στο manual  Δε νομίζω να είναι κάποιο στανταρ βυσμα, οπότε αν δε βρεις τέτοιο βύσμα αρσενικό/θηλυκό ώστε να φτιάξεις το καλώδιο εσύ (γιατί για έτοιμο αμφιβάλλω αν υπάρχει) θα μπορείς να κάνεις τα εξής:

1) είτε να κόψεις σε ένα σημείο το καλώδιο και να προσθέσεις μία τσόντα για να το μακρύνεις (αλλά η ένωση να γίνει καλά με κόλληση και όχι στριφτό με το χέρι κι ο θεος βοηθός)

2) να ξεβιδώσεις τον δορυφόρο ώστε να μακρύνεις από εκεί μέσα το καλώδιο (έτσι θα φαίνεται μόνο μία ένωση έξω από το ηχείο)

3) αν τα ήδη υπάρχων βύσματα ξηλώνονται κάπως, ή βγαίνουν τα ακροδεκτάκια τους τότε κάνεις σε εκείνη την άκρη την ένωση.

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ λες να το κοψω και νσ το μακρυνω με κολητηριψκαι οχι με τα χερια? Θα κρατησει πιο πολυ.?

Δημοσ.

Αν δε βρεις ειτε ετοιμο καλωδιο ειτε τετοια βυσματα χυμα ωστε να φτιαξεις καλωδιο τι αλλο θα μπορουσες να κανεις;

Δημοσ.

φιλε μου

veteranos123 το βυσμα ειναι ετσι ... στην δευτερη εικονα

http://www.manualslib.com/manual/162719/Sony-4-140-464-21-2.html?page=9#manual

ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ Τ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ

Τι λινκ να σου δώσουμε πήγαινε σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικά και παρε ενα καλωδιο

https://www.google.gr/search?num=100&newwindow=1&q=%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1+%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1&spell=1&sa=X&ei=teslU8C1BqOY0AXX04HwAw&ved=0CCcQvwUoAA&biw=1401&bih=799

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...