paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Οχι, δεν σε καλυπτει, ενα τηλεφωνο να τους παρεις θα σου πουν το ιδιο, καλυπτουν 1 χρονο ΕΓΓΥΗΣΗ. Λογικα δεν θα εχεις προβλημα , η 2ετης ΕΓΓΥΗΣΗ για ολα τα κινητα ειναι κατι που διαφημιζει εδω και χρονια η Wind. Κοιτα να δεις που αν τους κολλήσεις λιγο με την "ευρωπαική οδηγία" κανουν κανονικά αντικατασταση σε 2-3 ημέρες... Αγοράσαμε 4 γνωστοί απο σκρουτζομάγαζο και οι 2 χρειάστηκαν αντικατασταση η οποία έγινε ακόμα και στους 15 μήνες που ηταν ο ένας... 1
igoods Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Σήμερα πήγα iphone 5 με πρόβλημα στη οθόνη (ροζ χρώμα στη μέση της οθόνης ίσως λόγω κόλλας κατά τη συναρμολόγηση, είναι αρκετά συχνό φαινόμενο παραδόξως) Αγορασμένο τον νοέμβρη του 2012, έδειξα μόνο μια εκτύπωση από το site της Wind για τα δυο χρόνια εγγύηση σε "ΟΛΑ" τα κινητά και περιμένω την απάντηση ? Επίσης φρόντισα να φωτογραφίσω μέσα στο κατάστημα της Wind στο περιστέρι το λευκό αυτοκόλλητο της υγρασίας που φαίνεται από το Sim Tray, μην έχουμε τίποτα καταστάσεις Arvato Style. Τέελος μια ερώτηση σε περίπτωση αγοράς κινητου από ευρώπη ή ευρωπαικού από ελληνικό κατάστημα Σκρουτζ και κ.λ.π. η infoquest θα μας καλυψει δυο χρόνια? Αν το παρεις απο ελληνικο καταστημα το πας πισω στο καταστημα που το πηρες..Εαν εχει αγοραστει απο apple store ευρωπης τοτε πηγαινε infoquest... 1
aret1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή το έτερον ήμισι αγόρασε ένα iphone 5s από Σκρουτζ και αναρωτιώμουνα αν θα μου καλύψει η infoquest το δεύτερο χρόνο εγγύησης. Θα τηλεφωνήσω infoquest και θα ενημερώσω τόσο για Wind όσο και για infoquest! Ευχαριστω για τις απαντήσεις.
haHa Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Κοιτα να δεις που αν τους κολλήσεις λιγο με την "ευρωπαική οδηγία" κανουν κανονικά αντικατασταση σε 2-3 ημέρες... Αγοράσαμε 4 γνωστοί απο σκρουτζομάγαζο και οι 2 χρειάστηκαν αντικατασταση η οποία έγινε ακόμα και στους 15 μήνες που ηταν ο ένας... Ειναι θετικο που κανει τετοιες διευκολυνσεις ακομα και αν δεν ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο. Μακαρι να εκαναν και το ιδιο και στα apple macbook, αλλα εκει ειναι αρκετα τα λεφτα και δεν κανουν δωρεαν επισκευες οταν οι συσκευες ειναι μετα το περας του 1 ετους εγγυησης.
igoods Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ειναι θετικο που κανει τετοιες διευκολυνσεις ακομα και αν δεν ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο. Μακαρι να εκαναν και το ιδιο και στα apple macbook, αλλα εκει ειναι αρκετα τα λεφτα και δεν κανουν δωρεαν επισκευες οταν οι συσκευες ειναι μετα το περας του 1 ετους εγγυησης. Ειναι για την ψυχη της μανας τους οπως ειπα και πριν κατι σελιδες.... Οποτε δεν χρειαζεται να απορεις το γιατι..
Johny Q Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ειναι για την ψυχη της μανας τους οπως ειπα και πριν κατι σελιδες.... Οποτε δεν χρειαζεται να απορεις το γιατι.. Όχι πάλι!! Χαχαχαχαχ.. Αφού δε θέλει να καταλάβει, τι το παιδεύεις; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2014 από Johny Q 1
ts13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Johny Q (y)<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
haHa Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ειναι για την ψυχη της μανας τους οπως ειπα και πριν κατι σελιδες.... Οποτε δεν χρειαζεται να απορεις το γιατι.. Όχι πάλι!! Χαχαχαχαχ.. Αφού δε θέλει να καταλάβει, τι το παιδεύεις; Συνεχιζετε να λετε ανακριβειες που φυσικα δεν μπορειτε να τις στηριξετε με καποιον ΝΟΜΟ. To μονο που μενει ειναι η ειρωνια οταν δεν εχει καποιος επιχειρηματα και ετσι θα συνεχισετε. Μεχρι στιγμης ο Johny Q εχει δημοσιευσει αυτο το ποστ για να υποστηριξει τα λεγομενα του, αλλα δεν προσεξε οτι αυτο που παρεθεσε υποστηριζει το ακριβως αντιθετο, ουτε ενα 5χρονο δεν θα εκανε τετοιο λαθος: https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/ "2 έτη (ελάχιστο) από την ημερομηνία παράδοσης.1" και εδω η υποσημειωση 1: 1 .Στα περισσότερα κράτη-μέλη της ΕΕ, οι καταναλωτές μπορούν να υποβάλουν αξιώσεις μόνο για ελαττώματα που υπήρχαν κατά την παράδοση. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, όπως είναι η Δημοκρατία της Τσεχίας και η Ρουμανία. Η ευθύνη για την απόδειξη ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την παράδοση (συμπεριλαμβανομένων των λανθανόντων ελαττωμάτων), μεταφέρεται συνήθως στον καταναλωτή, μετά από μια περίοδο 6 μηνών από την ημερομηνία παράδοσης. Καλυτερα λοιπον απο το να σχολιαζουμε , να λεμε την αποψη μας κλπ ειναι να ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ και τι λενε ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, οχι τι θεωρουμε εμεις. Οι ΝΟΜΟΙ κλπ εχουν μεγαλυτερη ισχυ απο την αποψη του καθε Johny Q, haha κλπ, οποτε ας μεινουμε στην παραθεση αυτων και οχι στην αποψη του καθενος. --------------------------------------- Ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή το έτερον ήμισι αγόρασε ένα iphone 5s από Σκρουτζ και αναρωτιώμουνα αν θα μου καλύψει η infoquest το δεύτερο χρόνο εγγύησης. Θα τηλεφωνήσω infoquest και θα ενημερώσω τόσο για Wind όσο και για infoquest! Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Τι σου ειπε η infoquest για τον υποτιθεμενο δευτερο χρονο εγγυησης; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2014 από haHa
Johny Q Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Χαρα στο κουραγιο σου παντως. Αυτο δε μπορω να μην στο αναγνωρισω.
aret1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Οταν ειχα μιλησει πριν τα χριστούγεννα, χωρις να εχω κάποιο θέμα απλά για να δω που "βρισκόμαστε", μόλις είπα ότι πρέπει να με καλύψουν για 2 χρόνια μου είπε, "δε θα τσακωθούμε, εμείς ότι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε". Η κοπέλλα που μίλησα μου είπε ότι εμείς παίρνουμε την Apple και συνήθως μας λέει να καλύψουμε τη βλάβη. Για να μην τα πολυλογώ πήρα την Apple , (ο ενοχλητικός και έτσι χαχαχα). Το σηκώνει ένας από το helpdesk, απαντώντας μου σε άψογα ελληνικά, ότι αν θέλω να μου ανοίξει μητρώο να με καταχωρίσει στο σύστημα; Ουτώς ώστε αν έχω πρόβλημα να το δούν αυτόματα στο service στη Ελλάδα. Αυτά μου είπαν !!! Επίσης το ηχογραφημένο μήνυμα έλεγε ότι στην ευρώπη υπάρχει διετής εγγύηση αλλά δεν πολυκατάλαβα για αυτό και ρώτησα τον τύπο, ο οποίος δεν έφερε καμμία αντίρρηση, απαντώντας μου "βέβαια κύριε". Επίσης διαβάζοντας αγγλικά forum (δεν εχω προχειρο λινκ αλλα θα προσπαθησω να το βρω), στην Αγγλία όσοι αγόρασαν από applestore Αγγλίας καλυφθηκαν κανονικά 2 χρόνια εγγύησης (γιατί για το 2ο χρόνο θεωρείται πωλητής η ίδια η apple). Αντιθέτως όσοι αγόρασαν από resellers είχαν τα δικά μας θέματα και διαφωνίες. ! Πιστεύω ότι η απόλυτη λύση στο θέμα διαφωνία το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι λάθος η μεταξύ μας αντιπαράθεση αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ της apple. θέλω ξεκάθαρη απάντηση και όχι απαντησεις πολαπλών ερμηνειών!!! όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές και γελοιότητες από το μέρος της apple. Θα προτείνω κάτι άσχετα με το ποιός από τους συμφορουμίτες έχει δίκιο ή όχι, για να δούμε ρεαλιστικα τι μπορούμε να διακδικήσουμε. Το τηλέφωνο της apple στο helpdesk έχει αστική χρέωση νομίζω?! . Μπορούμε να πάρουμε όσοι θέλουμε και να καταγράψουμε τις απαντήσεις που θα μας δωθούν. Με αυτό το τρόπο θα δούμε τι ακριβώς γίνεται.
haHa Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Επίσης διαβάζοντας αγγλικά forum (δεν εχω προχειρο λινκ αλλα θα προσπαθησω να το βρω), στην Αγγλία όσοι αγόρασαν από applestore Αγγλίας καλυφθηκαν κανονικά 2 χρόνια εγγύησης (γιατί γιατο 2ο χρόνο θεωρείται πωλητής η ίδια η apple). Αντιθέτως όσοι αγόρασαν από resellers είχαν τα δικά μας θέματα και διαφωνίες. ! Ενα χρονο ΕΓΓΥΗΣΗ δινει και στην Αγγλια η apple. Εχω αγορασει 3 macbook απο applestore Αγγλιας και οταν περασε ο ενας χρονος της εγγυησης , αρνηθηκαν να το επισκευασουν δωρεαν(και η αντιπροσωπεια εδω , αλλα και το applestore Αγγλιας) παρα τις πολλες πιεσεις. Επισης, ο αντιστοιχος νομος που εδω μιλαει για 2 χρονια δικαιωματα για πραγματικα ελαττωματα που υπηρχαν κατα την παραδοση, στην Αγγλια ειναι ... 6 χρονια. Φανταζομαι μερικοι οπως ο Johny Q θα το μεταφρασουν σαν "6 χρονια εγγυηση". http://www.apple.com/uk/legal/statutory-warranty/ Φυσικα , αυτα τα δικαιωματα για 6 χρονια στην Αγγλια (αντιστοιχα με τα δικαιωματα για 2 χρονια εδω στην Ελλαδα) δεν ειναι εγγυηση και αφορουν μονο ελλατωματα που υπηρχαν κατα την παραδοση, οπως γραφει χαρακτηριστικα η σελιδα της Apple, που ανεφερε και ο Johny Q και igoods, αλλα δεν την διαβασαν. In most EU member states, consumers may only claim for defects that were present on delivery. There are some exceptions, including Czech Republic and Romania. The burden to prove that the defect (including latent defects) existed on delivery generally shifts to the consumer after the expiry of a period of 6 months from date of delivery. Εδω και το αντιστοιχο στα Ελληνικα: https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/ "2 έτη (ελάχιστο) από την ημερομηνία παράδοσης.1" και εδω η υποσημειωση 1: 1 .Στα περισσότερα κράτη-μέλη της ΕΕ, οι καταναλωτές μπορούν να υποβάλουν αξιώσεις μόνο για ελαττώματα που υπήρχαν κατά την παράδοση. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, όπως είναι η Δημοκρατία της Τσεχίας και η Ρουμανία. Η ευθύνη για την απόδειξη ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την παράδοση (συμπεριλαμβανομένων των λανθανόντων ελαττωμάτων), μεταφέρεται συνήθως στον καταναλωτή, μετά από μια περίοδο 6 μηνών από την ημερομηνία παράδοσης. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Πιστεύω ότι η απόλυτη λύση στο θέμα διαφωνία το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι λάθος η μεταξύ μας αντιπαράθεση αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ της apple. θέλω ξεκάθαρη απάντηση και όχι απαντησεις πολαπλών ερμηνειών!!! όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές και γελοιότητες από το μέρος της apple. Θα προτείνω κάτι άσχετα με το ποιός από τους συμφορουμίτες έχει δίκιο ή όχι, για να δούμε ρεαλιστικα τι μπορούμε να διακδικήσουμε. Το τηλέφωνο της apple στο helpdesk έχει αστική χρέωση νομίζω?! . Μπορούμε να πάρουμε όσοι θέλουμε και να καταγράψουμε τις απαντήσεις που θα μας δωθούν. Με αυτό το τρόπο θα δούμε τι ακριβώς γίνεται. Ακομα και οι απαντησεις στο τηλεφωνο δεν αποτελουν αποδειξεις ή κατι που μπορουμε ως καταναλωτες να χρησιμοποιησουμε και να το εκμεταλευθουμε για να καλυπτωμαστε για παραπανω χρονο απο εγγυηση. Δεν υπαρχουν πολλαπλες ερμηνειες, η apple στο site της εχει ξεκαθαρη απαντηση. Δεν εχει σημασια τι λεω εγω ή καποιος αλλος,σημασια εχει τι λεει ο ΝΟΜΟΣ και τι λεει επισημα η apple. Αναγκαστηκε και εφτιαξε αυτην την σελιδα για να μην υπαρχουν παρερμηνειες κλπ. Εδω τι λεει για Ελλαδα: https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/ "2 έτη (ελάχιστο) από την ημερομηνία παράδοσης.1" και εδω η υποσημειωση 1: 1 .Στα περισσότερα κράτη-μέλη της ΕΕ, οι καταναλωτές μπορούν να υποβάλουν αξιώσεις μόνο για ελαττώματα που υπήρχαν κατά την παράδοση. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, όπως είναι η Δημοκρατία της Τσεχίας και η Ρουμανία. Η ευθύνη για την απόδειξη ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την παράδοση (συμπεριλαμβανομένων των λανθανόντων ελαττωμάτων), μεταφέρεται συνήθως στον καταναλωτή, μετά από μια περίοδο 6 μηνών από την ημερομηνία παράδοσης. Πιο πανω, παρεθεσα και τι λεει η apple για την αγορα της Αγγλιας. Συμφωνα με την λογικη μερικων, στην Αγγλια τα προιοντα apple (macbook,iphone )θα πρεπει να εχουν "6 χρονια ΕΓΓΥΗΣΗ" ...
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 haHa, επειδή το έχεις ψάξει πολύ το θέμα μια ερώτηση. Πως αποδεικνύουμε ότι το προϊόν ήταν ελαττωματικό κατά την παράδοση όταν πάμε πχ μετά από 6 μήνες? Με αυτή τη λογική θα γινόταν ένας επιτόπιος έλεγχος της στιγμή της αγοράς ότι όλα δουλεύουν οκ και μετά δε θα μας κάλυπτε κανείς. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί αυτό (άσχετα με το θέμα 1-2 χρόνια εγγύηση που και για μένα από τη στιγμή που η πρώτη απάντηση μετά τον ένα χρόνο είναι ότι βρίσκεσαι εκτός εγγύησης τόσο είναι και η εγγύηση, εκτυπώσεις, πιέσεις, ινκα κλπ δεν τα κάνουν οι περισσότεροι)
igoods Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Οταν ειχα μιλησει πριν τα χριστούγεννα, χωρις να εχω κάποιο θέμα απλά για να δω που "βρισκόμαστε", μόλις είπα ότι πρέπει να με καλύψουν για 2 χρόνια μου είπε, "δε θα τσακωθούμε, εμείς ότι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε". Η κοπέλλα που μίλησα μου είπε ότι εμείς παίρνουμε την Apple και συνήθως μας λέει να καλύψουμε τη βλάβη. Για να μην τα πολυλογώ πήρα την Apple , (ο ενοχλητικός και έτσι χαχαχα). Το σηκώνει ένας από το helpdesk, απαντώντας μου σε άψογα ελληνικά, ότι αν θέλω να μου ανοίξει μητρώο να με καταχωρίσει στο σύστημα; Ουτώς ώστε αν έχω πρόβλημα να το δούν αυτόματα στο service στη Ελλάδα. Αυτά μου είπαν !!! Επίσης το ηχογραφημένο μήνυμα έλεγε ότι στην ευρώπη υπάρχει διετής εγγύηση αλλά δεν πολυκατάλαβα για αυτό και ρώτησα τον τύπο, ο οποίος δεν έφερε καμμία αντίρρηση, απαντώντας μου "βέβαια κύριε". Επίσης διαβάζοντας αγγλικά forum (δεν εχω προχειρο λινκ αλλα θα προσπαθησω να το βρω), στην Αγγλία όσοι αγόρασαν από applestore Αγγλίας καλυφθηκαν κανονικά 2 χρόνια εγγύησης (γιατί για το 2ο χρόνο θεωρείται πωλητής η ίδια η apple). Αντιθέτως όσοι αγόρασαν από resellers είχαν τα δικά μας θέματα και διαφωνίες. ! Πιστεύω ότι η απόλυτη λύση στο θέμα διαφωνία το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι λάθος η μεταξύ μας αντιπαράθεση αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ της apple. θέλω ξεκάθαρη απάντηση και όχι απαντησεις πολαπλών ερμηνειών!!! όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές και γελοιότητες από το μέρος της apple. Θα προτείνω κάτι άσχετα με το ποιός από τους συμφορουμίτες έχει δίκιο ή όχι, για να δούμε ρεαλιστικα τι μπορούμε να διακδικήσουμε. Το τηλέφωνο της apple στο helpdesk έχει αστική χρέωση νομίζω?! . Μπορούμε να πάρουμε όσοι θέλουμε και να καταγράψουμε τις απαντήσεις που θα μας δωθούν. Με αυτό το τρόπο θα δούμε τι ακριβώς γίνεται. "Επίσης το ηχογραφημένο μήνυμα έλεγε ότι στην ευρώπη υπάρχει διετής εγγύηση αλλά δεν πολυκατάλαβα για αυτό και ρώτησα τον τύπο, ο οποίος δεν έφερε καμμία αντίρρηση, απαντώντας μου "βέβαια κύριε"" Μην συνεχιζεις την παραπληροφορηση..ειπαμε η apple δινει ενα χρονο και στην ευρωπη και ας λεει αλλα η ευρωπαικη οδηγια. η wind ειναι χαζη που επειδη αναγκαστηκα συμφωνα με την ευρωπαικη οδηγια πρεπει να καλυπτουν διετης εγγυηση αντι να κανει την παπια το γραφει με μεγαλα γραμματα στο site της ωστε να τραβαει και κοσμο νομιζοντας οτι κανει κατι το διαφορετικο βεβαια οπως ειπαμε παιδια..1 χρονο εγγυηση.Μετα ειναι για την ψυχη του jobs κτλ.
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Πάντως η wind στα χαρακτηριστικά των iPhone 1 χρόνο εγγύηση λέει ενώ σε άλλες μάρκες λέει 2
haHa Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Πάντως η wind στα χαρακτηριστικά των iPhone 1 χρόνο εγγύηση λέει ενώ σε άλλες μάρκες λέει 2 Λεει 1 χρονο ΕΓΓΥΗΣΗ αντιπροσωπειας (γιατι τοσο δινει η apple), τον 2ο χρονο τον καλυπτει η ιδια η wind. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=587 ------------------ Μην συνεχιζεις την παραπληροφορηση..ειπαμε η apple δινει ενα χρονο και στην ευρωπη και ας λεει αλλα η ευρωπαικη οδηγια. η wind ειναι χαζη που επειδη αναγκαστηκα συμφωνα με την ευρωπαικη οδηγια πρεπει να καλυπτουν διετης εγγυηση αντι να κανει την παπια το γραφει με μεγαλα γραμματα στο site της ωστε να τραβαει και κοσμο νομιζοντας οτι κανει κατι το διαφορετικο βεβαια οπως ειπαμε παιδια..1 χρονο εγγυηση.Μετα ειναι για την ψυχη του jobs κτλ. Συνεχιζεις τα ιδια και φυσικα αγνοεις αυτα που γραφει η apple στο site που εσυ ανφεφερες.. Τωρα μαλιστα φαινεται να γνωριζεις και τον λογο(δεν σκεφτηκες οτι μπορει να ειναι ενα δυνατο χαρτι-πλεονεκτημα σε σχεση με τους αλλους και για αυτο το διαφημιζει) που η wind αποφασισε να δωσει 2 χρονια εγγυηση. Φανταζομαι και αλλες εταιριες που δινουν σε μερικα λαπτοπ 3 χρονια εγγυηση ή και 5 χρονια σε desktop, το εκαναν συμφωνα με το σκεπτικο σου, επειδη το υπαγορευει ο ΝΟΜΟΣ.. ---------------------------------------------------------------------- Επαναλαμβανω: ας μην προσπαθουμε να ερμηνευσουμε. Ας μιλαμε με links και επισημες παραθεσεις. Εδω τι λεει η apple: https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/ "2 έτη (ελάχιστο) από την ημερομηνία παράδοσης.1" και εδω η υποσημειωση 1: 1 .Στα περισσότερα κράτη-μέλη της ΕΕ, οι καταναλωτές μπορούν να υποβάλουν αξιώσεις μόνο για ελαττώματα που υπήρχαν κατά την παράδοση. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, όπως είναι η Δημοκρατία της Τσεχίας και η Ρουμανία. Η ευθύνη για την απόδειξη ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την παράδοση (συμπεριλαμβανομένων των λανθανόντων ελαττωμάτων), μεταφέρεται συνήθως στον καταναλωτή, μετά από μια περίοδο 6 μηνών από την ημερομηνία παράδοσης. Ο καθενας ειναι ελευθερος να το ερμηνευσει οπως θελει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα