ariadni88 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Γεια σας! Θα ήθελα τη βοήθειά σας! Αποφάσισα να πάρω καινούριο laptop και είμαι ανάμεσα σε δύο: 1) http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-toshiba-satellite-c55-a-1nk 2) http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-lenovo-g510-i5-4200m-59404110 Είμαι σε δίλημμα. Εσείς τι λέτε;.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 προσωπικα θα πηγαινα στο lenovo βασει των αναγκων μου βεβαια(αν μιλαμε για δουλεια γραφειου/εργασιες/ιντερνετ/ταινιες κλπ κλπ πλην παιχνιδιων-και δεν εννοω fb games ) τα 150€ παραπανω που εχει το toshiba δεν δικαιολογουν την υπαρξη ξεχωριστης καρτας γραφικων. 1
ariadni88 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Βασικά σε αυτό θα κατέληγα λόγω μεγαλύτερης χωρητικότητας σκληρού δίσκου και χαμηλότερης τιμής αλλά δεν είμαι σίγουρη για τη μάρκα. Αν είναι καλή κ.τ.λ. Αν αγοράσω τελικά toshiba θα είναι μόνο για το όνομα. Τώρα κατάλαβα τι εννοείς με "την ξεχωριστή κάρτα γραφικών". Τώρα το πρόσεξα. Παίζει κανένα ρόλο αυτό;
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 η lenovo ειναι πολυ γνωστη και με πολυ καλη εγγυηση εφαμιλλη της dell. ρολο θα παιξει αν χρειαστεις καποια βαρια γραφικη εφαρμογη που η ΗD 4000 του επεξεργαστη δεν θα μπορεσει να την κανει σε συντομο χρονικο διαστημα.
ramarg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Lenovo Ακουω τα καλυτερα και την εμπιστευομαι..Χωρις βεβαια να υποτιμησω την toshiba..Ειναι σκυλια..Εγγυημενα..Απλά ζεστένονται αρκετα (τα τοσίμπα) Ο,τι χρειαστεις μη διστάσεις..
ariadni88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Λόγω εμπειρίας, ξέρω ότι τα toshiba είναι πολύ καλά. Μια ερώτηση που θέλω να κάνω είναι ποια στοιχεία θα πρέπει να κοιτάξω αν θέλω τον υπολογιστή για εργασίες, κατέβασμα, ταινίες, τραγούδια, δημιουργία βίντεο και κανένα παιχνιδάκι. Εννοώ επεξεργαστή, κάρτα μνήμης, μέγεθος μνήμης ram... κ.τ.λ. Έχω ψιλομπερδευτεί!
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 προσδιορισε το κανενα παιχνιδακι. Αλλες απαιτησεις εχουντα fb games,αλλες τα sims,αλλες τα bf,crysis κλπ. το μονο σιγουρο ειναι η ραμ,θες 4 γιγα και ανω στις μερες μας ωστε να ειναι ανετο το συστημα.Νομιζω πλεον τα 4γιγα ειναι στανταρ που βρισκεις στα λαπτοπ.
ariadni88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ένα παιχνίδι που παίζω για παράδειγμα είναι το rising cities και παλιότερα έπαιζα το free realms. Το τελευταίο μάλιστα σταμάτησα να το παίζω γιατί κολλούσε πολύ και τα γραφικά του ήταν χάλια (και γι' αυτό βέβαια έφταιγε ο υπολογιστής μου).
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 απ οτι βλεπω και τα 2 παιχνιδια ειναι flash games. Πιστευω ενας i3 με μια GT720M η 8670Μ θα ειναι υπερκομπλε για τα συγκεκριμενα.
ariadni88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Το GeForce 710M είναι καλύτερο ή χειρότερο από αυτά που αναφέρεις;
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 χειροτερο. Βεβαια επειδη δεν μπορω να παιξω τα συγκεκριμενα παιχνιδια,χρειαζονται εγγραφη,δεν μπορω να ειμαι και σιγουρος οτι θα σε καλυψει και η 720Μ. Στανταρ ομως και οι 2(720Μ,8670Μ)ειναι δυνατοτοτερες απο οποιαδηποτε ενσωματωμενη καρτα γραφικων.
ariadni88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ωραία. Κατάλαβα. Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! Τελικά μπορεί να καταλήξω και σ'αυτόν: http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-dell-inspir-3537,i5-4200,6g,1t,8670,w Είναι περίπου στην ίδια τιμή με τον toshiba και έχει καλύτερες προδιαγραφές! Σωστά;
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 πολυ καλη επιλογη το συγκεκριμενο αν και πιστευω θα μπρουσε να ηταν ενα κλικ φτηνοτερο. Αψογη και η εγγυηση της dell οσες φορες τη χρειαστηκα. Ενδεχεται ομως να σε ξενερωσει το αρκετο πλαστικο που βαζει στις απλες σειρες η dell(πχ πιεζεις εξωτερικα την οθονη και βουλιαζει το καπακι κλπ)
ariadni88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλά... ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα που αναφέρεις. Κάτι άλλο που με απασχολεί είναι το πληκτρολόγιο. Στις φωτογραφίες φαίνεται πως είναι μόνο αγγλικό. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γίνεται στους υπολογιστές που κυκλοφορούν στην Ελλάδα να μην υπάρχουν ελληνικοί χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο; Ξέρει να μου απαντήσει κανείς;;;; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2014 από ariadni88 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα