schumi46 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Διαθέτω ενα λαπτοπ της Toshiba μοντελο 6ετιας με αποτελεσμα να χρειαζεται αντικατασταση η μπαταρια του. Και μια γνησια της εταιριας κοστιζει 100 ευρω οποτε λόγω της παλαιοτητας δεν αξιζει. Εψαξα στο ebay για αλλες εταιριες και βρηκα με τα εξης χαρακτηριστικά Toshiba Satellite PA3534U-1BRS, Li-on, 10.8V, 4400mAh ενω η γνησια ειναι TOSHIBA PA3534U-1BRS, Li-on, 10.8V, 4000mAh. Υπαρχει διαφορα δηλαδη στα mAh. Γνωριζει καποιος αν ειναι συμβατη με το λαπτοπ η αν υπαρχει θεμα να προκληθει ζημια? Η ιμιτασιον κοστιζει μονο 22 ευρω. Ευχαριστω πολυ.
Johny Q Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οι ιμιτασιον ετσι κι αλλιως ειναι ρισκο. Αλλα σ αυτο που ρωτας, ναι τα mAh παιζουν ρολο. Δες την δικη σου και παρε μια αντιστοιχη.
schumi46 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οι ιμιτασιον ετσι κι αλλιως ειναι ρισκο. Αλλα σ αυτο που ρωτας, ναι τα mAh παιζουν ρολο. Δες την δικη σου και παρε μια αντιστοιχη. οκ ευχαριστω!
coolerman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 πές μας το μοντέλο μπαταρίας που έχει τώρα(χαλασμένη) μην κάνεις κανένα λάθος παραγγελία. όχι δεν έχει πρόβλημα με παραπάνω mah αν είναι το ίδιο που έχεις πεί(product number)κοίταξε εδω
ramarg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Mακριά από φθηνές απομιμήσεις...Γνήσιες μόνο αν σε σηκώνει οικονομικά..Εγώ σου προτείνω να τσεκάρεις τρίτου κατασκευαστή που πουλάει ο κωτσόβολος και σε καλές τιμές...Και είσαι και καλυμενος εαν γίνει κάτι να τους την πετάξεις στα μούτρα http://www.kotsovolo...ies-for-laptopsAριστερά έχει φίλτρα.Διάλεξε τη μάρκα λάπτοπ για συμβατή μπαταρία τρίτου κατασκευαστή.
schumi46 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 παιδια ευχαριστω για τα λινκ! θα το ψαξω για γνησια τοτε ή μεσω κοτσοβολου. 1
xaros43 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Έχω εγώ μία τέτοια μπαταρία(απο τη μανα του),χρησημοποιημένη η οποία είναι 3 χρόνων περίπου..Ψέμματα δεν θα σου πω,ειχε καει η μητρικη στο λαπτοπ που την ειχα και δεν γνωρίζω την λειτουργικότητα της...Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ένα pm! (Είμαι Θεσσαλονίκη)
schumi46 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω εγώ μία τέτοια μπαταρία(απο τη μανα του),χρησημοποιημένη η οποία είναι 3 χρόνων περίπου..Ψέμματα δεν θα σου πω,ειχε καει η μητρικη στο λαπτοπ που την ειχα και δεν γνωρίζω την λειτουργικότητα της...Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ένα pm! (Είμαι Θεσσαλονίκη) δεν πειραζει φιλε μου βρηκα γνησια μεσω ebay στα 55 Ευρω. ολα κομπλε! Επεξ/σία 15 Απριλίου 2014 από schumi46 1
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 dn peirazei file m. vrika gnhsia kainouria mesw ebay sta 55 evrw. ola kala! Καλή τιμή για καινούργια στα 55 euro και με το ρίσκο που εχει η μη original ειναι καλη αγορά Διόρθωσε αν μπορεις τα greeklish σου
mixalaras1977 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 δεν πειραζει φιλε μου βρηκα γνησια μεσω ebay στα 55 Ευρω. ολα κομπλε! Σου ειναι ευκολο να μου δωσεις το συνδεσμο που βρηκες τη μπαταρια στο ebay?εχω κι εγω την ιδια ακριβως κι ενδιαφερομαι για καινουργια γιατι η παλια τα εχει παιξει.ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα