tasosm92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μου εμφανίζεται συνεχώς το μήνυμα του τίτλου και κάνει τον ήχο της σύνδεσης και της αποσύνδεσης μιας συσκευής εναλλαξ. Ακόμη και όταν δεν έχω κάποια συσκευή πάνω συνεχίζει. Κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Μεχρι στιγμής αυτα που βρήκα και έκανα είναι το να βγάλω το πισι απτο ρεύμα για λίγο και το να αφαιρέσω την μπαταρία της μητρικής καθώς τίποτα απο το device manager δεν πιάνει.
guardianx71 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Κοίταξε καλά όλα τα usb μην έχει σπάσει - στραβώσει κάποιο. Αποσύνδεσε τις θύρες του κουτιού. Απενεργοποίησε από το bios τις usb και δες αν συνεχίζει. Αν έχεις κάνα περίεργο κουτί που έχει controllers κτλ που συνδέονται σε εσωτερικό usb βγάλε και αυτά, Κάνε και μία επαναφορά συστήματος αν δεν πιάσουν αυτά , αν και λίγο δύσκολο να γίνει με αυτό
tasosm92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 επαναφορά συστήματος έκανα ήδη δεν έπιασε.... Ναι το κουτι έχει καποιες θύρες σαν hub μπροστά θα τις βγάλω και θα δείξει... ευχαριστώ πολύ.
~mxls~ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Στο device manager δεν σου είχε καμία ένδειξη με θαυμαστικό;
tasosm92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 το πειραξα το πειραξα και τωρα το εχω κανει disable αλλά δεν αλλαξε κατι ακομα χτυπαει και επειδη ηταν unknown device δεν μπορούσα oute uninstall oute roll back .... Δεν ειναι οι μπροστινές usb του κουτιού μόλις το τσέκαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα