Legolas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδια εχω ενα Toshiba C855-10M και ενω ειμαι στο laptop η toshiba μου εστειλε διαθεσιμο update. Εγω το πατησα να κατεβαινει αλλα στη συνεχεια πατησα cancel γιατι κολλουσε το μηχανημα, ειχα και πολλα παραθυρα ανοιχτα....Κολλησε το μηχανημα, κανω επανεκκίνηση αλλα το pc δειχνει οτι ανοιγει αλλα η οθονη δειχνει μαυριλα.... Τι να κανω ?
Anorymous Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Γυρνα στην τελευταια σωστη εκκινηση , κανε ρεσταρτ και πατα F8
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 αν ηταν bios update περαστικα. θυμασαι τι update ηταν ομως; ειναι πολυ σημαντικο.
Legolas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 update bios απο windows ? Εχω μεινει πισω μου φαινεται αν γινεται Οχι δεν θυμαμαι τι update ηταν γαμωτο. Δοκιμασα να βγαλω μπαταρια κ ρευμα και πατησα το power για ενα λεπτο αλλα τιποτα
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 update bios απο windows ? Εχω μεινει πισω μου φαινεται αν γινεται Οχι δεν θυμαμαι τι update ηταν γαμωτο. Δοκιμασα να βγαλω μπαταρια κ ρευμα και πατησα το power για ενα λεπτο αλλα τιποτα σε λαπτοπ το 90% των bios update γινονται εντος windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα