mastoras007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Εχω τα εξής ακουστικά http://www.e-shop.gr/product?id=PER.571751 Μετά την εγατάσταση τών windows 7 64bit ultimate απο windows xp 64bit ο ήχος μου έιναι αρκετά χάλια.. Λεσ και μιλάει κάποιος σε ένα μεγάλο δωμάτιο και είναι στήν άλη άκρη του δωματίου.. Δέν ξέρω άν με ποιάνετε.. το περίεργο είναι το εξής.. Οταν το έχω στην επιλογή headphone το κάνει αυτο.. Οταν όμος το βάζω στήν επιλογή front sreaker out ο ήχος φτάχνει και ακούγετε πού καλά με το μειονέκτημα οτι μειόνετε αισθητά η ένταση του.. ξέρει κανείς τι παίζει??
Occultist Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Αν εννοείς ότι ακούγεται χάλια σε σχέση με τα WinXP, πιθανότατα έχεις δίκιο γιατί τα 7 δεν έχουν hardware acceleration στον ήχο... Δοκίμασε πάντως να ενημερώσεις τους drivers, μήπως βελτιωθεί η κατάσταση.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 σε μπροστινη θυρα τα συνδεεις; αν ναι μπες στο bios και αλλαξε την επιλογη σε HD audio(η azalia) στο front panel.
mastoras007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οχι τα συνδέω στην πίσο θύρα δέν έχω μπροστινή έτσι κ αλιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα