Aris0912 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Παιδια εχω μια ερωτηση,τι ειναι η custom rom για το android?εχω βρει σε μια σελιδα πως το κανω αλλα θελω να μου εξηγησετε τι κανει ακριβως στο κινητο.ευχαριστω !
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Εν ολίγοις αλλάζεις λειτουργικό και χάνεις την εγγύηση !!!
euxoulhs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 custom rom ειναι πειραγμενο λογισμικο το οποιο σε καποιες συσκευες τρεχει καλυτερα και πιο smooth απο τα stock roms αλλα και σε καποιες συσκευες δεν τρεχει καλυτερα.. root ειναι η διαδικασια που κανεις ωστε να εχεις τον πληρη ελεγχο του κινητου,εισαι ο admin με λιγα λογια, ενα παραδειγμα μπορεις να διαγραψεις οτι εφαρμογη σου καπνισει...(αυτο βεβαια απο την αλλη εχει κινδυνους γιατι εαν δεν γνωριζεις,μπορεις να διαγραψεις εφαρμογη συστηματος και μετα να μεινεις με το κινητο στο χερι) εσυ για ποιον λογο θες να πας σε κατι τετοιο;
kataramenos32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 vodafone smart 3 (ναι κοροιδεψε με ) Να σε κοροιδεψω γιατι?Απλα την επομενη φορα πιστευω θα κανεις καλυτερη ερευνα αγορας .Οσον αφορα τη συσκευη σου με μια custom rom σιγουρα θα παει πολυ καλυτερα αλλα το θεμα ειναι μην κανεις καμια πατατα και τη βγαλεις off
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Να σε κοροιδεψω γιατι?Απλα την επομενη φορα πιστευω θα κανεις καλυτερη ερευνα αγορας .Οσον αφορα τη συσκευη σου με μια custom rom σιγουρα θα παει πολυ καλυτερα αλλα το θεμα ειναι μην κανεις καμια πατατα και τη βγαλεις off Τετοια συσκευη την πειράζεις αφοβα και off να βγει τι ειχες τι εχασες
euxoulhs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 @NikosKallithea και off να βγει,μετα το παιδι μπορει να μην εχει money για αλλο κινητο και να ξεμεινει απο android=internet=fb.viber και σε οτι αλλο καιγεται..απλα να προσεξει παρα πολυ,γιατι για να περασω custom rom σενα vodafone smart 2 μου εβγαλε λιγο την παναγια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα