bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Βλεπω το costumακι που εχω στο net ανανεωμενο ,ανακατασκευασμενο ,με διαφορα χρωματα, απο μαυρο ματ μεχρι μιλιταρε λουκ,με μετατροπες , διαφορα εξτρα και σκεφτομαι το οικονομικο κοστουμακι που χρειαζεται για ολα αυτα.. Εσεις εχετε βαλει χερι στα μηχανακια σας ? Αν ναι ανεβαστε καμμια φωτο και για εμας τους υπολοιπους Tα διχρωμα λαστιχα (μαυρο-ασπρο) που μπορουμε να τα βρουμε ?
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Βλεπω το costumακι που εχω στο net ανανεωμενο ,ανακατασκευασμενο ,με διαφορα χρωματα, απο μαυρο ματ μεχρι μιλιταρε λουκ,με μετατροπες , διαφορα εξτρα και σκεφτομαι το οικονομικο κοστουμακι που χρειαζεται για ολα αυτα.. Εσεις εχετε βαλει χερι στα μηχανακια σας ? Αν ναι ανεβαστε καμμια φωτο και για εμας τους υπολοιπους Tα διχρωμα λαστιχα (μαυρο-ασπρο) που μπορουμε να τα βρουμε ? ελπιζω να μην μιλας για παπια... 2
paylidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 ελπιζω να μην μιλας για παπια... κάτι μου λεει οτι για παπι λεει... προβλήματα που εχει ο κοσμός... και εγ μπήκα λεω ωχ θα δω κανεναν που τουμπαρε με το αμαξι, του το εκλεψαν κ.ο.κ. παμε να δούμε τι θα βγει αλλα διαβασα αυτό... Tα διχρωμα λαστιχα (μαυρο-ασπρο) που μπορουμε να τα βρουμε ? στα αμερικάνικα αυτοκίνητα της δεκαετίας του '60;
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 προβλήματα που εχει ο κοσμός... Δεν λεω για παπι αλλα για αυτο http://img.photobucket.com/albums/v635/dat_playboy_aaron/gzrat.jpg Κουκλακι δεν ειναι ? ( βρηκα παρομοιο και με μαυρες μπουκαλες , μαυρο φαναρι και τρελο τιμονι ) Θα μου πεις και original καλο ειναι.. http://www.totalmotorcycle.com/photos/2006models/2006models-Suzuki-MarauderGZ250b.jpg
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δεν λεω για παπι αλλα για αυτο http://img.photobucket.com/albums/v635/dat_playboy_aaron/gzrat.jpg Κουκλακι δεν ειναι ? ( βρηκα παρομοιο και με μαυρες μπουκαλες , μαυρο φαναρι και τρελο τιμονι ) αρρωστια ειναι. ειδικα η σελα... Επισης Πρεπει να λυσω ολο το μηχανακι για να το βαψω και να το κανω baremetal αλλα σκεφτομαι οτι δεν θα εχω μεταφορικο μετα... FML
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Σε ζηλευω μαστορα Για πες λιγο την διαδικασια που ακολουθεις και τα υλικα, αν δεν βαριεσαι .
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δεν βαζεις υλικα στο baremetal σαν συνολο αλλα κρατας ενα αρνητικο ισοζυγιο. Τουτεστιν ξυλωμα, καινουργια σελα, 2-3 κουτια χρωμα, σιγουρα ενα κουτι primer και ισως αναποδα, gold, ψαλιδια. στην χειροτερη θα το κανω ετσι αλλα αν δεν κοτευα να κοψω σκελετο θα το εκανα ετσι Σε ζηλευω μαστορα Για πες λιγο την διαδικασια που ακολουθεις και τα υλικα, αν δεν βαριεσαι . Ps δεν ειμαι μαστορας Ps2 θα μου φαει μερες το ντεποζιτο και στις δυο περιπτωσεις...
kage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 στην ελλαδα custom γινονται με παλια chopper.(virago,kawasaki vulcan ktl) εχω δει "γκαραζ"να ασχολουνται με αυτα. γιατι να δωσει καποιος 20-30χιλιαδες για REAL CUSTOM(απο τις σειρες που δειχνει στο discovery) χλωμο
viper2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Επ ωπ Νόμιζα οτι μιλάγαμε για customfighters. Mybad
viper2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Το γκομενάκια που θα κάθονται? Prive απολαύσεις is prive απολαύσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα