Panagiotis32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Εχω ενα λαπτοπ dell 15R inspiron N5010 με χαλασμένη μπαταρία πανω και πρόσφατα χάλασε και ο φορτιστής. Αγόρασα εναν πολυφορτιστή ISY απο τα multirama και οταν τον χρησιμοποίησα πρώτη φορά στη φόρτωση των bios μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι επειδή δεν έχω τον αυθεντικό φορτιστή η μπαταρία δεν θα φορτίζει και οτι οι επιδόσεις του συστήματος θα είναι μειωμένες κτλ. Ο φορτιστής έχει τα σωστά watt kai volt οπότε υποθέτω οτι παίρνει το ρεύμα που χρειάζεται. Το θέμα ειναι, υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ώστε να αυξηθούν ξανα οι επιδόσεις του λαπτοπ? Καποια αλλαγή στις ρυθμίσεις των bios ίσως ξεγελάσει το λαπτοπ και να είναι σαν να εχει αυθεντικό φορτιστή.
SPANK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Αν θα ειναι αυθεντικός ο φορτιστής η οχι δεν επηρεάζει τις επιδόσεις του laptop καθως το μονο που κανει ειναι να δίνει ρεύμα στο laptop και στην μπαταρία , αν δεν ηταν σωστός ο φορτιστής δεν θα άναβε καθόλου το laptop. Το πρόβλημα που λές με τις επιδόσεις το βλέπεις καπου η απλα το υποθέτεις επειδή στο ειπε στο bios ?
coolerman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 αυτό πάντως με τον φορτιστή ισχύει(το αναγνωρίζει ότι δεν είναι αυθεντικός)έχει ξανά αναφερθεί εδω μέσα. είχε κάνει "μόντα" με άλλον φορτιστή και απ' ότι θυμάμαι,δούλεψε!
Panagiotis32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Οι επιδόσεις του λαπτοπ επεσαν αισθητά απο τότε που πήρα τον καινούριο φορτιστή, μου εβγαλε και το μηνυμα στο bios οποτε είναι σίγουρα αυτό. Τι μπορούμε να κάνουμε?
coolerman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Τι μπορούμε να κάνουμε? κοίταξε τις αγγελίες για γνήσιο μτχ. το παλιό τροφοδοτικό το έχεις;;?
Panagiotis32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ο παλιος ο φορτιστής εχει χαλάσει. αλλον δεν αγοράζω ηδη εδωσα 40 ευρω γι'αυτον και δεν αξιζει να δωσω αλλα λεφτά μιας και το λαπτοπ δεν θα το κρατήσω για πολυ ακομα. το εχω ηδη 4 χρονια. θελω οσο το κρατησω να τρεχει οσο το δυνατον καλύτερα..
Roger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ψαξε σε παλαιοτερο θεμα στο forum.Ο γνησιος φορτιστης εχει μεσα τσιπακι το οποιο το αναγνωριζει η motherboard και επιτρεπει την φορτιση στην ουσια,oι imitation φορτιστες δεν το εχουν ολοι με αποτελεσμα αυτα τα προβληματα.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 τσεκαρε αν στο bios εχει να απενεργοποιησεις αυτη την προστασια. Πρεπει να το αναφερει σαν adapter warnings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα