Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κ παλι καλησπέρα στην παρέα...

Πήγα σήμερα κ είδα μερικά κινητά κ αποφάσισα οτι θέλω κάτι πανω απο 4.7 inch οθόνη...

Μέχρι 300 ευρώ βλέπω οτι το xperia z είναι όλα τα λεφτά...φοβερή κάμερα,γρήγορος επεξεργαστής,Ραμ 2 GB,υποδοχή sdcard..αυτά που ψάχνω δλδ..

Ήμουν έτοιμος να πάρω το lg l9 ii αλλά δεν με ενθουσίασε κ τόσο πολύ..

Τι λετε είναι vfm σε αυτά τα λεφτά?

Θέλω καλη κάμερα κ υποδοχή sdcard..

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Καλο το Ζ αλλα η καμερα του δυστυχως δεν ειναι τοσο τρομερη οσο φανταζεσαι(ναι εχει περασει απο τα χερια μου) η οθονη ειναι υπερβολικα "ξεπλυμενη" και εχει αθλιες γωνιες θεασης ΚΑΙ το μεγαλυτερο προβλημα το σερβις της σονυ στην Ελλαδα που λεγεται αρβατο(που κακο χρονο να εχουν).Προσωπικα αυτα τα θεωρω πιο σημαντικα απο την ελλειψη SD ασε που για την περιπτωση που δεν σου φτανουν τα 16GB μπορεις να τη βγαλεις με OTG.Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για κινητα που δεν υπαρχει λογος να τα φορτωνουμε με αχρηστα πραγματα που δεν προκειται να τα χρησιμοποιησουμε ποτε.Θυμαμαι οταν ειχα παρει τη συσκευη μου μου ελεγαν ολοι ποσο αδεια την εχω παρολο που ειχα και SD και τα παντα και τους απαντουσα απλα οτι δεν βρισκω λογο να φορτωνω 150 games απο τα οποια παιζω μονο τα 10(για παραδειγμα τωρα)

• Like 1
Δημοσ.

πολυ καλη επιλογη, σε αυτα τα λεφτα και φυσικα εαν δεν εχεις θεμα με μια ΟΘΟΝΑΡΑ θα ηταν το νοτε 2, εκπληκτικη μπαταρια, δεχεται micro sd η καμερα του αρκετα καλη (δεν αγγιζει το g2 αλλα ειναι καλη).. γενικα πολυ γρηγορο smartphone και σε αντιθεση με το s3 με το οποιο πολλοι το συσχετιζουν τρεχει το touchwiz της sammy πολυ καλα ( δεν το συγγρινω με pure android βλεπε nexus 5 αλλα για touchwiz συσκευη πεταει και δεν εχει καμοια σχεση με το s3)!

• Like 1
Δημοσ.

πολυ καλη επιλογη, σε αυτα τα λεφτα και φυσικα εαν δεν εχεις θεμα με μια ΟΘΟΝΑΡΑ θα ηταν το νοτε 2, εκπληκτικη μπαταρια, δεχεται micro sd η καμερα του αρκετα καλη (δεν αγγιζει το g2 αλλα ειναι καλη).. γενικα πολυ γρηγορο smartphone και σε αντιθεση με το s3 με το οποιο πολλοι το συσχετιζουν τρεχει το touchwiz της sammy πολυ καλα ( δεν το συγγρινω με pure android βλεπε nexus 5 αλλα για touchwiz συσκευη πεταει και δεν εχει καμοια σχεση με το s3)!

Παρά είναι οθοναρα το 5.5

Θα δω μήπως βάλω παραπάνω ευρώ κ κοιτάξω το G2,nexus 5 k s4...ποιο έχει καλύτερη κάμερα το g2 η το s4?

Δημοσ.

οπως το βλεπει κανεις,εγω θεωρω οτι το μεγεθος της οθονης ειναι απλα μια συνηθεια, περα απο εκει, αν θελεις να δωσεις κατι παραπανω οπως λες πανε για g2..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το z1 εχει εκπληκτική κάμερα και τρομερή νυχτερινή λήψη...επίσης κανεις ζουμ στις φωτογραφίες και βλέπεις ακόμα και πρόσωπα απο μεγάλη απόσταση (εχει 21mp camera) και ιδια τεχνικά χαρακτηριστικά με τις ναυαρχιδες σε πολυ καλύτερη τιμη ομως...αν πας σε ενα κατάστημα να το χαζεψεις θα καταλαβεις

Επεξ/σία από libero1899
Δημοσ.

Το z1 εχει εκπληκτική κάμερα και τρομερή νυχτερινή λήψη...επίσης κανεις ζουμ στις φωτογραφίες και βλέπεις ακόμα και πρόσωπα απο μεγάλη απόσταση (εχει 21mp camera) και ιδια τεχνικά χαρακτηριστικά με τις ναυαρχιδες σε πολυ καλύτερη τιμη ομως...αν πας σε ενα κατάστημα να το χαζεψεις θα καταλαβεις

Δεν βαρεθηκες να κανεις copy-paste το ιδιο ποστ σε ολα τα θεματα?

Δημοσ.

παίδες καταλαβαίνω οτι το g2 k n5 είναι τα εργαλεία...αλλά εγώ χρειάζομαι υποδοχή καρτας..

γιαυτό είπα το xperia z..σκέφτομαι κ το s4..

αν είχε καλύτερη κάμερα το l9ii θαταν ένα ειδη στα χέρια μου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...