Προς το περιεχόμενο

usb device not recognized spam


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μου εμφανίζεται συνεχώς το μήνυμα του τίτλου και κάνει τον ήχο της σύνδεσης και της αποσύνδεσης μιας συσκευής εναλλαξ. Ακόμη και όταν δεν έχω κάποια συσκευή πάνω συνεχίζει. Κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Μεχρι στιγμής αυτα που βρήκα και έκανα είναι το να βγάλω το πισι απτο ρεύμα για λίγο και το να αφαιρέσω την μπαταρία της μητρικής καθώς τίποτα απο το device manager δεν πιάνει.

Δημοσ.

Κοίταξε καλά όλα τα usb μην έχει σπάσει - στραβώσει κάποιο. Αποσύνδεσε τις θύρες του κουτιού. Απενεργοποίησε από το bios τις usb και δες αν συνεχίζει. Αν έχεις κάνα περίεργο κουτί που έχει controllers κτλ που συνδέονται σε εσωτερικό usb  βγάλε και αυτά, Κάνε και μία επαναφορά συστήματος αν δεν πιάσουν αυτά , αν και λίγο δύσκολο να γίνει με αυτό

Δημοσ.

επαναφορά συστήματος έκανα ήδη δεν έπιασε.... Ναι το κουτι έχει καποιες θύρες σαν hub μπροστά θα τις βγάλω και θα δείξει... ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

το πειραξα το πειραξα και τωρα το εχω κανει disable αλλά δεν αλλαξε κατι ακομα χτυπαει και επειδη ηταν unknown device δεν μπορούσα oute uninstall oute roll back .... Δεν ειναι οι μπροστινές usb του κουτιού μόλις το τσέκαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...